Interieur – Zo haal je de kerstsfeer in huis

Interieur – Zo haal je de kerstsfeer in huis

IMG_9544
It’s the most wonderful time of the year! Ik vind deze maand echt zo gezellig en bijzonder, de sfeer in huis en met elkaar voelt magisch. Ervaar je dat ook zo? Sinds dit weekend staat onze kerstboom in de woonkamer (en Poes heeft deze geclaimd, ze ligt er als een engeltje onder) en de lampjes vind ik heel gezellig, net als de kaarsjes in huis en de kerstdecoratie. Kerstinterieur hoeft niet duur te zijn, ik laat je wat details uit ons huis zien. 

Op de bovenste foto zie je links mijn nieuwe kersttrui van H&M, deze was 19,95 en ik vond het zo’n leuke kleur dat ik deze niet kon laten liggen. Typisch kerst en voor ik het wist stond ik bij de kassa, I love it! In het midden en rechts zie je de kaarshouders die ik bij de Action kocht, sterretjes vind ik zo leuk staan en het rode maakt het helemaal Christmas!

IMG_9547
Dit jaar zie je nog veel meer sterretjes bij mij in de woonkamer staan, ik vind het zo vrolijk en mooi! Ook dit zijn kaarshouders waar ik waxinelichtjes in heb gedaan. Links komt van de Action en rechts komt van Xenos. De kristallen vaas heb ik van mijn oma gekregen en hier heb ik wat zilveren gespoten takjes in gedaan.
IMG_9549
Het houten plankje heb je misschien vaker terug zien komen op foto’s, bijvoorbeeld die ik heb gedeeld via Instagram. Ik gebruik het graag als ondergrond, omdat het een warme uitstraling geeft. Het vaasje op de achtergrond heeft zo’n leuk patroontje, deze komt van de HEMA. De sterren en het rode waxinelichthoudertje komen van de Action. Van die sterren ben ik ook echt helemaal fan, die zullen tijdens het kerstdiner zeker op tafel staan.
IMG_9551

En last but zeker not least ben ik deze winter naast de sterren ook helemaal fan van de rendieren. Zo kocht ik ook nog een tweede trui bij H&M, deze komt uit de sale en vond ik extra leuk door de lieve stijl. Het zilveren rendier komt van de Action en staat er vrolijk bij. Ook kreeg ik de vraag via Instagram waar mijn telefoonhoesje vandaan komt, ik mocht er eentje  uitzoeken bij GoCustomized. Mijn vriend kon zelf een iphone hoesje maken. een iphone hoesje maken, maar ik zag deze van de designer Dina Hartandi met rendieren en ik vond het onwijs mooi en stijlvol, maar ook heel vriendelijk en warm. Perfect voor deze winter!

Heb jij de kerstsfeer al in huis gehaald? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 44 reacties.

 1. Jolien

  Ik word helemaal blij van deze foto’s! Je rendierhoesje is zoo leuk!

  1. Dagmar Valerie

   Ah zo leuk om te horen, keep on smiling!

 2. Emma

  Wat een gezellige boel zeg, met die sterren en rendieren, superleuk!
  x Emma
  Emma onlangs geplaatst…Life latelyMy Profile

 3. Patricia

  Een hele leuke kerstsfeer ik vind het zilveren rendier heel erg leuk ik zou toch eens vaker naar de action heen gaan ik kom er heel weinig maar soms zie ik zulke leuke dingen voorbij komen.

  1. Dagmar Valerie

   Jaaa ik ben opeens ook helemaal rendierenfan <3

 4. Xaviera

  Heel mooi al die kerstdecoratie in huis! Dat rendieren telefoonhoesje is leuk! Ik heb hier en daar, naast de kerstboom, wat kerstballen opgehangen met lint als extra decoratie :).
  Xaviera onlangs geplaatst…Gewonnen & GekochtMy Profile

 5. Justine

  Wat mega leuk! Krijg helemaal zin in kerst. Ik heb vooral heel veel lichtjs opgehangen en natuurlijk de kerstornamenten zoals sokken bij de kachel en XMAS letters, kaarsen en kerststukjes zijn ook aanwezig. En niet te vergeten: de boom met alle cadeaus <3
  Justine onlangs geplaatst…Review: The Body Shop – Vanilla Brulée (kerst editie)My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah wat superleuk! Niet aansteken hoor, een gesmolten rendierenkop is minder kerstig haha <3

 6. Dina

  Kerstlampjes, kerstster, kaarsjes en een dikke vette foute kerstfilm, meer heb ik niet nodig om de kerstsfeer in huis te halen. :)
  Dina onlangs geplaatst…Ik heb er gewoon tijd voorMy Profile

 7. Wendy

  Ja, hier is de kerstsfeer ook al lekker binnen geslopen. Door de kerstboom natuurlijk, maar ook door heel veel andere versiering. Vooral heel veel lichtjes en kaarsjes. ♥
  Wendy onlangs geplaatst…8x leuk op dit momentMy Profile

 8. De kerstsfeer is bij mij nog ver te zoeken, helaas. Ik heb nog niet de tijd genomen om er flink aan te werken, misschien dit weekend. Maar ik heb al wel kaarsen branden, dat maakt het ook wel knusser. Ik houd opzich wel van al die creativiteit en volgens mij als ik het huis van mijn moeder in loop word ik gebombardeerd met kerstversieringen, zij decoreert voor drie volgens mij hahaha. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Persoonlijke Update – Angsten en EenzaamheidMy Profile

 9. evelien

  Ah wat een gezelligheid! Kerst is altijd zo gezellig, en is altijd dan zo leuk om je huis te versieren. Ik vind dat rendier echt onwijs leuk, n wauwie je hoesje! Cuuuuute!

  Liefs, Evelien

 10. Mooie kerstspulletjes! Dat waxinelichthoudertje vind ik bijzonder mooi, maar bij mij in de buurt weet ik eigenlijk geen winkel van Action. Oh deer, dat rendierhoesje is zo pretty.
  Miss Paperfection onlangs geplaatst…Winter essentiel: HandcrèmeMy Profile

 11. Anneleen

  Dat sterrenlichthoudertje van de Action is zo leuk, ik heb er ook twee op mijn kamer staan :) dat telefoonhoesje met rendiertjes op vind ik ook heel schattig! Ik vind het alleen nogal duur, heb jij er 25 euro voor betaald?

Geef een antwoord

CommentLuv badge