Blog

Interieur – Ik ga naar de IKEA en neem mee…

ikea
De puntjes worden op de i gezet in ons huis, want… we slapen eindelijk met gordijnen! We moesten er een maandje op wachten, maar nu slapen we echt als roosjes. De kleur heeft iets weg van zand, de ene keer lijkt het meer lichtbruin en de andere keer zie je meer grijs erin. Perfect voor bij onze vloeren! Ook kochten we de laatste spulletjes voor in ons interieur en voor nu zijn we compleet. Kijk je mee?

Bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan je denkt én bij een huis ben je altijd wel ergens mee bezig. Ik hoorde ook al van familie: een huis is nooit af! Voor nu zijn we al ontzettend blij dat we zover konden komen in een relatief korte tijd, alleen de tuinen staan nog op het programma. Voor de rest zijn we erg blij met hoe het tot nu toe is verlopen en het eindresultaat is zoveel leuker dan verwacht! We doken nog even de IKEA in voor de laatste loodjes, want ik mocht mijn grote droom uitzoeken: een heerlijke leesfauteuil! Na lang zoeken, wikken en wegen is het deze fijne Strandmon geworden. Dit is een oorfauteuil waar je lekker in kunt ploffen en je nóóit meer uit wilt. En ik heb een concurrent, want Poes ziet het ook al als haar favo plekje! Een handige lamp mocht ook niet ontbreken, daarom namen we deze Lersta mee. Ik gok dat ik héél veel boeken in deze stoel uit ga lezen, love it!

De keuken was nog een beetje kaal, vandaar dat we zochten naar iets op de muur. Uiteindelijk is het een Stenstorp Bordenrek geworden waar ik enkele kookboeken in ga zetten en een plantje op zal plaatsen. Extra handig dat er ook ruimte is voor doekjes of bekers. Dat geeft meer kleur en vult de muur gezellig op.  Ook ontbrak er nog iets bij de eettafel, dit hebben we nu opgelost door een houder voor schilderijen op te hangen van Ribba en een Ribba fotolijst te kopen. In de gang hadden we nog geen concrete plek voor onze schoenen, maar daar is ook verandering in gekomen dankzij de Hemnes schoenenkast. Hier plaatsen we de meest gebruikte schoenen, zodat ze niet overal slingeren. Extra leuk dat je er ook nog iets op kunt zetten qua kaarsjes en decoratie. Ik ben fan! En natuurlijk verlaat ik een IKEA nooit zonder bijbehorende bamboe haha! We zijn zeer goed geslaagd!

Ben jij ook dol op interieurshoppen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.