Blog

Geurwolkje – Aromatherapie voor thuis

Geurwolkje aromatherapie

Thuis genieten van meer energie en een ontspannen setting? Sinds een tijdje hebben we een aroma diffuser van Geurwolkje. Ik gebruik de Sakura diffuser in het wit, dit is een luchtbevochtiger én geurverspreider in één. Door het water te mengen met etherische olie creëer je het wellness-gevoel in elke kamer naar wens! Droge lucht in een ruimte behoort tot het verleden, bovendien verspreid de Sakura diffuser ook nog eens heerlijke geuren. Ik vertel je er graag meer over, lees je mee?

Ik was al een tijdje erg nieuwsgierig naar de werking van een aroma diffuser. Een aroma diffuser ziet er niet alleen hartstikke stijlvol uit, het heeft ook nog eens een ontspannen werking en een positief effect op de gemoedstoestand. Wist je dat een aroma diffuser zelfs de gezondheid kan ondersteunen én goed is voor de kamerplanten? Ik vond het idee om de geur van het bos in huis te halen ook ontzettend aantrekkelijk, waardoor ik fan werd van Geurwolkje. Ik vind een bosrijke omgeving prachtig, inspirerend en heel ontspannend. Geweldig toch als je deze geur thuis kunt ervaren? Via Geurwolkje ontdekte ik de Sakura diffuser. Met de Sakura diffuser geniet je thuis van aromatherapie. De diffuser kan geuren verspreiden en werkt als luchtbevochtiger én deze bevat ingebouwde verlichting in verschillende tinten. Daardoor zet je de Sakura bijvoorbeeld graag in de woonkamer neer als eyecatcher, maar ook op de slaapkamer is het een ultieme must have voor op het nachtkastje.

Geurwolkje aromatherapie thuis

De Sakura stond hoog op mijn wishlist en ik ben extra blij dat ik er als hoogzwangere én in mijn kraamperiode van mag genieten. Ik vind een bosrijke omgeving fantastisch en juist in deze tijd kon ik daar niet meer naartoe. Hoe haal je het bos toch in huis? Precies; dat kan gemakkelijk met deze fijne diffuser die compact, licht en bovendien betaalbaar is. Dat maakt de Sakura toegankelijk en heel fijn in gebruik. Je hoeft alleen wat water toe te voegen en het water in het reservoir te mengen met de gewenste etherische olie waar jij blij van wordt. De oliën hebben allemaal een andere geur en uitwerking op de ruimte én jou. Lees je daarom goed in welk effect de betreffende olie kan hebben zodat deze jou mag ondersteunen en versterken in de fase waarin je je mag bevinden.

Om de ervaring van Geurwolkje compleet te maken, geniet ik momenteel van twee etherische oliën én fantastische thee. Ik krijg van deze combinatie het ultieme wellness-gevoel, terwijl ik gewoon op de bank zit. Qua ontspanning werkt het perfect en ik ben dan ook hartstikke enthousiast over deze stijlvolle Sakura diffuser. De geuren die ik momenteel aan het testen ben zijn:

  1. Zilverspar en jouw gemoedstoestand – De etherische zilverspar olie brengt de gemoedsstemming weer in balans. Geeft energie, ondersteund bij mentale problemen en verbeterd de stemming. Een zeer ontspannende, kalmerende geur. Brengt kracht en positieve energie.
  2. Den grove en jouw gemoedstoestand – Deze olie heeft een motiverende, stimulerende werking en versterkt je doorzettingsvermogen en concentratievermogen. Het is een reinigende en cleansing olie met een rustgevend effect, speciaal voor mensen die rusteloos of overprikkeld zijn. Vermoeidheid, rusteloosheid, stress en spanning verdwijnen in een oogwenk. De geur is antibacterieel en heeft een positief effect op de luchtwegen en werkt slijmoplossend, hierdoor helpt het griep en verkoudheid te bestrijden.

Geurwolkje etherische olie

Ik vind de geuren nu al een feestje om thuis te mogen beleven. Zeker in combinatie met de heerlijke thee en de mooie diffuser is het een geslaagde match waar ik uren ontspanning en plezier door mag ervaren. Ook Lucas is enthousiast, hij vindt de verfrissende lucht die vrijkomt prachtig om te zien en de geuren ‘verrukkelijk’. Hij vraagt dan ook regelmatig om de diffuser aan te zetten, dan maken we er met elkaar een relaxt momentje van. Zoals je kunt lezen zijn wij fan van de Sakura diffuser van Geurwolkje. Zeker in deze tijd waarin alles even anders dan anders verloopt is het heerlijk om minder te piekeren en meer te voelen; daar helpt deze diffuser goed bij.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.