Blog

Vandaag krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis!

De zenuwen gieren door mijn lichaam en we hebben een kort nachtje achter de rug. We konden maar niet stoppen met praten over hoe het zal zijn als we straks écht door ons huis lopen. Ons huis… We zeggen het hardop, maar het is zo’n grote stap en vandaag wordt het werkelijkheid. Een droom die uitkomt en waar we lang naartoe hebben gewerkt om het te mogen realiseren. Home is where the heart is!

De eerste spullen die worden verhuisd, staan in dozen in de auto. Het appartement dat we nu al een tijd huren wordt leger en kaler, we zijn toe aan de volgende stap. Maar voordat we echt overgaan moet er nog veel geklust worden. Vooral de eerste verdieping moet aangepakt worden, de rest van het huis heeft voornamelijk een mooi likje verf nodig. En gelukkig hebben we alle materialen en meubels al uitgezocht ter voorbereiding aan deze stap, waardoor we gelijk aan de slag kunnen. Tot nu toe hebben we alleen maar meevallers gehad qua budget, timing en mogelijkheden en natuurlijk hopen we deze lijn door te kunnen trekken totdat we van ons nieuwe huis een thuis hebben gemaakt. Er staan twee weken van Keep calm and Klusserdeklus op het programma, een intensieve maar ook bijzondere tijd. Nu al heel erg dankbaar dat familie en vrienden ons willen helpen in deze speciale fase. Love makes a house a home.

Maar eerst zal de overdracht plaatsvinden, nu wordt het opeens officieel. We hoeven niet meer te dromen, want straks worden we elke dag in ons droomhuis wakker. We gaan vandaag naar de notaris, schrijven ons in in Nieuwegein en natuurlijk zet ik gelijk, zoals ik eerder aangaf om te doen, mijn tuinkachel met trots in de tuin. De kans op tranen van blijdschap schat ik op 102% en we gaan vooral genieten van deze onvergetelijke dag.

Liefs Dagmar & Jordy

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.