Blog

Creatieve, makkelijke en feestelijke DIY’s voor kerst

December5Als je mij vraagt om een kerst gerelateerd DIY-projectje te verzinnen, dan kom ik niet verder dan wat watjes uit elkaar plukken. Ja, dat is dan sneeuw inderdaad haha. Ik geloof dat jullie daar niet heel erg van onder de indruk zullen zijn, ook zou ik met een wit A4’tje sneeuw kunnen ‘creëren’. Het labeltje creatief zal ik daarmee niet krijgen, laat mij maar lekker schrijven en fotograferen. Voor de echte DIY-pro’s wijs ik graag naar anderen, ik laat je zien wie mij inspireerden waardoor wij er met kerst gezellig bij zullen zitten. Enjoy!

kerst 1

 Voor de inpakkunsten verwijs ik graag naar Tedje, zij maakt van elk cadeau een groter feestje door het heel mooi te maken. Hier kan ik nog veel van leren, maar ik heb het inmiddels toegepast en mijn cadeautjes zien er dankzij haar een stuk vrolijker uit dit jaar! Klik voor het inspirerende artikel hier. Veel succes!

kerst 2

✩ Jennie maakt er ook een feestje van, zij creëerde gezellige marshmallow candycanes! Wat een geweldig effect, hier was ik toch nooit opgekomen? Dankjewel voor deze prachtige inspiratie Jennie! Klik voor dit heerlijke recept hier. 

kerst 3

✩ Marieke was zo creatief om een vrolijke en zo lieve rendier-mandarijnen-snack te maken. En hij is nog gezond ook! Echt leuke decoratie en heel toegankelijk om te maken, love it! Klik hier voor dit vrolijke rendier! 

Processed with VSCOcam with f2 preset

✩ Ik ben echt fan van de geweldige creatieve kunstwerken die Karlijn keer op keer op haar blog toont. Alleen al daarom is het echt een must om haar blog te volgen, ik word er echt door verrijkt. Heb je deze lichtgevende letter al gespot? I love it! Klik hier voor deze prachtige lichtgevende letter!

kerst 5

✩ Meer creativiteit heb ik gespot op de mooie blog van Lisanne en ik heb zelfs het vertrouwen erin dat deze inpakmethode mij ook gaat lukken! Rudolph is zo schattig, dit is toch onwijs leuk om te geven? De Rudolph inpakmethode kun je hier bekijken.  

kerst 6

Hi everyone! I’m Olaf, and I like warm hugs! natuurlijk sluit ik af met lieve Olaf, want ik ben voor hem gesmolten. Alyssa laat mij elke keer weer verbazen met haar geweldige creativiteit, echt waanzinnig om een kerstbal te maken die op Olaf is geïnspireerd! Deze Olaf-kerstbal kan je hier bewonderen. 

Mocht je zelf ook creatieve kerst DIY’s hebben gemaakt op je blog, laat de link dan achter bij de comments zodat we elkaar kunnen inspireren! Ik neem graag een kijkje!

Ben jij goed in DIY’s? Welke ga jij maken?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.