Blog

Ik ga naar de IKEA en neem mee…

Screenshots27
Home is where the heart is! Ik vind het heerlijk om samen te wonen met mijn vriend en we voelen ons echt thuis bij elkaar. De ruimte van ons appartement  speelt daarbij ook een grote rol, want het is allemaal groot opgezet en dat is ideaal. We zijn wel aan het oriënteren naar een koopwoning, want de markt is momenteel heel erg gunstig en we zouden graag écht ons eigen huisje, boompje (én moestuin!), beestje (lama + geitjes, maar alleen Poes is ook al heel fijn) willen. Maar we zijn ontzettend gelukkig met wat we nu hebben en vinden het ontzettend leuk om te fantaseren over interieur en onze huidige plek van een make-over te voorzien. Ik ga naar de Ikea en neem mee…

Een ananas-plant 
Hoe kan het ook anders, toen ik deze zag was ik verkocht. Deze wil ik echt dol en dolgraag binnenkort halen, want ik ben verliefd op ananas en het onderhouden van plantjes. Dit is dus de perfecte combinatie. Hoe gaaf dat IKEA deze verkoopt! Ah ik kan niet wachten totdat deze beauty in ons huisje staat (€ 6.49 / st.).

Grijsbruine sierpot MANDEL 
Een ananas-plant verdient een mooie pot! Een robuuste sierpot in de tinten van de kamer (grijs/bruin/wit) past er perfect bij. Deze pot is iets prijziger, maar staat heel sjiek en de tint is prachtig  (€ 19.95 / st.).

Wit kledingrek MULIG
Wauw wat een mooi kledingrek! Echt perfect voor jasjes en blazers, dat ziet er echt heel mooi en geordend uit. Op dit moment is het uit praktisch oogpunt niet haalbaar om deze aan te schaffen, maar als we verhuizen is dit rek het eerste wat er in huis staat haha. En hij is ook nog eens zo betaalbaar, superleuk (€ 8.99 / st.)!

Toilettafel met spiegel HEMNES
Hoe fijn is het om je eigen plekje te hebben om je op te maken, waar je al je spulletjes overzichtelijk kunt bewaren inclusief een mooie spiegel? En dan is dit ook nog een echte eyecatcher. Het is echt heel moeilijk om nu niet naar de dichtstbijzijnde IKEA te rennen voor deze mooie toilettafel (€ 199.- / st.).

Sierpot SKURAR
Ik ben er nog niet over uit of ik hier een kaarsje in zou doen of een schattig plantje, maar het kan eigenlijk allebei. Deze sierpot staat heel mooi bij het interieur en zou ter decoratie perfect passen. En hij is ook heel betaalbaar (€ 2.49 / st.)!

3 Geurkaarsen in glas BRÄCKA
Deze geurkaarsen ruiken lekker, staan mooi én je kunt ze gebruiken als theelichtjeshouders als ze zijn opgebrand. Voor een fijn prijsje haal je deze mooie kaarsen in huis (€ 2.99 / 3 st.).

Lichtbruine plaid HENRIKA
Het lijkt mij heerlijk om de fauteuil te zitten met een goed boek, een dampende kop thee en een plaidje. Ik zie mijzelf helemaal zitten! (€ 14.95 / st.)

Bruin kussenovertrek SANELA
Een fijn kussen voor in de stoel mag niet ontbreken, een bruine valt lekker op en past goed bij de plaid die erbij komt. Het zorgt voor een warme en toegankelijke uitstraling (€ 6.99 / st.).

Fauteuil STRANDMON
Een stoel om helemaal in weg te kruipen of te reizen door de heerlijke boeken die je hierin goed kunt lezen. Je kan echt ontspannen en genieten omdat de hoge rugleuning van deze fauteuil je nek extra steun geeft.Daarnaast is de kleur (Isefall Naturel) heel warm en uitnodigend (€ 249 / st.).

IKEA

Wat staat er op jouw IKEA wishlist?

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.