Blog

Deze 4 huishoudelijke apparaten maken mijn leven écht makkelijker

casual chic kleding dagmar valerie

Met een huishouden vol boys (inclusief twee jonge kids) en een eigen onderneming, hoef ik mij geen seconde te vervelen. Thuis is er ook altijd genoeg te doen; van het draaien van wasjes tot koken, de slaapkamers fatsoeneren en speelgoed opruimen na een dagje spelen. De huishoudelijke taken gaan altijd door, maar het is eenmaal niet mijn sterkste kant om alle ruimtes tot in de puntjes te verzorgen. Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen en vinden we het juist belangrijk dat er in huis wordt geleefd. Dat we ons comfortabel en echt thuis mogen voelen, heeft onze prioriteit. De afgelopen jaren heb ik wel steeds vaker gekozen voor meer gemak en wat ben ik blij met deze vier huishoudelijke apparaten die mijn leven elke dag aangenamer maken én tijd besparen. En laat ik fan zijn van efficiënt en effectief het huis opgeruimd houden. Ik deel graag welke vier tot mijn favorieten behoren!

iRobot Roomba – De Roomba®-robotstofzuiger is bij ons echt een lifesaver. Met een kat en twee jonge kids, kun je je voorstellen dat het bij ons thuis nodig is om regelmatig te stofzuigen. Tijdens de zwangerschap van Simon kreeg ik last van mijn bekken en kwam er veel op mijn bord, waardoor ik het een verademing vond om lichamelijk ontlast te worden bij enkele huishoudelijke taken. We kochten Roomba en sindsdien zijn we er helemaal weg van. Roomba zet ik aan als ik even buiten aan het wandelen ben en dan kom je terug in een schoon huis, heerlijk. We hebben Roomba een schema gegeven, waardoor er op vaste momenten wordt gestofzuigd, maar ook tussendoor maken we dankbaar gebruik van deze fantastische stofzuiger. We gebruiken de ‘gewone’ stofzuiger nog wel voor de bank en de trap, maar ook de plintjes waardoor die niet helemaal overbodig is geworden. Een verademing is het zeker dat je er niet dagelijks mee bezig hoeft te zijn en je bij thuiskomt na een rondje wandelen van de vloer kunt eten.

KitchenAid Staafmixer – Ik vind het heerlijk om zelf verse soepjes te maken en voor Simon maakte ik ook dagelijks de babyhapjes. Ik vond het een ontspannen bezigheid en leuk om in de keuken te staan om deze gerechten te maken. De staafmixer maakte mijn leven daarom meteen een stuk aangenamer, want ik liep leeg om alles zelf met kracht te moeten stampen en te malen. Dat werd verleden tijd dankzij de beauty van KitchenAid en dankzij deze staafmixer maak ik wekelijks verse soepen.

Droger – Ik kan echt niet geloven dat we pas één jaar een droger hebben. Nu we een droger hebben, weet ik niet eens hoe ik het al die jaren zonder heb kunnen doen. In de winter was het altijd raak. De hele zolder hing ik vol met was om te drogen waardoor het er vochtig voelde en het dagen duurde voordat kleding en beddengoed droog werd. Nu kan ik niet meer zonder, al drogen we nog steeds regelmatig kleding op het rek. Zeker met jonge jongens is een droger héél fijn en ik heb niet eerder zulke zachte handdoeken gehad. Heerlijk!

SteamOne

Stomer van SteamOne – De meest recente aanwinst in de categorie beste-huishoudelijke-apparaten-ever-om-het-dagelijkse-makkelijker-te-maken is de SteamOne. Ik ben geen fan van strijken, maar het is toch nodig om af en toe een berg weg te werken. Overhemden en ‘moeilijke’ items van gevoelige stofjes, stel ik dan ook maar al te graag uit. Daar is eindelijk verandering in gekomen, want dankzij de stomer van SteamOne geniet je in een handomdraai van een opgefrist en kreukvrij kledingstuk. Ik draag vaak een blazer of overhemd en ik ben zo blij dat ik met de SteamOne snel en eenvoudig elk kledingstuk netjes kan maken, waardoor ik het item direct kan dragen. De SteamOne ziet er bovendien heel luxe en stijlvol uit. Het is echt een plaatje en fijn om vast te houden. De werking van de stomer heeft mij positief verrast en ik kreeg er spontaan het plezier in het kreukvrij maken van kledingstukken terug! Daarnaast kan de stomer ook gebruikt worden voor het interieur; zeg maar dag tegen muffe geurtjes of vlekken op je bank!

Deze vier huishoudelijke apparaten maken mijn leven een stuk makkelijker; ik heb er (bijna) dagelijks plezier van. Ze zijn behoorlijk onmisbaar geworden. De apparaten besparen mij een hoop tijd en geven mij (schone) ruimte en plezier.

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.