Blog

Gezellig bij mij op de thee…

IMG_0962
Ik ben een échte theemuts, of het nu koude of warme thee is, ik drink alle soorten en smaken. Vroeger dronk ik het al veel en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Ik kreeg een superleuke beker toegestuurd en toen bedacht ik mij dat ik nog helemaal niet over mijn theeverslaving heb geschreven! De hoogste tijd, vinden jullie niet?

Eerst wil ik even wat leuks vertellen over de beker, want ik heb geweldige Blond Amsterdam servies in en dronk dan ook altijd uit die mokken omdat ze zo lekker groot zijn en gezellig staan. Ik kreeg onverwachts een heel leuk pakketje thuis en daar zat een beker in van het merk Kikkerland. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar het klonk al heel vrolijk en het design van de beker sprak mij ook erg aan. Ik moet toch even verklappen dat ik de neiging heb om warme thee koud te laten worden en we hadden hier tot deze vrolijke beker geen oplossing voor gevonden. Dan had ik net heerlijke thee gezet en dan kwam ik er een uur later achter dat ik er zin in had, maar dan was het natuurlijk weer koud geworden.

Op deze beker is een boom afgebeeld en het allerleukste ervan is dat wanneer je er heet water in doet, er bloesem aan de boom verschijnen. Deze worden vrolijk roze en het staat ontzettend lief! En als de thee kouder wordt, dan verdwijnt de bloesem langzaamaan en weet ik dat ik nu écht moet gaan drinken, ideaal!

IMG_0976
♧ Pickwick Mango
Wie mijn blog langer volgt, weet misschien wel dat ik echt dól ben op mango’s. Dit jaar heb ik dit lekkere stuk fruit ontdekt dankzij Jord, hij vond het gek dat ik het nog niet eerder had gegeten. Toen ik het proefde wou ik niets anders meer! En daarom ben ik ook zo verslaafd aan de heerlijke mango-smaak uit het Pickwick assortiment. I love it!

♧ Pickwick Apple Pie
Appeltaart, de lekkerste geur alleen al die er bestaat en dan hebben we het nog niet eens over de smaak zelf gehad. Het is niet exact de smaak van een appeltaart, maar dat is misschien goed ook anders zat ik dag en nacht aan de thee… Het is heerlijk voor de herfst/winter, met een cozy sweater en dampende thee. Ja, dan wel Apple Pie thee!

♧ Cranberry
Deze smaak drink ik vaak, omdat ik eenmaal snel blaasontstekingen krijg en voor wie weet hoe dat voelt: dat wil je écht niet. Daarom neem ik regelmatig pilletjes met cranberries die er goed tegen werken en de thee doet ook wat hij moet doen. En ik vind het ook lekker zoet en verfrissend smaken. Op de afbeelding zie je trouwens een Poolse variant, ik sla er altijd extra pakjes thee in.

♧ Lemon & Ginger
Deze variant van M&S vind ik zó heerlijk! Echt ik kan hier ultiem van genieten. De smaak is verfrissend, zacht en dorstlessend. Haha ik krijg er helemaal zin in als er over schrijf!

♧ Verse munt
Oh is er iets lekkerder dan verse munt? Ja! Verse munt thee met honing, dat vind ik echt overheerlijk. Lekker zoet, goed voor de keel, verfrissend en ontspannend. Ik vind het heel leuk om een munt plantje in huis te hebben of helemaal zelf te kweken (in de vensterbank, even creatief nu er nog geen tuintje is). Ook haal ik het af en toe uit de winkel, yummie!

Wat is jullie favoriete thee?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.