Blog

Van babykamer naar jongenskamer voor Lucas

Posterstore jongenskamer poster illustratie

Lucas is 2,5 jaar oud en wat wordt het al een grote, steeds meer zelfstandige jongen! Ons kleinste vriendje is inmiddels niet meer zo klein; hij maakt grapjes, danst, zingt en praat over alles wat indruk op hem heeft gemaakt. We doen spelletjes, het huishouden en sportieve activiteiten binnen en buiten. En als de dag ten einde loopt, dan geniet Lucas van zijn kamer met mooie boeken en speelgoed en natuurlijk zijn grote bed. Het is tijd om de kamer een make-over te geven, want deze lieve jongen verdient ook een jongenskamer!

De overstap naar een groot bed

Begin dit jaar zijn we overgestapt naar het grote bed en dat ging eigenlijk meteen heel erg goed. Zelf vonden we de overgang als ouders denk ik spannender om eerlijk te zijn. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten, maar dat het meteen een schot in de roos was en zo voorspoedig en soepel verliep was een positieve verrassing waar we nog steeds van genieten. Al zijn knuffels liggen ook in bed en het is ook de plek waar we samen nog even een boekje lezen voor het slapen gaan. We springen op bed, doen koprollen en vooral lekker gek. Ook daar is ruimte, tijd en aandacht voor; zijn lachbuien vormen het mooiste geluid van de wereld.

Speelgoedkist met bank

Op zijn kamer willen we graag de commode weghalen, want deze kast staat al een tijdje ongebruikt veel ruimte in te nemen terwijl we daar ook een leuke speelhoek van kunnen maken. De Stuva speelgoedkist met bank lijkt ons heel leuk om toe te voegen aan de kamer, waardoor je eraan kunt zitten en ook speelgoed kwijt kunt. Hij heeft al zo’n mooi IKEA boekenrekje en op de Stuva kan je ook wat boeken plaatsen ter inspiratie; dat maakt ook dat Lucas er makkelijker bij kan om het te pakken.

Posters van Posterstore + winactie!

Om de jongenskamer verder aan te kleden, hebben we mooie posters besteld van illustraties die ons erg aanspreken. De bijbehorende fotolijsten maken het geheel compleet. Lucas is altijd al onder de indruk geweest van de maan; overdag zoekt hij ernaar en roept hij enthousiast als hij de maan heeft gevonden. Gefascineerd door de nacht blijft de maan een mooi element die we terug laten komen in zijn kamer en in de geweldige posters waar we heel blij mee zijn. Deze posters zijn afkomstig van de website Posterstore en we zijn helemaal weg van de kwaliteit en de mooie fotolijsten. Je kunt nu een cadeaukaart winnen t.w.v. €150,-  via mijn Instagram als je op de foto reageert. Wie weet ben jij de gelukkige en ontvang jij binnenkort een mailtje met daarin de speciale code om lekker te shoppen voor jouw interieur! Ook hebben we mooie planten en een vloerkleed geplaatst die van de babykamer een echte jongenskamer maken. Lucas is er heel erg blij mee, misschien dat we de komende tijd wat meer aanpassingen doorvoeren die nog beter bij zijn leeftijd en ontwikkeling horen, maar we maken al mooie sprongen voorwaarts.

Een echte jongenskamer voor Lucas

De posters zijn echt een feestje om te zien, ze maken mij in ieder geval erg blij en we hebben ook nieuwe posters boven de bank opgehangen. Wanddecoratie kan een ruimte echt compleet maken, waardoor het een geheel wordt. Het geeft sfeer en je kunt de juiste uitstraling meegeven waar je volledig achterstaat. Het assortiment van Posterstore is trouwens echt gi-gan-tisch, daarom weet ik zeker dat je er vast veel moois tussen mag vinden! Vergeet niet te reageren onder mijn Insta post, zodat je ook kans kunt maken en ik wens je een hele fijne dag toe.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.