Vandaag krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis!
Aah zo lief deze kaart van vriendinnetje❤️ Het begint steeds meer tot ons door te dringen dat we samen echt een huis hebben gekocht. Zo'n spannende en leuke fase #card #sweet #friends #home #love #heart #new #first #house #key

Vandaag krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis!

De zenuwen gieren door mijn lichaam en we hebben een kort nachtje achter de rug. We konden maar niet stoppen met praten over hoe het zal zijn als we straks écht door ons huis lopen. Ons huis… We zeggen het hardop, maar het is zo’n grote stap en vandaag wordt het werkelijkheid. Een droom die uitkomt en waar we lang naartoe hebben gewerkt om het te mogen realiseren. Home is where the heart is!

De eerste spullen die worden verhuisd, staan in dozen in de auto. Het appartement dat we nu al een tijd huren wordt leger en kaler, we zijn toe aan de volgende stap. Maar voordat we echt overgaan moet er nog veel geklust worden. Vooral de eerste verdieping moet aangepakt worden, de rest van het huis heeft voornamelijk een mooi likje verf nodig. En gelukkig hebben we alle materialen en meubels al uitgezocht ter voorbereiding aan deze stap, waardoor we gelijk aan de slag kunnen. Tot nu toe hebben we alleen maar meevallers gehad qua budget, timing en mogelijkheden en natuurlijk hopen we deze lijn door te kunnen trekken totdat we van ons nieuwe huis een thuis hebben gemaakt. Er staan twee weken van Keep calm and Klusserdeklus op het programma, een intensieve maar ook bijzondere tijd. Nu al heel erg dankbaar dat familie en vrienden ons willen helpen in deze speciale fase. Love makes a house a home.

Maar eerst zal de overdracht plaatsvinden, nu wordt het opeens officieel. We hoeven niet meer te dromen, want straks worden we elke dag in ons droomhuis wakker. We gaan vandaag naar de notaris, schrijven ons in in Nieuwegein en natuurlijk zet ik gelijk, zoals ik eerder aangaf om te doen, mijn tuinkachel met trots in de tuin. De kans op tranen van blijdschap schat ik op 102% en we gaan vooral genieten van deze onvergetelijke dag.

Liefs Dagmar & Jordy

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 55 reacties.

 1. Marion

  Wat een mooie dag gaat dit worden! En wat schrijf je dit weer vol liefde en dankbaarheid! Dat moet een geweldige toekomst worden met twee van zulke nooie mensen. Geniet van vandaag en inderdaad de komende twee weken: Keep calm & klus. X
  Marion onlangs geplaatst…InzichtkaartenMy Profile

 2. Wat spannend zeg, dat vandaag de dag is dat het nieuwe avontuur in jullie nieuwe huis gaat beginnen. Hoop dat het klussen jullie ook heel goed af gaat, maar zolang je dat maar een beetje plant (denk ik), moet dat wel goed gaan. Heel veel plezier en geniet ook vooral vandaag! xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Wat Zit Er In Mijn Tas? #2My Profile

 3. Leah

  Wat fijn en leuk! Ik wens jullie al het geluk toe in jullie huisje :D
  Ik hoop dat het klussen snel gaat en dat jullie er echt jullie thuis van kunnen maken. Liefs!

 4. Enjoy! Het is een bijzonder moment als je na de overdracht voor de eerste keer de sleutel omdraait en jullie huis binnenstapt!! Succes met klussen en blijf goed luisteren naar je lichaam meis!
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Kookclub 23 mei 2015My Profile

 5. Rosanne

  Geniet ervan, wat een heerlijk moment! Wij zijn toevallig ook aan het zoeken, dus ik herken je spanning en enthousiasme :)

 6. Anneleen

  Geniet van deze bijzondere dag! :) ik ben alvast heel benieuwd naar jullie huisje!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 7. Saar

  Geniet ervan vandaag! Het is echt heerlijk. Bij mij zal die 20e maart maar vervangen worden het moment dat we er echt in trekken.
  Hou de zakdoekjes maar klaar en klinken met champagne hè, Dagmar ;-)
  Saar onlangs geplaatst…LiebsterawardMy Profile

 8. Amelie

  Leuk geschreven! Super spannend voor jullie, maar het wordt pas echt leuk als je je spullennl neer kan zetten en er echt een huisje begint te vormen. Veel succes en geluk in jullie paleis!
  Amelie onlangs geplaatst…FOTD: Twee-kleuren EyelinerMy Profile

 9. Evelien

  Aaah wat ontzettend leuk en spannend, Dagmar! Veel succes met klussen en verhuizen, maar vergeet okk vooral niet te genieten van het hele proces!
  Evelien onlangs geplaatst…Tag – Sharing is caringMy Profile

 10. Xaviera

  Wat spannend dat het vandaag zover is! Heel veel succes met klussen en geniet ervan meis! X

 11. Lonneke

  Wat heerlijk zeg. Ik vind dat moment altijd zo leuk en dat je daarna mag gaan klussen, schoonmaken en vooral inrichten! Geniet ervan én gefeliciteerd natuurlijk.
  Lonneke onlangs geplaatst…Printable: Dream bigMy Profile

 12. Inge

  Wat ontzettend leuk zeg en wat spannend. Geniet ervan, maar dat zal wel lukken in jullie huisje!
  Inge onlangs geplaatst…Afstudeer updateMy Profile

 13. Manon

  Wat geweldig Dagmar! en tegelijkertijd natuurlijk ook erg spannend een nieuw huisje. Ik wil jullie heel veel geluk en plezier wensen in jullie nieuwe huis!

 14. Sandra

  Heerlijk meid, straks lekker in jullie nieuwe huisje! Succes met klussen en ik ben erg benieuwd hoe jullie huisje er uit gaat zien, hihi. Ga lekker genieten van alles!
  Sandra onlangs geplaatst…Last minute geboekt!My Profile

 15. Cindy

  Lieverds, van harte gefeliciteerd met dit bijzondere moment gisteren, iets wat je nooit zal vergeten. Heel veel klusplezier en liefde en geluk in jullie nieuwe huis!
  Cindy onlangs geplaatst…TAG: My life in 20 questionsMy Profile

 16. Nicole

  Oh lieverd het is jullie zo gegund. Het lijkt me echt een geweldig moment om eindelijk je eigen huis te mogen betreden! Geniet ervan samen…
  Nicole onlangs geplaatst…London vlog dag 1My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge