Interieur – Herfst in huis

Interieur – Herfst in huis

IMG_8256
De herst is in aantocht en dan krijg ik zin om mijn huisje weer net iets anders in te richten. Het moet dan vooral lekker cozy zijn, zodat ik met fluffy vesten en plaids mijzelf op de bank kan installeren met een kop dampende thee erbij. Het bos krijgt prachtige kleuren en ik vind dit ook heel mooi in het interieur staan. Ik ging naar de Xenos en kon het niet laten om bijbehorende interieurspulletjes te shoppen én ik kreeg een mooie foto van mijn vriend en mij op hout binnen. Superleuk!

Jord en ik waren op persreis naar Gent (lees er hier meer over) en het was echt zo’n onvergetelijke tijd! Deze foto was onze favoriet, het is gemaakt op burcht Gravensteen en vanaf dit punt heb je uitzicht over heel Gent. Ik vind hout heel warm en mooi ogen, waardoor het mij leuk leek om deze foto af te drukken op hout. Ook al is deze foto gemaakt met mijn telefoon (Iphone 5s), de kwaliteit is ongelooflijk goed! De foto staat er sfeervol en mooi bij in onze woonkamer, ik kijk met veel plezier terug naar het mooie weekend in Gent. De foto op hout heeft als afmeting 40 x 40 en is daarom niet te groot en niet te klein. Ik heb de foto besteld via Webprint en ik ben erg te spreken over de kwaliteit, evenals de snelle levertijd. Ook had ik niet verwacht dat een foto gemaakt met mijn mobiel, zo mooi en zo goed over zou komen als het eenmaal afgedrukt zou worden. Love it!

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Bij de Xenos haalde ik een schattig, bruin vaasje met een touwtje en uiltje eraan. Ook haalde ik een takje met dennenappels eraan ter versiering. Het is een warme en leuke combinatie en het staat er vrolijk bij.

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Ik kocht een ronde kaars in het wit, omdat de meubels in ons huis ook grotendeels wit zijn. De kaarsenhouder die je ziet is officieel geen kaarsenhouder, maar een meer een decoratie bakje van hout. Ik vind de ruwe structuur en de kleur heel leuk combineren.

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Deze kaarsenhouder kan je eigenlijk heel simpel zelf maken, maar omdat het zo goedkoop was (en ik geen DIY-heldin ben) kocht ik deze schattige houder. Het is een bruin potje met een dikker touw om de bovenkant waaraan een blaadje is gevestigd. Echt schattige uitstraling!

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Last but not least haalde ik ook een grotere houten decoratie bak die nu voor de sier bij de foto staat met een witte kaars erin. Om de bak te vullen gebruikte ik decoratiemateriaal met kleine blaadjes en wit gemaakt versiersel uit een zakje. Ik vind het heel leuk staan bij de andere interieurspulletjes en ben blij met het eindresultaat. Het is lekker cozy en ik vind het gezellig om de kaarsjes ’s avonds aan te steken nu het sneller donker wordt.

Hoe haal jij de herfst in huis?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Dit bericht heeft 48 reacties.

 1. De herfst in huis halen, ja dat is altijd wel even een dingetje. Ik haal het in huis door echt een plekje op de bank te maken met alle gemakken en ook om weer wat specialere soorten thee in huis te halen. Ik ben normaal gesproken geen thee leut, maar in de herfst en winter is het haast niet aan te slepen. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…The Body Shop – Wild Argan Oil Rough Scrub & Body ButterMy Profile

 2. Amy

  Oh wauw, je bent echt al helemaal klaar voor de herfst! Mooi hoor, heel warm en gezellig! Ik sta echt nog met een been in de zomer voor mijn gevoel. Misschien ook maar eens wisselen met accessoires.. ;)
  Amy onlangs geplaatst…Waarom golfen leuk is (vind ik dan)My Profile

 3. Manon

  Mooie spulletjes! Xenos is altijd een goede winkel voor seizoensdeco :D Vet toevallig heb ik ook vanmorgen een artikeltje geplaatst met foto’s van mijn herfst decoratie in huis haha.
  Manon onlangs geplaatst…Little corners of my house #4My Profile

 4. Jantine

  Dat ziet er superleuk uit zo!
  Zelf heb ik gisteren wat eikels en bladeren en zo geraapt, en kaarsjes in dingen met koffiebonen … dus hier wordt het ineens ook lekker herfstig ^^
  Jantine onlangs geplaatst…DagindelingMy Profile

 5. Frauke

  Wauw gezellig <3 Superleuke decoratie en die foto in Gent (hoe cool! daar studeer/leef ik!) is echt héél erg goed gelukt zo op dat hout. Wil ik ook een keertje hebben, maar ik zou het graag zélf erop afdrukken haha :D! X
  Frauke onlangs geplaatst…Complete make-uplook onder €12!My Profile

 6. Laura

  Wat een leuke gezellige herfstdingetjes voor in huis. De kaarsenhouder met de ronde kaars en het vaasje vind ik erg leuk!
  Laura onlangs geplaatst…Photo diary #24My Profile

 7. Marlissa

  Ziet er ontzettend leuk uit. Wat creatief. Ik word gelijk geinspireerd om mijn huis herfst-proof aan te kleden@

 8. Justine

  Mooi gedecoreerd Dagmar! Het liefst haal ik de zomer in huis, maar hé.. je kan neit alles hebben. Ik doe vooral dingen; chocomel drinken, cocoonen, series kijken, lezen en kaarsen aansteken :)
  Justine onlangs geplaatst…My life in photo’s – september #3My Profile

 9. Michelle

  Wat ziet dat er gezellig uit. Ik probeer de herfst nog een beetje voor me uit te schuiven ;-) maar als hij dan toch komt dan maak ik het ook graag gezellig met kaarsjes, een paar kleine accessoires en lekkere thee :-). Binnenkort ook maar eens een bezoekje aan de Xenos brengen.
  Michelle onlangs geplaatst…LONDENMy Profile

 10. Meike

  Heel leuk! Ik herken een aantal spulletjes die ik ook in huis heb gehaald. Lekker knus.

 11. Jill

  Wauw, wat ziet er er super gezellig en knus uit! Ik heb ook een foto op hout afgedrukt gekregen van mijn vriend bij valentijn., super leuk! .
  Jill onlangs geplaatst…Autumn inspiration!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge