Blog

Interior – Welke JewelCandle kies jij?

IMG_8081
Ken jij het merk JewelCandle? Het zijn handgemaakte geurkaarsen met een sieraad erin verborgen ter waarde van 10 – 250 euro. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en natuurlijk was ik zo nieuwsgierig naar de producten dat al snel de vlammetjes van de kaarsen gingen branden. En nu is het eindelijk zover: ik kan onthullen welke sieraden er in mijn JewelCandles zaten. Enjoy!

JewelCandle ByDagmarValerie
True Love & Cupcake
Ik koos voor twee JewelCandles True Love en Cupcake. True Love bevat een lichte, fruitige geur van rode rozen. Het is een warme geur en de kaars is vanwege de geur ook nog eens lekker romantisch. Als hoogtepunt word je na enige branduren ook nog eens verrast door een prachtig paar oorbellen. Wat is klein, lekker, zoet en romig? Juist, dat is de zoete karamel Cupcake Jewelcandle! Cupcakes zijn de favoriete verwennerijen voor iedere gelegenheid. In deze zoet ruikende kaars zit een mooie hanger verborgen, het ultieme toetje!

JewelCandle ByDagmarValerie
De sieraden
In alle sieraden zijn hoogwaardige materialen verwerkt. De sieraden bevatten bijvoorbeeld ook stenen, echte parels en Swarovski kristallen, die er een kleurrijke schittering aan geven. Er wordt geen nikkel in de sieraden verwerkt en ze zijn met de grootste zorg gemaakt.
JewelCandle ByDagmarValerie
Kortingscode JewelCandle
Ontzettend leuk, want er is speciaal voor jullie een kortingscode aangemaakt in de webshop JewelCandle.nl.  Deze luidt “bydagmarvalerie10” en is geldig tot 26.11.2014. Het gaat om een korting van 10% op iedere JewelCandle bestelling. Dus mocht je enthousiast zijn en de JewelCandle iemand cadeau willen geven óf wil je graag voor jezelf een JewelCandle aanschaffen, dan is deze code extra aantrekkelijk.
kortingscode
De onthulling
En nu snel kijken wat er in onze JewelCandles zit, want ik was er zo nieuwsgierig naar geworden! Jord hielp ook ijverig mee om de sieraden uit de kaarsen te vissen, ook hoorde ik regelmatig vanaf de bank ‘au’. Goed wachten totdat het is afgekoeld, die tip geven we je graag mee! Ik werd verwend met een mooie hanger én prachtige oorbellen…

JewelCandle ByDagmarValerie
Wat een eyecatchers zijn het! Ik had niet verwacht dat er zulke mooie sieraden in deze deze heerlijke JewelCandles zouden zitten. Ik ben er nog steeds verbaasd over. De JewelCandles zijn echt een feestje om te geven én te krijgen. Ook valt de prijs mij ontzettend mee voor hoeveel plezier je eraan beleeft. Extra plus: ik heb dankzij de JewelCandles ontdekt dat Jord geurkaarsen ook erg lekker vindt haha. Wij zaten in spanning af wat er nu eigenlijk in zou zitten en je thuis is ook nog eens voorzien van heerlijke geuren, love it!

Hou jij van geurkaarsen? Welke JewelCandle zou jij kiezen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.