Blog

Interieur – Herfst in huis

IMG_8256
De herst is in aantocht en dan krijg ik zin om mijn huisje weer net iets anders in te richten. Het moet dan vooral lekker cozy zijn, zodat ik met fluffy vesten en plaids mijzelf op de bank kan installeren met een kop dampende thee erbij. Het bos krijgt prachtige kleuren en ik vind dit ook heel mooi in het interieur staan. Ik ging naar de Xenos en kon het niet laten om bijbehorende interieurspulletjes te shoppen én ik kreeg een mooie foto van mijn vriend en mij op hout binnen. Superleuk!

Jord en ik waren op persreis naar Gent (lees er hier meer over) en het was echt zo’n onvergetelijke tijd! Deze foto was onze favoriet, het is gemaakt op burcht Gravensteen en vanaf dit punt heb je uitzicht over heel Gent. Ik vind hout heel warm en mooi ogen, waardoor het mij leuk leek om deze foto af te drukken op hout. Ook al is deze foto gemaakt met mijn telefoon (Iphone 5s), de kwaliteit is ongelooflijk goed! De foto staat er sfeervol en mooi bij in onze woonkamer, ik kijk met veel plezier terug naar het mooie weekend in Gent. De foto op hout heeft als afmeting 40 x 40 en is daarom niet te groot en niet te klein. Ik heb de foto besteld via Webprint en ik ben erg te spreken over de kwaliteit, evenals de snelle levertijd. Ook had ik niet verwacht dat een foto gemaakt met mijn mobiel, zo mooi en zo goed over zou komen als het eenmaal afgedrukt zou worden. Love it!

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Bij de Xenos haalde ik een schattig, bruin vaasje met een touwtje en uiltje eraan. Ook haalde ik een takje met dennenappels eraan ter versiering. Het is een warme en leuke combinatie en het staat er vrolijk bij.

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Ik kocht een ronde kaars in het wit, omdat de meubels in ons huis ook grotendeels wit zijn. De kaarsenhouder die je ziet is officieel geen kaarsenhouder, maar een meer een decoratie bakje van hout. Ik vind de ruwe structuur en de kleur heel leuk combineren.

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Deze kaarsenhouder kan je eigenlijk heel simpel zelf maken, maar omdat het zo goedkoop was (en ik geen DIY-heldin ben) kocht ik deze schattige houder. Het is een bruin potje met een dikker touw om de bovenkant waaraan een blaadje is gevestigd. Echt schattige uitstraling!

Autumn interior herfst Xenos Dagmar Valerie

Last but not least haalde ik ook een grotere houten decoratie bak die nu voor de sier bij de foto staat met een witte kaars erin. Om de bak te vullen gebruikte ik decoratiemateriaal met kleine blaadjes en wit gemaakt versiersel uit een zakje. Ik vind het heel leuk staan bij de andere interieurspulletjes en ben blij met het eindresultaat. Het is lekker cozy en ik vind het gezellig om de kaarsjes ’s avonds aan te steken nu het sneller donker wordt.

Hoe haal jij de herfst in huis?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.