Blog

Zin in deze laatste week van augustus, jij ook?

Goedemorgen allemaal! Heb je ook zo’n zin in deze nieuwe week? Ik besloot zojuist een ‘spontane’ blog te schrijven. Eentje die ik ook meteen online zet, gewoon omdat het kan. Ik hoop dat je hebt genoten van een heerlijk weekend en je zin hebt in alweer de laatste week van augustus. Waar voorheen de hoge temperaturen domineerden, is het nu echt herfst. Met warme thee op de bank en fluffy sokken aan, klettert de regen hier hard tegen de ramen. Vannacht vlogen de stoelen van de buren door de tuin vanwege de harde rukwinden en stond Jord in zijn pyjama de zandbak extra goed te bevestigen om een vergelijkbaar spektakel te voorkomen. Wat een omslag! Stiekem hebben deze weersomstandigheden ook iets gezelligs, maar vergeet de komende tijd de paraplu niet mee te nemen!

Waarom ik zo’n zin heb in deze nieuwe week? Omdat ik mij gisterenavond last minute heb ingeschreven voor de cursus #Productiviteitonfleek georganiseerd door de getalenteerde en enthousiaste Charlotte van ’t Wout. Zij heeft C.Academy opgericht, waarop zij online interactieve Insta-cursussen aanbiedt voor een toegankelijk bedrag. Onderwerpen van de cursussen zijn: persoonlijke groei, ondernemerschap en mindset. Het doel: je tools geven om je mooiste leven te leiden.  Je hebt geen online videoplatform of aparte lesboeken nodig. All you need is een instagramaccount en zin in stories kijken. Je ziet de lessen gewoon op je instagram timeline. Tussen updates van vrienden, dus het past precies in je dagelijkse leven. Dat maakt het volgen van de cursus extra leuk en toegankelijk! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik voel mij erg gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.

Ook ga ik deze week verder met het creëren van mijn ideale werkomgeving. Ik werk momenteel ‘gewoon’ in de woonkamer aan de eettafel, maar dat is verreweg van ideaal. Ik zit niet comfortabel en ik mis daarbij best wel een eigen plekje om geconcentreerd aan de slag te gaan met de mooie werkzaamheden die ik mag oppakken. Daarom geven we graag de zolder een make-over en dat gaat de goede kant op! Afgelopen donderdag heb ik al een te gek bureau uitgezocht en een heerlijke bureaustoel. Ik kan niet wachten om het allemaal in elkaar te zetten en van de zolder mijn home office te maken. Zin in!

Deze week heb ik allemaal leuke plannen en doelen gesteld. Zo ga ik eindelijk eens alle foto’s van Parijs sorteren en boekjes bijwerken voor Lucas. Dat staat al zo lang op mijn wensenlijstje en anders wordt de achterstand alleen maar groter en groter! Ik wil heel graag augustus op een fijne manier afsluiten en ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. September voelt op de een of andere manier altijd als een nieuwe (en drukkere) start. Herken je dat gevoel? Daarom is het extra fijn om nog even wat losse activiteiten af te ronden en straks met een schone lei te beginnen aan de nieuwe maand.

Ik vul nog even mijn kopje thee bij en sla mijn agenda open om de werkdag te beginnen. Hopelijk ga je een mooie week tegemoet en beleef je een heerlijke week vol fijne momenten. Veel succes de komende dagen en maak er leuke dagen van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.