Blog

Yes, het is zomer! Onze plannen en vakanties

De mooie dagen zijn niet meer op één hand te tellen. Wat boffen we met zo’n heerlijke lente in het land! Het is bijna zomer en ik hoop dat je leuke plannen hebt voor dit fijne seizoen. Van dagjes naar het strand, meer buiten leven en spelletjesavonden met vrienden tot misschien wel een mooie vakantie in het vooruitzicht? Ik vond de afgelopen dagen heerlijk. Het was niet te warm, niet te koud en perfect weer om hard te werken en nog harder te genieten van elkaar. Het is bijna zomer en daar heb ik heel veel zin in!

Wij hebben veel mooie plannen voor deze zomer. Zo gaan we prachtige reizen maken als gezin en avonturen beleven. Allereerst gaan we genieten van het Gardameer in Italië waar we een week zullen verblijven op Camping Bella Italia. Ik heb er zoveel leuke verhalen over gehoord dat onze voorpret alleen maar is toegenomen. Daarna duiken we de bergen in van Oostenrijk. We hebben een prachtig hotel geboekt op een mooie hoogte en we gaan met ons kleine vriendje voor het eerst leuke tochten maken. Ondertussen moet ik dus maar eens aan de slag om mijn conditie te verbeteren. Ik heb zoveel zin in deze reis! Ik ga mijn best doen om lekker compact in te pakken en ik ben ook erg benieuwd hoe Lucas de reis zal ervaren. Gelukkig zijn we het gewend om lange afstanden te overbruggen met de auto, maar het is toch altijd even de vraag hoe het gaat. Ik moet nog een paar items shoppen voordat we vertrekken en ik kwam wat leuke bikini’s tegen bij OTTO. Een mooie bikini staat nog op mijn wishlist, een koeltas lijkt mij vooral erg praktisch en een lekker zomers jurkje komt ook altijd goed van pas. Het vignet van Oostenrijk hebben we al binnen, dus we zijn klaar om te vertrekken!

Na deze mooie tijd aan het Gardameer en in de bergen van Oostenrijk, ga ik met Lucas, mijn moeder en broertje naar de 80e verjaardag van mijn opa in Polen. Heerlijk om weer in Kraków te zijn, in de zomer is het er nog kleurrijker en vol met leuke activiteiten. Ik heb er zoveel zin in! We gaan lekker zwemmen, relaxen in het mooie park, naar familie en leuke dingen doen. Bij terugkomst kan ik bijna de koffer ingepakt laten, want dan ga ik met Anne naar Parijs! Oh wat heb ik veel zin in deze toffe stedentrip, ik verheug mij er ontzettend op om samen te gaan. Onze vakanties met elkaar zijn altijd vol gelach, lekker eten, cultuur snuiven en gezellige momenten. Dat wordt een feestje!

Wat een luxe om zoveel mooie plannen in het vooruitzicht te hebben. Ik tel de dagen af en werk tot die tijd hard door om alle deadlines te halen en alvast de spulletjes bij elkaar te zoeken om in te pakken. Het huis wil ik voor vertrek schoon achterlaten, dan kom je altijd zo fijn binnen. Ook krijgen we logés, dan is een opgeruimde plek een must. Ik verheug mij er ook op om de komende tijd lekker veel te lezen, ik heb nieuwe boeken op mijn e-reader gezet en ook enkele toppers besteld. Vooral romans, boeken over persoonlijke groei en ondernemen. Als ik er enthousiast over ben, dan lees je er binnenkort reviews over! Ook spelen we in de zomer altijd lekker spelletjes in de achtertuin. De tuinkachel aan, (healthy) snacks op tafel en gezellig spelletjes doen. Ik kan niet wachten!

Heb jij mooie plannen voor deze zomer gemaakt?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.