Blog

Zin in de nieuwe maand mei!

ijsjes
De maand mei staat voor de deur! Ik kijk erg uit naar deze nieuwe maand waarin de temperaturen oplopen, de zon zich vaker laat zien en er gezellige momenten met vrienden en familie op de planning staan. Het wordt een maand waarin er veel goeds op ons pad komt en daar kijken we erg naar uit. Ik vertel jullie er graag meer over in dit artikel, lees je mee? Dan klets ik je gezellig bij!

De komende maand heb ik nieuwe doelen en uitdagingen op de planning staan die ik met veel plezier met jullie deel. Zo wil ik heel graag aan de slag met een stapel boeken over persoonlijke ontwikkeling en coaching, dat lijkt mij een ontzettend interessant onderwerp om meer over te leren zodat ik er ook meer mee kan doen. Ik wil heel graag in mei het lezen extra oppakken, al loop ik nog steeds ruim voor op mijn reading challenge voor dit jaar; ik vind het fijn om weer te kunnen ontspannen met een goed boek. Het boek Nazomer van Esther Verhoeff lijkt mij geweldig om eindelijk uit te lezen, daar wil ik graag de tijd voor nemen. Over ontspanning gesproken, het laatste seizoen van Suits staat op Netflix! Ik kijk zelden series, maar deze afleveringen vind ik heel erg meeslepend en goed. Ik kan niet wachten om te kijken hoe het met Harvey en Mike gaat!

Deze maand ga ik leuke reisjes boeken (daarover vertel ik vast snel meer!), werken aan het feit om weer lekker in mijn vel te zitten en fitter te worden. Vooral op het gebied van meer energie krijgen kan ik sprongen voorwaarts maken. Ook hoop ik wat meer rust te kunnen vinden in het dagelijkse. En ik wil weer proberen wat eerder naar bed te gaan, ik blijf vaak ’s avonds erg laat hangen en dat is echt zonde van de slaap- en rusttijd. Niet handig! Herkenbaar? De maand mei zal meer rust, ruimte en mooie herinneringen brengen zoals ik nu kan voorspellen en ik heb heel veel zin in deze nieuwe start van de maand.

Genieten van het buitenleven, vaker de tuinkachel aan, boekje erbij, warme thee met verse munt, uren schrijven, met zonder jas, spelletjesavonden, meer energie, zorgeloos genieten. Welkom mooie maand mei!

Heb je ook zoveel zin in de nieuwe maand mei? En heb je al leuke plannen in het vooruitzicht?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.