Blog

7 x Nieuwe meubels voor onze woning

PicMonkey Collage

Wij gaan bijna verhuizen! Aan het einde van deze maand is het zover, dan krijgen we de sleutel van ons nieuwe thuis. Voordat het zover is, moeten we nog even flink klussen, maar we zien het eindresultaat al helemaal voor ons en kunnen niet wachten. Ook hebben we al veel meubels gekocht (onze stijl is landelijk met aardetinten en hout), hebben we laminaat uitgekozen en zijn de kleuren voor de muren bekend. Kijk je mee?

We dachten dat we eerst heel veel meubels zouden verkopen, maar uiteindelijk nemen we alsnog veel mee van wat we nu hebben. We hebben in onze nieuwe woning straks opeens zoveel ruimte, dan komen de huidige meubels goed van pas. Wel hebben we gekeken voor meubels op de begane grond die bij elkaar passen, het liefste een set. En we zijn goed geslaagd! Bij Haco Wonen hebben we gekozen voor de Cardiff set, uitgevoerd in een wit- en truffel eiken kleur. Door de lichte nerf in de witte delen gecombineerd met een bruin bovenblad heeft deze woonserie een landelijk en romantische uitstraling. Precies waar we van houden. Van deze set hebben we de salontafel, het tv-meubel en de eettafel gekocht.

Ook hebben we goed nagedacht over de slaapkamer. We slapen nu vooral in een functionele slaapkamer waarbij de kledingkasten *voelt zich opeens schuldig* veel ruimte in beslag nemen. Ook hebben we nu een bedframe met lades om extra spullen in kwijt te kunnen, maar straks hebben we genoeg ruimte om van de slaapkamer ook echt een plek te maken voor pure ontspanning en rust. Daarom was ik extra blij dat we bij de Woonexpress het prachtige bed Jesper tegenkwamen waar we stiekem al eerder van droomden (klik hier om het bed te bekijken). We kochten in januari al een heerlijk matras, deze gaat natuurlijk mee en we zijn nog zoekende naar mooie nachtkastjes. We weten wel dat we hier identieke lampjes op zullen zetten en dat er naast het bed ruimte is voor een geweldige kist zoals afgebeeld. Ernaast komt een fauteuil en onder het bed komt een tapijtje met vrolijke frutsels, waardoor je in de ochtend niet met je voeten hoeft te genieten van de koude vloer. Ik zie het al helemaal voor mij, can’t wait!

En ik kan ook echt niet wachten om de tuin onder handen te nemen, al is dit wel echt de laatste stap. Zo hebben we een wit bankje gekocht voor de voorkant en van die massieve grijze (beton-look) potten die we bij de voordeur plaatsen. Hier komen vrolijke plantjes in en in de achtertuin komt natuurlijk mijn mini droom: een vuurkorf. En ik krijg ook een zonnig plekje voor mijn mini moestuin, eindelijk mag ik het oefenen in de vensterbank verruilen voor het echte werk. Helpen jullie binnenkort met oogsten? *denkt aan reusachtige pompoenen, mega tomaten formaatje skippybal en zonnebloemen met een hoogte van de Mount Everest*

De grote lijnen staan als een… huis inderdaad. Een droomhuis! Beetje jammer dat je niet bij de accessoires mag beginnen, want ik zie overal zóveel leuks voorbij komen. Mijn hele telefoon staat vol met interieurinspiratie in de vorm van foto’s en screenshots, maar first things first! Extra leuk? Deze Howea Forsteriana palm (van de IKEA, klik hier om deze te kunnen bewonderen) krijgt bij ons in ieder geval zeker een mooi plekje, want bij een nieuw thuis hoort ook een nieuwe palmie inclusief naam aangezien ik al mijn plantjes een naam geef. Ik heb al een palmboompje genaamd Paul, nu maar kiezen voor Pim de Palmboom?

Welke interieurstijl spreekt jou aan? 

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.