Blog

Posters en kaarten voor de babykamer

Een nieuwe kamer om kleur te geven, een stijl die mag groeien en waar de kleine zich helemaal op zijn of haar gemak zal voelen. Een babykamer creëren is geweldig om te doen, je kunt er zo uren in rommelen om het mooi, praktisch en liefdevol te maken. Herken je dat gevoel om er simpelweg te zitten en te fantaseren over de kleine? Ik vond het heel bijzonder om de babykamer in te richten!

Onze stijl kreeg steeds meer vorm, we begonnen met het uitzoeken van de meubeltjes en de kleuren van de muren. Die zijn erg bepalend voor de sfeer die je doorvoert, vervolgens ontdekten we naarmate de tijd verstreek beter wat bij ons past en hoe we eigenlijk de babykamer voor ogen hadden. Dit proces moest echt groeien, zo hadden we vooraf echt geen idee dat we voor een zwart & witte look zouden gaan in combinatie met enkele blauwe accessoires. De muur in de kleur forel hebben we ook in andere kamers waardoor het een eenheid vormt met de rest van het huis, maar het zorgt tegelijkertijd ook voor een warme uitstraling. En nu zijn we bezig met het plaatsen van mooie accessoires en kleine details. Zo hangt eindelijk het plankje boven de commode en heb ik enkele posters en kaarten ingelijst. Ook vond ik het klembord zoals de foto hierboven een leuke tip (uit de webshop Hebbers.nl), want je kunt de poster hierop makkelijk veranderen naar wens om het passend te maken met de stijl die je graag terugziet in de kamer.

Toch miste er nog iets in de kamer ontdekten we laatst. Een persoonlijk en liefdevol sausje mocht meer doorgevoerd worden vonden wij. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze favoriete teksten en quotes in te lijsten, naast het gebruiken van lieve dieren (het leuke konijn ontvingen wij van de webshop, je kunt de poster hier bekijken) die vast ook een oogje in het zeil zullen houden. Ook hebben we sterretjes en strikjes in de kamer als leuke detail doorgevoerd. Zo voelt het steeds meer af! Echt leuk om te zien dat het zo’n groeiend proces is om onze stijl te ontdekken. Grappig genoeg hadden we dat ook toen we dit huis kochten, maar het heeft tijd nodig om op te merken wat onze stijl ‘echt ons’ maakt en waar we van houden. We weten stiekem heel goed wat ons niet zo aanspreekt en gelukkig ook steeds beter waar we helemaal warm van worden.

Ook plaatsen we nog een mooie letterbanner op de muur en fleuren we de kamer verder op met enkele plantjes. Het zijn de puntjes op de i, maar de basis staat en het voelt ontzettend goed. Over de praktische kant van deze indeling en stijl kan ik nog niet veel kwijt, want aan die ervaring ontbreekt het ons nu nog. Ik kom er vast en zeker snel genoeg op terug als de kleine bij ons is.

babykamer

 

Hoe zou jij jouw stijl beschrijven?  

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.