Blog

Event bij Woonexpress incl. woontrends en inspiratietips

PicMonkey CollageHoera, ik mocht naar het event van de Woonexpress en ik kon echt niet wachten totdat het zover was. Ik telde de dagen af, want het leek mij ontzettend leuk om meer te horen over het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Mijn vriend en ik hebben net onze eerste woning gekocht en zijn dagelijks bezig met de verhuizing en het interieur, dit event kwam dan ook op het juiste moment. We mochten genieten van wooninspiratie en leerden meer over de nieuwste trends. En we gingen niet met lege handen naar huis, kijk je mee?

Over Woonexpress
Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen.Je vindt er alles voor in de kamers van je huis onder één dak. Van woonkamers tot slaapkamers en hippe kinderkamers, je krijgt helemaal zin om van je huis een thuis te maken. Je loopt er namelijk letterlijk door een wereld van wooninspiratie. Zo zie je verschillende kamers waar je inspiratietips uit op kunt doen en je de nieuwste woontrends kunt spotten. De variatie aan stijlen is enorm, van romantisch tot modern en werelds, maar ook landelijk. Voor iedereen zit er een passende huisstijl bij. De Woonexpress is te vinden in Amsterdam, Barendrecht, Beverwijk, Den Haag, Duiven, Utrecht, Rotterdam en Waalwijk.

IMG_3009

Het event bij Woonexpress
Terwijl ik dit verslag typ, word ik omringd door dozen waar onze spullen in zitten. We krijgen bijna de sleutel en de voorbereidingen zijn in volle gang. Extra inspiratie kwam daarom ook goed van pas. Toen ik bij Lifestyle Lab langsging voor mijn blog eerder dit seizoen, maakte ik kennis met Woonexpress en ik werd gelijk enthousiast. Inspiratie begon te borrelen en ik kon stiekem niet wachten om hier een kijkje te nemen. In Utrecht zit voor mijn vriend en mij het dichtstbijzijnde filiaal en eenmaal in de winkel keken we onze ogen uit. En het duurde nog héél lang voordat we eruit gingen, maar niet met lege handen. Zo kochten we hier ons bed, deden we ontzettend veel inspiratie op, kozen we de kleur van onze muren hier uit (extra leuk: de kamers met wooninspiratie bevatten kleuren op de muren die ook met een nummer getoond worden. Als een kleur je ontzettend aanspreekt kan je deze gelijk noteren en bestellen!) en wouden we het liefst alle accessoires meenemen. Ik kon mij nog net inhouden, maar het scheelde niet veel!

IMG_3007

Tijdens het event kregen we uitleg over de kamers vol inspiratie, hoorden we de nieuwste trends aan, kregen we een heerlijk hapje en drankje aangeboden én gingen we creatief aan de slag… Ah ik wil terug! Het was ontzettend geslaagd en ik wil Miss Publicity heel erg bedanken voor de kans om erbij te mogen, dankjewel!

IMG_3010 IMG_3005

Extra leuk, want we liepen langs ons toekomstige bed Jesper! Ik kan niet wachten totdat we hierin kunnen slapen. Ik werd helemaal blij toen ik het bed zo gestyled zag en ik weet zeker dat het een goede keuze is geweest om voor dit bedframe te gaan. I love it!

IMG_3008

Minstens zo leuk was het om ons toekomstige eettafel,  salontafel en tv-meubel te spotten. Hier zie je het blad van de tafel al staan en deze kamer had een paarse tint. Erg leuk om te zien, wij hebben in onze huidige woonkamer gekozen voor paars. Ook bij het zien van deze meubels ging mijn hart weer sneller kloppen, straks staat het echt in onze woning!
IMG_3004

Wat had ik een schik, want ik ben helemaal niet creatief aangelegd. Althans, niet met materialen en freubelen. Ik kan prima schrijven, fotograferen en schilderen, maar zodra je DIY zegt weet ik dat het uitbesteed moet worden. Mijn talent ligt op andere gebieden, laat ik het daarbij houden haha. Maar tijdens het event mochten we onze eigen vaas pimpen en dat was zó leuk! Misschien juist wel omdat ik totaal niet creatief ben aangelegd en dan is het extra leuk dat er iets uitkomt wat… toonbaar is? Het is geen kunstwerk voor in het Rijksmuseum geworden, maar in ons huis zou het prima mogen staan zonder dat het mijn vriend op zou vallen dat ik het zelf heb geknutseld haha. Het was echt superleuk om te doen!

IMG_3002

Wat vond ik deze ster met quote ontzettend leuk!IMG_2999

Net als dit vaasje, echt so pretty! Deze zou ik zo op tafel zetten, het is echt een plaatje. Mijn hoofd stroomde vol met heerlijke inspiratie en ik had gelijk zin om ons nieuwe thuis lekker in te richten. In gedachten deed ik dat natuurlijk volop! Wat ook erg leuk is, ik heb bij een groothandel twee appelkistjes gekocht en misschien ga ik die door onderstaande inspiratie wel verven. Zou ik het doen?

IMG_2998

Woontrends in 2015
In 2014 waren de woontrends vooral gefocust op de combinatie zwart-wit, maar ook koper was zeer populair. Ook kwam je veel natuurlijke details tegen van hout. In 2015 zie je oud vintage vooral terugkomen in de vorm van oude, geroeste items en de industriële look is ook veel terug te zien in de woonkamers. De natuur (aardetinten, groen en hout) blijft een grote rol spelen waarbij planten een extra streepje voor hebben en veel worden ingezet. Extra goed nieuws dus voor Paul mijn palmboom!

IMG_2997

We gingen niet met lege handen naar huis, sterker nog: het was een méga tas! Er zaten ontzettend leuke goodies in én het kussen waar ik vanaf het begin al smoorverliefd op was geworden. Maar ik bleek niet de enige te zijn die fan is… IMG_2996

Het was een onwijs geslaagde avond en ik heb er ontzettend van genoten. Over minder dan een week krijgen we de sleutel en ik kan niet wachten om alle nieuwe spulletjes te zien stralen bij elkaar. En mocht je niet eerder bij de Woonexpress zijn geweest, het is echt de moeite waard. Of je je huis nu een make-over wilt geven of dat je met leuke accessoires het huis wilt updaten; je gaat bij Woonexpress genieten van alle inspiratie en trends, dat weet ik zeker. Enjoy!

Welke woonstijl spreekt jou aan?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.