Blog

De inspirerende online Procreate cursus van Gouden Lijntjes

procreate goudenlijntjes cursus by dagmar valerie

Met veel plezier volgde ik de afgelopen weken de inspirerende online cursus van Gouden Lijntjes: Procreate voor beginners én gevorderden. Ik heb ontzettend genoten van de waardevolle tips die Anne van Gouden Lijntjes in deze video’s deelt, waardoor de illustratiemogelijkheden in de app Procreate eindeloos zijn geworden. Ik kan eindelijk alles creëren wat ik bedenk! Ik vertel je graag meer over deze creatieve online cursus.

De mogelijkheden van Procreate

De app Procreate op de Ipad is een geweldige tool die veel illustratoren inzetten. Je kunt er prachtige digitale illustraties op maken en het voelt dankzij de Apple pencil alsof je echt op papier aan het tekenen en schilderen bent. In de app staan ongelooflijk veel tekenmaterialen, waaronder álle soorten penselen, potloden, texturen en kleuren van de regenboog. Omdat er zoveel mogelijk is, wist ik vaak niet waar ik moest beginnen. Ik genoot van creatieve inspiratie, maar hoe ik de illustraties het beste kon creëren en digitaliseren wist ik (nog) niet. Dankzij de cursus van Gouden Lijntjes, heeft Procreate geen geheimen meer voor mij en geniet ik van nog meer tekenplezier!

Voor beginners en gevorderden

Ik maakte onder andere het geboortekaartje van onze zoon Simon via Procreate, waadoor ik het programma al enigszins kende. Toch wist ik dat er nog ontzettend veel opties zijn, waar ik niet van op de hoogte was. En ik was relatief veel tijd kwijt aan handelingen die vast efficiënter konden. Door de online cursus zijn deze struggles van de baan en kan ik alles tekenen wat in mij opkomt. Het voelt als een verrijking en de creatieve flow begon meteen te stromen tijdens én na de cursus. Ik ben Anne van Gouden Lijntjes erg dankbaar voor de fantastische video’s en inspirerende tips. Ook de huiswerkopdrachten vond ik uitdagend en leuk, omdat je alle informatie meteen kunt inzetten. Dit maakt de cursus hartstikke interessant; uren tekenplezier gegarandeerd!

Wat leer je tijdens de online Procreate cursus?

Je leert werken met verschillende vormen en structuren, scenes in elkaar zetten, voorwerpen natekenen, en zelfs over anatomie en het ontwerpen van je eigen karakter. Elke vrijdag ontvang je een nieuwe les met video en praktische huiswerkopdrachten (die ook nog eens een boost geven aan jouw creatieve flow) én je krijgt tekenles. Bovendien is er ook nog eens een gezellige community via Facebook waar je elkaars werk kunt bewonderen. Zoals je kunt lezen ben ik helemaal weg van de online cursus Procreate, omdat ik nu nog meer geniet van het creatieve proces om illustraties te maken. Wil je er meer over weten? Lees hier meer! Ik hoop dat je het leuk vond om mijn ervaring te lezen en binnenkort kun je meer illustraties van mij verwachten die ik graag met je deel.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.