Interior – Welke JewelCandle kies jij?

Interior – Welke JewelCandle kies jij?

IMG_8081
Ken jij het merk JewelCandle? Het zijn handgemaakte geurkaarsen met een sieraad erin verborgen ter waarde van 10 – 250 euro. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en natuurlijk was ik zo nieuwsgierig naar de producten dat al snel de vlammetjes van de kaarsen gingen branden. En nu is het eindelijk zover: ik kan onthullen welke sieraden er in mijn JewelCandles zaten. Enjoy!

JewelCandle ByDagmarValerie
True Love & Cupcake
Ik koos voor twee JewelCandles True Love en Cupcake. True Love bevat een lichte, fruitige geur van rode rozen. Het is een warme geur en de kaars is vanwege de geur ook nog eens lekker romantisch. Als hoogtepunt word je na enige branduren ook nog eens verrast door een prachtig paar oorbellen. Wat is klein, lekker, zoet en romig? Juist, dat is de zoete karamel Cupcake Jewelcandle! Cupcakes zijn de favoriete verwennerijen voor iedere gelegenheid. In deze zoet ruikende kaars zit een mooie hanger verborgen, het ultieme toetje!

JewelCandle ByDagmarValerie
De sieraden
In alle sieraden zijn hoogwaardige materialen verwerkt. De sieraden bevatten bijvoorbeeld ook stenen, echte parels en Swarovski kristallen, die er een kleurrijke schittering aan geven. Er wordt geen nikkel in de sieraden verwerkt en ze zijn met de grootste zorg gemaakt.
JewelCandle ByDagmarValerie
Kortingscode JewelCandle
Ontzettend leuk, want er is speciaal voor jullie een kortingscode aangemaakt in de webshop JewelCandle.nl.  Deze luidt “bydagmarvalerie10” en is geldig tot 26.11.2014. Het gaat om een korting van 10% op iedere JewelCandle bestelling. Dus mocht je enthousiast zijn en de JewelCandle iemand cadeau willen geven óf wil je graag voor jezelf een JewelCandle aanschaffen, dan is deze code extra aantrekkelijk.
kortingscode
De onthulling
En nu snel kijken wat er in onze JewelCandles zit, want ik was er zo nieuwsgierig naar geworden! Jord hielp ook ijverig mee om de sieraden uit de kaarsen te vissen, ook hoorde ik regelmatig vanaf de bank ‘au’. Goed wachten totdat het is afgekoeld, die tip geven we je graag mee! Ik werd verwend met een mooie hanger én prachtige oorbellen…

JewelCandle ByDagmarValerie
Wat een eyecatchers zijn het! Ik had niet verwacht dat er zulke mooie sieraden in deze deze heerlijke JewelCandles zouden zitten. Ik ben er nog steeds verbaasd over. De JewelCandles zijn echt een feestje om te geven én te krijgen. Ook valt de prijs mij ontzettend mee voor hoeveel plezier je eraan beleeft. Extra plus: ik heb dankzij de JewelCandles ontdekt dat Jord geurkaarsen ook erg lekker vindt haha. Wij zaten in spanning af wat er nu eigenlijk in zou zitten en je thuis is ook nog eens voorzien van heerlijke geuren, love it!

Hou jij van geurkaarsen? Welke JewelCandle zou jij kiezen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Dit bericht heeft 25 reacties.

 1. Bertine

  ik vind de sieraden erin ook altijd mooi! ben persoonlijk niet zo van de gekleurde stenen, want dat combineert niet zo lekker, maar alsnog vind ik je sieraden mooi! en dat de kaarsen lekker ruiken is ook leuk meegenomen;)

 2. Dit vind ik een heel leuk concept, niet alleen heb je een lekker ruikende kaars, maar ook nog eens een cadeautje er bij. Toch vind ik de prijzen wel behoorlijk hoog, maar ja, je krijgt er ook echt wel wat voor. Ik ben echt op zoek naar een lekker zoet/warm ruikende kerst kaars. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…W7 – In The Night PaletteMy Profile

 3. Manon

  Sowieso dat ik die een keer ga proberen. Wat origineel! Ik heb eeuwige liefde voor geurkaarsjes :)
  Manon onlangs geplaatst…Hoe het begon #3My Profile

 4. Mariska

  Wat een leuk sieraden heb jij er in :) Zelf heb ik warm vanille gehad en watermeloen en beide zijn erg lekker! De brandtijd was ik ook erg tevreden over, zo lang kun je er mee doen ook!
  Mariska onlangs geplaatst…Yankee Candle wax meltsMy Profile

 5. Melanie

  De cupcakes lijken me ook erg lekker! Zal eens gaan kijken, want ik ken dit concept van een ander merk al en die zijn net ietsje goedkoper dan deze, maar de sieraden kunnen juist een hogere waarde hebben (wel tot E500,-). Alleen hebben zij alleen ringen erin (maar ik hoef ook geen oorbellen ofzo). Ik vind het sowieso erg leuk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge