Interieur – Ik ga naar de IKEA en neem mee…

Interieur – Ik ga naar de IKEA en neem mee…

ikea
De puntjes worden op de i gezet in ons huis, want… we slapen eindelijk met gordijnen! We moesten er een maandje op wachten, maar nu slapen we echt als roosjes. De kleur heeft iets weg van zand, de ene keer lijkt het meer lichtbruin en de andere keer zie je meer grijs erin. Perfect voor bij onze vloeren! Ook kochten we de laatste spulletjes voor in ons interieur en voor nu zijn we compleet. Kijk je mee?

Bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan je denkt én bij een huis ben je altijd wel ergens mee bezig. Ik hoorde ook al van familie: een huis is nooit af! Voor nu zijn we al ontzettend blij dat we zover konden komen in een relatief korte tijd, alleen de tuinen staan nog op het programma. Voor de rest zijn we erg blij met hoe het tot nu toe is verlopen en het eindresultaat is zoveel leuker dan verwacht! We doken nog even de IKEA in voor de laatste loodjes, want ik mocht mijn grote droom uitzoeken: een heerlijke leesfauteuil! Na lang zoeken, wikken en wegen is het deze fijne Strandmon geworden. Dit is een oorfauteuil waar je lekker in kunt ploffen en je nóóit meer uit wilt. En ik heb een concurrent, want Poes ziet het ook al als haar favo plekje! Een handige lamp mocht ook niet ontbreken, daarom namen we deze Lersta mee. Ik gok dat ik héél veel boeken in deze stoel uit ga lezen, love it!

De keuken was nog een beetje kaal, vandaar dat we zochten naar iets op de muur. Uiteindelijk is het een Stenstorp Bordenrek geworden waar ik enkele kookboeken in ga zetten en een plantje op zal plaatsen. Extra handig dat er ook ruimte is voor doekjes of bekers. Dat geeft meer kleur en vult de muur gezellig op.  Ook ontbrak er nog iets bij de eettafel, dit hebben we nu opgelost door een houder voor schilderijen op te hangen van Ribba en een Ribba fotolijst te kopen. In de gang hadden we nog geen concrete plek voor onze schoenen, maar daar is ook verandering in gekomen dankzij de Hemnes schoenenkast. Hier plaatsen we de meest gebruikte schoenen, zodat ze niet overal slingeren. Extra leuk dat je er ook nog iets op kunt zetten qua kaarsjes en decoratie. Ik ben fan! En natuurlijk verlaat ik een IKEA nooit zonder bijbehorende bamboe haha! We zijn zeer goed geslaagd!

Ben jij ook dol op interieurshoppen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 30 reacties.

 1. Marion

  Ik vind het prachtig om te zien allemaal. Helaas laten de financiën het nu niet toe om eens lekker los te gaan, maar ik wil eigenlijk … nou als ik 44 word of zo…. echt mijn hele inboedel gaan vervangen. Lijkt me zo heerlijk om helemaal van interieur te veranderen. Ik droom nog even door hoor… ;-)
  Marion onlangs geplaatst…De voor- en nadelen van vergeetachtigheidMy Profile

 2. Frauke

  Ahh heerlijk, jullie huisje lijkt me prachtig <3 Ik vind het geweldig om telkens kleine stukjes te zien, en alles ziet er zo perfect gestyled en bij elkaar passend uit! Mooie spulletjes hebben jullie weer gekocht, die oorfauteuil is awesome. Ik kijk er zo ongeveer elke dag op nu ik bij de IKEA werk en het is ZO verleidelijk om 'm te kopen! Maar helaas hebben wij er de ruimte niet voor. Dat bordenrek voor aan de muur is ook heel erg leuk trouwens! Leuke shoplog! X
  Frauke onlangs geplaatst…Kamer (KonMari) opruimen voor/na + reviewMy Profile

 3. Manon

  Wat een gave stoel! Hoe krijg je t toch bij elkaar geshopt, al die leuke items. Die schoenenkast van Hemnes hebben wij ook. Blij dat in ieder geval een deel van mn schoenen veilig bij elkaar staan, hihi

 4. Deisy

  Wat een heerlijke items allemaal zeg. De Hemnes schoenenkast vind ik zelf ook echt ideaal en is bij ons tot op heden nog steeds favoriet. Volgens mij ziet jullie huisje er nu al zo prachtig uit zeg <3
  Deisy onlangs geplaatst…Ben ik eigenlijk gelukkig?My Profile

 5. Laura

  Mooi hoor! Vind die stoel vooral heel vet en hij zit ook zo lekker he!

 6. Anita

  Ohh die stoel is echt prachtig! Ben blij dat ik eigenlijk nooit bij de Ikea kom anders neem ik alles mee denk ik haha!
  Anita onlangs geplaatst…Max & More LipstickMy Profile

 7. Lifesabout

  Ik word altijd ontzettend hebberig van de Ikea. Vooral alle kleine accessoires! Die stoel vind ik wel heel gaaf zeg!
  Lifesabout onlangs geplaatst…De Loedermoeder TAGMy Profile

 8. Els

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! Ik hou van IKEA. We zijn er laatst ook geweest. Zo veel moois, maar eerst ook een beetje sparen, niet alle te gelijk :-).
  Els onlangs geplaatst…Tip: Vitrinelijst HEMAMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge