Blog

Nieuw woonmerk WOWN! inspirerend én betaalbaar

WOWN_DagmarValerie
De lancering van WOWN! is een feit. Een nieuw merk, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie grote Nederlandse bloggers op het gebied van interieur. Mijn favoriete inspiratiebronnen op het gebied van interieur Suzanne de Jong van &SUUS, Anki Wijnen van Zilverblauw en Souraya Hassan van Binti Home hebben de krachten gebundeld met Lonneke van Bubblemint (conceptontwikkelaar) en Marlous van Oh Marie (tekstschrijver) en een eigen wooncollectie ontwikkeld. Zo zo gaaf! Ik heb mijn favo items in deze collega verwerkt, geniet mee van WOWN!

Online inspireren Anki, Suzanne en Souraya dagelijks honderdduizenden volgers met hun unieke kijk op design, interieur en lifestyle. Hun blogs zijn inmiddels uitgegroeid tot volwaardige merken die gerund worden met veel passie en ambitie. Voor WOWN! ontwierpen zij alle drie een collectie in hun eigen, herkenbare stijl.

Waar veel bloggers vaak benaderd worden door retailers vanwege hun bereik, besloten de breinen achter WOWN! de rollen eens om te draaien. Lonneke: “Ik wilde de krachten van de online en offline wereld bij elkaar brengen maar hierbij wel de creatieve touwtjes in handen houden. Suzanne, Anki en Souraya hebben immers jarenlang hard gewerkt om van hun blog een ijzersterk en herkenbaar merk te maken, een eigen collectie moet daarom iets zijn waar zij volledig achter staan en alle creatieve vrijheid in krijgen.” Kwantum werd zodoende teamgenoot van WOWN! en deed daarmee iets unieks. Zonder zich te bemoeien met de inhoudelijke collecties die de bloggers wilden maken faciliteerden zij het gehele productieproces. Door elkaars talent en expertise de ruimte te geven zijn drie prachtige, authentieke collecties ontstaan waar zowel Kwantum als de bloggers supertrots op zijn!

De collectie is vanaf 19 maart verkrijgbaar in meer dan 100 winkels van Kwantum in Nederland en België en online via kwantum.nl/wown.

Suzanne, Anki en Souraya hebben alle drie een eigen WOWN! collectie ontworpen waar hun persoonlijke stijl in terug komt. De collecties bevatten uiteenlopende artikelen van servies tot behang en van bijzettafel tot vloerkleed. De prijzen van de artikelen lopen uiteen van €2,50 tot €295,- en zijn exclusief verkrijgbaar bij Kwantum.

&SUUS sfeerbeeld 2

WOWN! – collectie door &SUUS

Suzanne de Jong: “Toen ik alles bij elkaar zag dacht ik: dit ben ik”

De WOWN! collectie door &SUUS is te herkennen aan een lichte en neutrale basis, aangevuld met verschillende kleuren en contrast in stijl en materiaalgebruik.

Zilverblauw sfeerbeeld 2

WOWN! – collectie door Zilverblauw

Anki Wijnen: ‘Ik wil gewoon graag mooie dingen maken”

De WOWN! collectie door Zilverblauw is te herkennen aan de grote hoeveelheid kleur in combinatie met wit en opvallende grafische prints.

Binti Home sfeerbeeld 2

WOWN! – collectie door Binti Home

Souraya Hassan: “Inspiratie voor mijn ontwerpen haal ik uit mijn Nederlands Egyptische roots”

De WOWN! collectie door Binti Home is te herkennen aan een gebalanceerd kleurenpalet van neutrale, lichte Scandinavische kleuren gecombineerd met warme etnische invloeden.

Je krijgt spontaan zin in een huiskamer make-over bij het zien van deze waanzinnig mooie collecties.  Welke stijl is jouw favoriet? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.