Blog

Interieur – Beestenboel in huis en kleine aanpassingen


We wonen inmiddels anderhalf jaar in ons huis en het leek ons leuk om wat kleine aanpassingen door te voeren. De basis staat – yes, ik kop hem erin – ook als een huis, maar het is ontzettend fijn om af en toe een detail te veranderen en het interieur aan te passen aan de laatste wensen en trends. Natuurlijk niet per se elk seizoen, maar het voelt verfrissend en weer net iets meer als een thuis. Bovendien is het stiekem ook gewoon heel erg leuk om het tot een geheel te maken. Ik geef je een sneak preview van de aanpassingen die we hebben gerealiseerd, kijk je mee?

IMG_6974
Groen, groener, groenst!

Van plantjes tot de handdoeken in de keuken en de kussens op de bank: wij vinden de donkergroene kleur geweldig staan. Ook zie je het terug in de vazen en kleine accessoires hier en daar. Ik heb kort geleden nog de kussens op de bank vervangen door deze mooie pareltjes van H&M. Echt even een fijne afwisseling. Je kunt met een relatief laag budget al zulke leuke aanpassingen doorvoeren; daar hoef je echt geen fortuin voor neer te leggen! De plantjes zorgen voor leven in de brouwerij en ik kan echt genieten van deze groene details. Jord moet af en toe wat op de rem trappen, anders was het bij ons echt een urban jungle wat ik stiekem ook een heel indrukwekkende en mooie stijl vind. Zeg nooit nooit!

Beestenboel
Voor onze kleine vonden we het erg leuk om dieren en de natuur terug te laten komen op zijn kamer. Maar dan wel op een vrolijke manier, waardoor we ervoor hebben gekozen leuke bow ties te bevestigen op de afgebeelde beestenboel. Zo hebben we er toch een eigen draai aan kunnen. Ons nieuwste aanwinst? Het prachtige hert zoals je op de eerste foto kunt zien, wist je dat bij Chinezen het hert symbool staat voor geluk, een lang leven en onsterfelijkheid? Het hert ontvingen wij van de webshop ArtyAnimals.nl waar ze nog veel meer leuke dieren voor aan de wand verkopen: onder andere kleine vriendjes, krasse koppen en brave beesten!
beestenboel3

Black & White
Wat begon in de babykamer met een zwart & witte stijl in combinatie met lieve diertjes, het zachte beige en houttinten, trokken we ook door naar de woonkamer. De babykamer is vrij strak geworden, maar dit valt in de woonkamer mee. Hier hadden we namelijk al meubels staan met een bruine tint en de vloer bevat ook grijs met bruin waardoor zwart in combinatie met wit afbreuk zou doen aan de warmere uitstraling. We hebben daarom gekozen voor een heerlijk tapijt bij de bank die wel de monochrome stijl bevat waar we zo’n fan van zijn, maar dan met grijze lijnen erdoor. Op de salontafel staan enkele items voorzien van een zwarte tint, maar deze zijn subtieler en passen daardoor heel mooi in het geheel. De combinatie bevalt ons erg goed en maakt het geheel helemaal af.

Vind jij het ook zo leuk om het interieur af en toe aan te passen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.