Blog

Interieur – Geluk zit in een klein hoekje


Tijd voor een frisse wind door het huis! Kan je het voorstellen dat we vorig jaar rond deze periode de vloer uitzochten voor onze ‘nieuwe’ woning? En dat we een jaar geleden druk bezig waren met het plannen van de grote verhuizing? Pff ik moet er even niet aan denken om weer al die dozen in te pakken haha. Gelukkig hoeft dat niet, want we wonen er ontzettend fijn en hebben het heel erg naar ons zin. En dan vind ik het leuk om soms wat plekjes te restylen. Bijvoorbeeld dit fijne hoekje waar we onze nieuwe kuipstoel Kenna hebben geplaatst. Ik laat je het graag zien, kijk je mee? 

IMG_6982Ik werd al vanaf het eerste moment dat ik de stoel zag verliefd op het design. De Kenna is gebaseerd op de populaire kuipstoelen zoals je die in woonbladen en lifestyleprogramma’s ziet (de stoel komt uit de webshop ALLEeetkamerstoelen.nl). Het is een hippe design stoel die te koop is in de kleuren zwart of wit, die met zijn vormgeving en armleuningen een hoop zitcomfort biedt én die er gewoon onwijs tof uitziet. Hij combineert lekker makkelijk bij onze muren, tinten van de meubels en accessoires. Zo houden wij van de accentkleur groen die je bij ons in huis terugziet in de hoeveelheid planten en details; kussens, vaasjes, handdoeken en meer. Ik kon het niet laten om er een vrolijk kussentje in te plaatsen, maar een schapenvachtje of dekentje is ook heel erg leuk. De stoel Kenna neemt niet veel ruimte in beslag, maar vormt wel een echte eyecatcher. Ik ben er niet voor niets verliefd op!

En een grappig detail, het is natuurlijk wel echt een perfecte kleur wit… Als je er een item in legt kan je het gebruiken als ideale achtergrond voor je foto’s! Dus is het niet alleen een hele mooie designstoel, maar de stoel is ook nog eens multi-inzetbaar; een mini studio waar ik maar al te graag gebruik van maak haha. Heel blij mee! De fotolijstjes heb ik overigens zelf gemaakt. Ik vond deze nog in een oude verhuisdoos en heb deze vervolgens voor de helft wit gemaakt. Toen vond ik deze mooi vormgegeven content die ik heb geprint en erin heb geplaatst. Niet ingewikkeld, maar wel een vrolijk eindresultaat. Het past heel leuk bij de stoel en de overige accessoires.

We wonen nu bijna een jaar in dit huis en het bevalt echt ontzettend goed. Elk hoekje is helemaal naar wens gemaakt en de locatie is ook te gek; we zijn zo bij vrienden, familie en werk. Ook zetten we momenteel de puntjes op de i bij de verbouwing van onze achtertuin, daar zit ook véél schot in. We hebben onder andere nieuwe tegels, een andere inrichting van de tuin en nieuwe planten en bloemen geplaatst. Kortom; de tuin hebben we volledig geleegd en toen helemaal naar wens gemaakt. Dat was nog een behoorlijke klus, maar superleuk om te kunnen doen. Echt genieten om nu in het zonnetje buiten te kunnen zitten, terwijl het eerst slechts schetsen op papier waren. Zo maak je in de loop van de tijd van het huis steeds meer een thuis. Al is het natuurlijk nooit af haha!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.