Blog

JewelCandle winactie – 1250 volgers op Bloglovin

 Jewelcandle 3

Wohooo wat een mijlpaal om 1250 lieve en inspirerende volgers op Bloglovin te mogen bereiken met ByDagmarValerie.nl, echt een eer! Omdat dit in mijn ogen écht een feestje waard is, wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om een lezeres blij te maken met een cadeautje. Ik kreeg van JewelCandle de kans om een prachtige geurkaars naar keuze weg te geven, ik heb daarom gekozen voor de heerlijke wintergeur Merry Christmas waarbij er in de kaars ook nog een 925 Sterling zilveren sieraad met een waarde tot 250 euro verborgen in zit. Ik ben, samen met mijn vriend, onwijs enthousiast over JewelCandle en de kwaliteit ervan. Lees gauw verder hoe je kans maakt op deze mooie kaars!

Jewelcandle

In de JewelCandle Merry Christmas wordt alles wat zo leuk is aan de kerstperiode verenigd; in de eerste plaats natuurlijk veel heerlijke zoetigheid, want snoepen mag even wel, met al die lekker koekjes en kerstkransjes. Ook inbegrepen zijn de verse geuren van het bos, want hoewel het buiten flink koud is, kan de natuur niet missen uit onze kerstversieringen, door middel van dennentakken, dennenappels en maretak. De geur wordt afgemaakt met een hint van een aangenaam fruitig aroma.

Steek de JewelCandle Merry Christmas simpelweg aan en meteen wordt je huis gevuld met de heerlijk adventgeur, voor jou en je geliefden om van te genieten. Natuurlijk zit ook in de JewelCandle Merry Christmas een bijzonder 925 Sterling zilveren sieraad met een waarde tot €250 verborgen. De heerlijke kerstsfeer in interieur mag weer, vrolijk kerstfeest!

Jewelcandle 2

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie
✩ Like de Facebookpagina van JewelCandle

Om extra kans te maken:
✩ Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram
✩ Volg JewelCandle op Instagram 

De winactie loopt t/m 27 november en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Waarom zou jij graag een JewelCandle willen winnen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.