Blog

2000 volgers winactie – Fotoprint t.w.v. €100,-

Hoera, mijn blog bereikte recent de 2000 volgers op Bloglovin en dat is zo’n gigantische mijlpaal dat de tranen spontaan in mijn ogen sprongen. Ik vind het echt indrukwekkend en een onwerkelijk aantal lieve lezers die mijn blog bezoeken, daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Maar ik heb ook een speciaal presentje, want we zijn recent verhuisd en ik mocht in de vernieuwde webshop van het Nederlands Fotomuseum een prachtige fotoprint uitzoeken. Dit heb ik gedaan, maar jij maakt ook kans op een indrukwekkende fotoprint t.w.v. €100,-! Doe je mee om je huis/kamer helemaal af te maken met een prachtige foto?

Mijn vriend en ik houden van het strand. We houden van de geluiden die de golven maken, de vrolijk kwetterende meeuwen en de wind die met de haren danst. We houden van de geur, de warme kleurtinten en we kunnen het niet laten om schelpjes te zoeken, te vliegeren of een zandkasteel te bouwen. Het strand vormt voor mij de ultieme plek om te ontspannen en daarom hebben we ervoor gekozen om ons huis ook met beach en natuurlijke tinten in te richten. Zo zie je in ons huis veel nude kleuren, waaronder zandtinten, beige en hout. De foto van Martien Coppens Natuur aan zee, maakt ons huis helemaal af. Deze foto is daarom vanaf nu ook te bewonderen in onze slaapkamer. En ik heb goed nieuws: ik mag jou ook blij maken met een fotoprint uit de webshop van het Nederlands Fotomuseum!

Maak kans op een fotoprint t.w.v.  €100,- !
Uit de vele collectiefoto’s heeft het Nederlands Fotomuseum een nieuwe selectie gemaakt die te koop is als fotoprint. Kies bijvoorbeeld een foto van Nederlandse fotografen als Aart Klein, Cas Oorthuys of Richard Tepe. Of zoek een foto op thema, zoals architectuur, landschap, steden, mensen of stilleven. Er is een mooie mix aan levendige taferelen en abstracte werken, welke foto kies jij?

✩ Neem een kijkje in de webshop van het Nederlands Fotomuseum en vertel waarom je graag kans wilt maken op een fotoprint t.w.v. 100 euro;
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

Optioneel:
✩ Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’ en like dit bericht

Dankjewel lieve allemaal voor het volgen van mijn blog! De winactie loopt tot 1 september en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt  persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Waarom zou jij graag een fotoprint willen winnen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.