Blog

IKEA event – Vitality Launch

Ik kon niet wachten tot het speciale event van IKEA in hartje Amsterdam bij X Bank. Een te gekke locatie, nieuwe collecties die werden gelanceerd, inspirerende personen én vergeet de topontwerpers niet! Dit én veel meer mocht ik bewonderen tijdens het event van IKEA waar ik mijn ogen uitkeek. Waarom ik zo onder de indruk was? Dat lees en zie je in dit verslag, enjoy!

In hartje Amsterdam mocht ik als eerste de nieuwe designcollecties van IKEA ontdekken die tot stand waren gekomen in samenwerking met internationale topontwerpers. Deze inspirerende designers waren speciaal voor deze lancering aanwezig en het was een eer om hen te mogen ontmoeten. Zo vertelde Henrik Most, Creative Leader van IKEA over de verschillende designcollecties en waren zelfs modeontwerpers Katie Eary en Walter van Beirendonck erbij!

De vijf collecties die gelanceerd werden, liggen dit voorjaar nog in de winkels en kan je alvast bewonderen op de pagina van IKEA.nl/collecties . Wat ik ook heel bijzonder vond, was het luisteren naar de totstandkoming van de collectie die Walter van Beirendonck heeft gecreëerd. Dat moest ik toch nog even benadrukken, want hij vertelde zo goed dat het publiek echt aan zijn lippen hing. Hij heeft de GLÖDANDE collectie ontworpen en ik wil hem graag nog even citeren ‘BE BEAUTIFUL – BE WONDERMOOI’. Zijn collectie is heel kleurrijk, speels en vol met vrolijke patroontjes. Het is onmogelijk om daar niet blij van te worden. Een heel contrast met de indrukwekkende VIKTIGT collectie die juist heel minimalistisch is, bijna sober te noemen. Deze collectie is ontworpen in samenwerking met de Zweedse designer Ingegerd Råman en de VIKTIGT collectie biedt zowel met de hand gemaakt glaswerk als gevlochten meubelen van natuurlijke vezels. Je gaat met de VIKTIGT-serie echt weer even back to the basics: gewoontjes wordt prachtig en smaakvol met deze handgemaakte stukken. Love it!

Misschien weten jullie het al, wellicht is het nieuw voor je: ik ben dol op tuinieren, plantjes en groen. Daarom vond ik het echt fantastisch om te zien hoe IKEA met groener en bewuster leven een stimulerend effect creëert voor ons als consument. Groen leven is namelijk nog niet eerder zo leuk en toegankelijk geweest, IKEA maakt deze stap extra eenvoudig voor jou en je woning. Zoals zij zelf ook aangeven: natuurlijk draait het allemaal om de planeet, maar het begint gewoon met jou. Water besparen. Energie besparen. Afval sorteren. Kleine dingen doen wanneer je kan. Het is leuk. Het is makkelijk. En het maakt een verschil. IKEA wil je helpen om bewuster te leven. Houd dus de ANVÄNDBAR collectie in de gaten. Deze nieuwe collectie maakt een groenere levensstijl thuis niet alleen makkelijk, maar ook aangenaam. Natuurlijke basisartikelen gemaakt van natuurlijke basismaterialen. Om te genieten van je dagelijkse leven thuis. Zo ben ik bijvoorbeeld helemaal weg van het boekje ‘Samen groeien’ dat recent bij IKEA is verschenen en kids stimuleert een gezelligere, groenere woning te creëren. Dit alles op een speelse en vrolijke manier waardoor het niet aanvoelt als een ‘moetje’, maar als een leuke uitdaging! Ik ben fan!

Ik vond het een geweldige avond, als fan van de IKEA was het een fantastische belevenis om bij deze feestelijke lancering aanwezig te zijn. Ik heb genoten van de nieuwe collecties, de mooie locatie, het ontmoeten van topontwerpers en het bewonderen van de nieuwste producten. Ik wil in het bijzonder Annique bedanken voor de mogelijkheid om het event bij te wonen, Bastiaan van Musscher van BMfotografie voor de te gekke foto’s en natuurlijk lieve Anne; het was een indrukwekkende en onvergetelijke avond, dankjewel allemaal!

Ben jij ook zo’n fan van de IKEA?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.