Blog

Interieur – Zo haal je de kerstsfeer in huis

IMG_9544
It’s the most wonderful time of the year! Ik vind deze maand echt zo gezellig en bijzonder, de sfeer in huis en met elkaar voelt magisch. Ervaar je dat ook zo? Sinds dit weekend staat onze kerstboom in de woonkamer (en Poes heeft deze geclaimd, ze ligt er als een engeltje onder) en de lampjes vind ik heel gezellig, net als de kaarsjes in huis en de kerstdecoratie. Kerstinterieur hoeft niet duur te zijn, ik laat je wat details uit ons huis zien. 

Op de bovenste foto zie je links mijn nieuwe kersttrui van H&M, deze was 19,95 en ik vond het zo’n leuke kleur dat ik deze niet kon laten liggen. Typisch kerst en voor ik het wist stond ik bij de kassa, I love it! In het midden en rechts zie je de kaarshouders die ik bij de Action kocht, sterretjes vind ik zo leuk staan en het rode maakt het helemaal Christmas!

IMG_9547
Dit jaar zie je nog veel meer sterretjes bij mij in de woonkamer staan, ik vind het zo vrolijk en mooi! Ook dit zijn kaarshouders waar ik waxinelichtjes in heb gedaan. Links komt van de Action en rechts komt van Xenos. De kristallen vaas heb ik van mijn oma gekregen en hier heb ik wat zilveren gespoten takjes in gedaan.
IMG_9549
Het houten plankje heb je misschien vaker terug zien komen op foto’s, bijvoorbeeld die ik heb gedeeld via Instagram. Ik gebruik het graag als ondergrond, omdat het een warme uitstraling geeft. Het vaasje op de achtergrond heeft zo’n leuk patroontje, deze komt van de HEMA. De sterren en het rode waxinelichthoudertje komen van de Action. Van die sterren ben ik ook echt helemaal fan, die zullen tijdens het kerstdiner zeker op tafel staan.
IMG_9551

En last but zeker not least ben ik deze winter naast de sterren ook helemaal fan van de rendieren. Zo kocht ik ook nog een tweede trui bij H&M, deze komt uit de sale en vond ik extra leuk door de lieve stijl. Het zilveren rendier komt van de Action en staat er vrolijk bij. Ook kreeg ik de vraag via Instagram waar mijn telefoonhoesje vandaan komt, ik mocht er eentje  uitzoeken bij GoCustomized. Mijn vriend kon zelf een iphone hoesje maken. een iphone hoesje maken, maar ik zag deze van de designer Dina Hartandi met rendieren en ik vond het onwijs mooi en stijlvol, maar ook heel vriendelijk en warm. Perfect voor deze winter!

Heb jij de kerstsfeer al in huis gehaald? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.