Blog

Liefdevolle illustraties met sprankelende teksten

Flamingo feest By Dagmar Valerie illustratie

02•02•2020 ♡ Op deze speciale dag nam ik een besluit. Ik wil geen illustrator worden, want ik bén het al. Opeens gingen mijn creativiteit en energie stromen en voelde ik het plezier en vertrouwen opborrelen als champagne. Met veel aandacht, passie en plezier creëer ik liefdevolle illustraties. In de ontwerpen die ik maak, combineer ik illustraties vaak met simpele, inspirerende teksten die ik binnenkort met jou zal delen. Verwonderen en bewonderen wil ik je graag meegeven, zodat je bewuster mag genieten en (be)leven. Mijn warme illustratiestijl en sprankelende teksten vormen lieve reminders voor jezelf en elkaar. Geniet van simpeler leven, de lichtpuntjes om jou heen en vooral het nu; dat wens ik je van harte toe. Met deze feestelijke flamingo wil ik graag dit nieuwe hoofdstuk als illustrator inluiden. De knop is om en ik ga ervoor!

Illustreren en creëren

Op deze bijzondere datum nam ik een bijzonder besluit. Creativiteit krijgt de ruimte en ik verheug mij op alle inzichten, inspiratie en kansen die op mijn pad komen als illustrator. Het is een sprong in het diepe, maar zeker eentje die ik graag wil wagen. De afgelopen periode werd mijn passie en plezier voor het illustreren zo groot, dat ik de knoop heb doorgehakt om het illustreren naar een hoger niveau te tillen. Het illustreren wordt onderdeel van mijn onderneming en dat vind ik een geweldig vooruitzicht! Waar ik vorig jaar nog erg zoekende was naar mijn eigen stijl, wil ik mij nu vooral richtingen op het doen. Op het illustreren en creëren. Daar haal ik zoveel energie en voldoening uit; ik verheug mij op alle illustraties die ik mag maken in de toekomst!

Persoonlijke illustraties en een eigen collectie

Ik ontwerp mijn illustraties met waterverf en digitaal, zodat de ontwerpen ingezet kunnen worden voor kaarten en posters. Ik maak ook illustraties op maat voor geboortekaartjes, posters, trouwkaarten, uitnodigingen en logo’s. Heb je interesse in een gepersonaliseerd ontwerp? Ik verheug mij op het ontvangen van jouw ideeën, zodat we samen tot het gewenste eindresultaat kunnen komen. Dank je wel voor jouw interesse in mijn illustraties en ik zie jouw berichtje (mag naar bydagmarvalerie@gmail.com) met veel plezier tegemoet.

Liever met lef

In 2016 kwam mijn boek Liever met lef uit en daarin deel ik mijn tips om van jouw dromen werkelijkheid te maken. Voor deze droom om mij meer te focussen op het illustreren had ik ook veel lef nodig. Er passeerden de afgelopen tijd veel onzekere gedachtes en twijfels die mij belemmerden om daadwerkelijk mijn hart te volgen. Het is ook niet niks om zo’n besluit te nemen; ik heb geen idee waar het illustreren mij zal brengen. Waar zal ik over een jaar staan? Hoe ziet mijn portfolio eruit? Welke samenwerkingen mag ik aangaan als illustrator? Ik beschik niet over een glazen bol waarmee ik de toekomst kan voorspellen, maar ik verheug mij ontzettend op de periode die voor mij ligt waarin creativiteit de ruimte krijgt. De weg die ik mag bewandelen als illustrator, vind ik nu al ontzettend waardevol en leerzaam. Ik sta dan ook open voor al jouw suggesties, input en tips, maar ook ideeën voor illustraties. Veel dank voor jouw betrokkenheid en enthousiasme, waardoor ik nog meer vertrouwen heb gekregen in deze ontdekkingsreis.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.