Blog

Interior – Riverdale, woonaccessoires van V&D + winactie

Een nieuw huis inrichten is echt een feestje! Althans, als je van styling en trends houdt. En nu we onze woning van top tot teen moesten inrichten en aankleden, kon ik mij helemaal laten gaan. Extra fijn? Mijn vriend vindt dezelfde stijl mooi waardoor we geen enkele discussie of meningsverschil hadden, ook bespaarden we hierdoor veel tijd. Ik ontdekte heel recent het prachtige merk Riverdale, nam een kijkje bij V&D voor mooie decoratie én ik mag iemand blij maken met woonaccessoires! Doe je mee met de winactie? Veel succes en plezier!

IMG_5559

Laat ik eerst even iets vertellen over de stijl van mijn vriend en mij. We houden namelijk van lichte eyecatchers en meubels in natuurlijke tinten. Ook hebben we gekozen om een accentkleur te gebruiken, voor ons werd dat de kleur groen. Lekker rustgevend, natuurlijk en ontspannend. Ook hebben we veel mooie planten in huis waar die kleur terugkomt, zo vormt het echt een geheel. Onze stijl is een kruising tussen Scandinavisch en landelijk, met details van o.a. Riviera Maison. En sinds ik Riverdale ontdekte ben ik he-le-maal fan van dit merk! Het merk sluit erg goed aan bij de rest van ons interieur.
IMG_5561

Woonaccessoires maken het huis helemaal compleet, vooral als de meubels al bij elkaar passen. Een accessoire kan een eyecatcher zijn of juist een warme toevoeging vormen; net wat past en matcht. Deze mooie, witte kaarslantaarn van bamboe was groter dan ik had verwacht maar daardoor echt een pareltje die je niet snel over het hoofd zal zien. Ik heb er een groene kaars in gedaan (met de geur van druiven, lekker verfrissend!) om onze accentkleur terug te laten komen en het bruine touw dat als hengsel dient geeft de bamboe lantaarn net een wat warmere uitstraling. IMG_5562

Hier zie je het hoekje in onze slaapkamer met de kist (die ik bij een groothandel heb gehaald), een fijne stoel, de lantaarn (zie je dat hij wat groter is dan je misschien in gedachten had?) en het kussen met de natuurlijke tinten erin verweven die we ook in ons interieur terug laten komen én op de muur. Het kussen is ook afkomstig van de V&D en ik werd helemaal blij van de kwaliteit en de kleur!

IMG_5455

Nee ik drink nog steeds geen alcohol, maar toch werd ik verliefd op een… wijnkoeler! De wijnkoeler van Riverdale stal mijn hart en natuurlijk moest deze mee in het webwinkelwagentje. Maar ik besloot er geen wijn in te doen, maar het te gebruiken als plantenbak! Ik deelde al eerder dat ik helemaal weg ben van mooie planten en dat kon ik nu combineren met dit pronkstuk voor ons interieur. Ook was het een verrassing voor Jord, maar bij het zien ervan werd hij gelijk enthousiast. Hij had helemaal niet verwacht dat je dit met een wijnkoeler kon doen, extra leuk! De flesjes die ik eronder heb geplaatst passen er  goed bij qua uitstraling en kleur, het is én blijft een wijnkoeler! IMG_5422

Maak kans op een bon van 25 euro aan woonaccessoires bij de V&D!
Genoeg inspiratie gedeeld, jij mag namelijk ook lekker shoppen namens Vouchercloud.nl! Ik mag iemand heel erg blij gaan maken met een bon t.w.v. 25 euro voor woonaccessoires bij de V&D. Zo kan je bijvoorbeeld ook de bamboe lantaarn of het kussen shoppen! Wat je moet doen?

✩ Laat in de comments achter waarom je graag een bon t.w.v. 25 euro voor woonaccessoires bij de V&D zou willen winnen;
✩ Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’ en like dit bericht
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

De winactie loopt tot 14 juli en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt  persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog! En… kan je niet wachten? Je kunt nu ook bij de V&D shoppen met korting via Vouchercloud!

Welke woonaccessoire(s) zou jij graag aan je interieur toevoegen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.