Blog

Ik was aanwezig bij het Spotlight event door MaisonPR

Afgelopen maandag mocht ik genieten van het allerleukste begin van een nieuwe week. Ik was namelijk uitgenodigd door MaisonPR om een tour langs geweldige merken op het Spotlight event te mogen ervaren. Ik vond het een eer om erbij te mogen zijn en genoot van deze gezellige ochtend en heerlijke lunch. Het was erg goed georganiseerd en het evenement bruiste van de creatieve en gepassioneerde ondernemers. Ik vertel je graag meer over het Spotlight event in dit artikel, lees je mee?

Over het Spotlight event

Allereerst is het leuk om te weten waar het Spotlight event voor staat. Spotlight is het vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten. Beleving en inspiratie staan centraal op deze fijne, toegankelijke en industriële locatie midden in het land. Deze editie vond plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, de volgende editie zal in maart plaatsvinden in Nieuwegein. Dan is het helemaal een thuiswedstrijd voor mij! De Werkspoorkathedraal is een immense industriële werkloods die fungeert als unieke locatie voor evenementen en ondernemerschap. Hier bruist het van de creativiteit en innovatie. En dat is nog maar het begin, want voor het complete gebied rond de Werkspoorkathedraal liggen mooie toekomstplannen klaar. Een historisch terrein dat continu in ontwikkeling is. Ik keek mijn ogen uit in de Werkspoorkathedraal, het stond vol met mooie merken, inspirerende producten en verhalen. Ik genoot van de ambitieuze ondernemers die hier vol overgave vertelden over de totstandkoming van hun producten.

 

Een tour langs de merken met MaisonPR

Door MaisonPR werden we getrakteerd op een tour langs merken met hun nieuwe producten. Deze werden aan ons getoond en we leerden meer over het huidige assortiment en de trends die we de komende periode kunnen verwachten. Zo brengt Brabantia bijvoorbeeld stijlvolle producten op de markt waardoor afval scheiden op een elegante manier mogelijk is. De mooie prullenbakken worden daardoor echt onderdeel van een stijlvolle keuken. Op een dag zou ik dolgraag zo’n chique prullenbak in de keuken willen, want dat maakt de ruimte helemaal af. De Capventure Zoo collectie vond ik ook echt fantastisch, dit was een collectie met roestvrijstalen eyecatchers voor lunch, maar dan voor kids. Denk aan lunchtrommeltjes en de bijbehorende flessen; het zag er zo schattig en lief uit! Ik raak er niet over uitgepraat! Ook was er een heerlijke lunch en ontvingen we een loodzware goodiebag met mooie producten. Wat een feest! In de goodiebag zat onder andere een mooie serveerplank van Bowls & Dishes die echt goed van pas gaat komen. We krijgen regelmatig vrienden en familie over de vloer waarvoor we leuke hapjes op tafel zetten. Daar kunnen we voortaan de plank ontzettend goed voor gebruiken! De plank is stoer, stijlvol én een echte eyecatcher. Ook extra leuk om dit mooie merk dankzij het Spotlight event te kunnen ontdekken. Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven. Bowls and Dishes is gemaakt om te genieten, so serve up the good times!

De lifestyle van Corkcicle

Daarnaast is de koperen Corkcicle echt een succes, die zat ook met nog een paar andere stijlvolle producten in de goodiebag. Het is echt een plaatje om te zien en om voortaan daaruit te mogen drinken voelt meer dan goed! Het vormt ook een zeer goede reminder om voortaan meer water te gaan drinken, een geweldige motivatiebooster! Corkcicle is eigenlijk veel meer dan een product om uit te drinken, het is een lifestyle die eraan gekoppeld is. Je doet het juiste (jezelf voldoende hydrateren) voor jezelf én voor de planeet; elke keer dat je de Corkcicle gebruikt, maak je geen gebruik van een plastic flesje om uit te drinken. Die mindset dringt (há drinkt?!) steeds beter tot mij door, ik wil dan ook veel vaker niet alleen hier bewust over nadenken, maar ook concreet iets voor doen om tot een positief verschil te komen. Alle kleine stapjes dragen bij aan het grotere doel!

Ik wil MaisonPR hartelijk danken voor de organisatie van deze tour en de overheerlijke lunch. Mijn week kon niet beter beginnen en ik heb genoten van het Spotlight event. Een eer om erbij aanwezig te zijn; alleen al de locatie was te gek. Om in gesprek te mogen gaan met al die ambitieuze ondernemers gaf zoveel energie! In de middag had ik nog enkele afspraken staan met ondernemers die deelnemen aan mijn coachingsprogramma ‘Dichterbij dan je denkt’ en het sloot perfect op elkaar aan. Wat een ideale werkdag!

Ik hoop dat je het leuk vond om ‘mee te gaan’ via dit artikel naar het Spotlight event. Maak er een mooie dag van en tot snel!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.