Wishlist – Nieuwe kleding, Tula draagzak en weekendjes weg

Wishlist – Nieuwe kleding, Tula draagzak en weekendjes weg

herfst

De laatste maanden van het jaar zijn altijd iets kostbaarder vanwege de feestdagen. Leuke cadeautjes, verjaardagen en uitgebreide diners maken het tot een relatief duurdere maand. Daarom is er een tijd van uitgeven én een tijd van sparen, maar bij dit laatste mag je altijd wel blijven dromen en wensen toch? Ik heb een wishlist gemaakt van producten en ervaringen die op mijn wie-weet-tot-binnenkort-lijstje staan. Lees je mee? 

☆ Nieuwe kleding – Ik vind het ontzettend leuk om eindeloos te combineren met outfits, maar daardoor denken velen dat ik bergen aan kleding heb. Ik heb inderdaad niet weinig, maar wat ik aan kleding heb is 4, 5 of 6 jaar oud. En in de tussentijd heb ik af en toe wel geshopt, maar ik kocht vooral het hoognodige en verving zelden de items. Afgelopen jaar kocht ik ook amper kleding, omdat ik voor het grootste deel zwanger was en ik liever erna wat nieuwe eyecatchers zou willen kopen. Bovendien is het shoppen voor anderen (lees; Jord & Lucas) zoveel leuker, maar het is ook handig om af en toe wat voor jezelf te kopen. Dit moment is nu aangebroken en ik kan niet wachten om fijne kledingstukken te mogen shoppen die goed aansluiten. Op dit moment pas ik namelijk wel alle kleding, maar zit het precies ‘net niet’.  Het flubbert en slobbert alle kanten op en het staat alles behalve vrouwelijk. Een stijlvolle jeans (deze in de afbeelding zijn afkomstig van Esprit en zitten ontzettend prettig), een mooi jurkje, fijne basics van de HEMA, een mooie trui… Het is erg welkom nu ik niet meer zwanger ben en alles weer pas. Can’t wait! Ik heb ook mooie cadeaubonnen gekregen voor mijn verjaardag  om kleding te kunnen shoppen, dus dat gaat de komende tijd vast lukken. Zin in!

Zonder jou geschreven door Chantal & Priscilla van Gastel – Ik heb al zoveel positieve recensies over dit boek gelezen dat ik mijn nieuwsgierigheid amper kan bedwingen. Het lijkt mij een geweldig goed boek dat ik al veel eerder had willen lezen, alleen las ik door de zwangerschap tijdelijk even geen thrillers en spannende boeken. En nu? Ik kan er geen genoeg van krijgen dus hoop ik Zonder jou binnenkort te kunnen lezen. Zo gaaf dat de zusjes Chantal & Priscilla van Gastel samen een boek hebben geschreven, ik kan niet wachten!

☆ Tula draagzak – We hebben al even georiënteerd voor een kwalitatief goede en mooie draagzak vanwege mooie tripjes en wandelingen die we binnenkort gaan maken. We vinden het idee ontzettend gezellig dat Lucas ook mee kan en de draagzakken van Tula spreken ons erg aan. Alleen het printje en/of de kleur weten we nog niet zeker, maar de Tula draagzak staat zeker op onze wishlist. Als iemand ervaring heeft met een goede webshop waar je deze kunt aanschaffen, let me know!

☆ Zwangerschapsfotoboek – Ik ben er al even mee bezig, maar het kost relatief meer tijd dan ik dacht: het maken van een zwangerschapsfotoboek. Ik heb tijdens de zwangerschap prachtige hoogtepunten mogen ervaren en het groeien van ons wondertje is op zoveel leuke manieren vastgelegd dat het mij geweldig leek om het tastbaar te maken. Daarom ben ik in de uurtjes tussen het voeden door nu ook lekker bezig om het fotoboek te maken (bij Webprint heb ik al eerder fotoboeken en canvasdoeken besteld, ik ben erg tevreden over hun service en kwaliteit) die jullie vast en zeker binnenkort voorbij zien komen. Alleen het uitzoeken van de foto’s is al een flink karwei, maar het is echt een heerlijke bezigheid nu tijdens mijn verlof.

☆ Weekendjes weg – Over verlof en vrije dagen gesproken, ik kijk er ontzettend naar uit om voor het eerst met z’n drieën op vakantie te gaan. Ik ben al aan het oriënteren en rondkijken wat de mogelijkheden zijn voor mooie bestemmingen, maar ook de weekendjes weg zijn erg bij ons in trek en die zijn gelukkig ook niet zo prijzig. Zo ga je er toch even tussenuit en hoeft het niet ver van huis te zijn om te ervaren hoe het is om samen even op vakantie te gaan. Qua logistiek en inpak-skills komt er natuurlijk wat meer bij kijken, maar hoe bijzonder om samen nieuwe plekken te mogen ontdekken. Heerlijk vooruitzicht!

Hygge – De Deense kunst van het leven – Een prachtig boek met een nog mooier omslag. Als ik de recensies mag geloven is dit écht een inspirerend boek dat ik hoor te lezen. Het bevat geweldige illustraties en vertelt je meer over de Deense mentaliteit voor het leven. Denen focussen zich namelijk op de dingen die er echt toe doen, zoals qualitytime met familie en vrienden en samen genieten van het goede in het leven: cocoonen 2.0. Het lijkt mij een geweldig mooi boek propvol tips voor een gelukkiger en rijker leven.olivaburtondagmar

Dit prachtige horloge van Olivia Burton heb ik gekregen en kan ik in ieder geval van mijn wishlist afstrepen. Wat een pareltje is het toch! Ik ben er ontzettend blij mee en zal er gauw meer over vertellen in een ander artikel, daarin zal ik ook extra tips delen voor timemanagement en het plannen als kersverse mama. Want plannen en (redelijk) op tijd komen met een baby kan soms nog een hele uitdaging zijn!

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 8 reacties.

 1. Romy

  Dat horloge is echt prachtig en ook de andere items klinken heel gaaf/mooi/handig :) Dat boek Hygge lijkt me heel inspirerend en nieuwe kleding wil ik ook meer gaan kopen in 2017, maar dan vooral kledingitems die wat meer buiten mijn comfortzone zijn.
  Romy onlangs geplaatst…Wooninspiratie voor mijn droomhuisMy Profile

 2. Femke

  Oh wauw, dat horloge! Echt ontzettend mooi. Die draagzak zal vast heel makkelijk zijn zo met de kleine. Lekker de hort op en natuurlijk voor een eventuele vakantie/ tripje die je gaat maken.
  Femke onlangs geplaatst…Review: ColourPop Ultra Satin LipMy Profile

 3. chucky1012

  Prachtig horloge!
  Leuk om samen met je gezin binnenkort eens op holiday te gaan.

 4. Lenneke

  Hygge is zo’n fijn boek! Heb het iemand cadeau gedaan (uit eigenbelang, want dan kan ik het erna lenen) en dus uitgebreid doorgebladerd. Wil het stiekem zelf ook in de kast.
  Lenneke onlangs geplaatst…hijgenMy Profile

 5. Manon

  Over een Tula kan ik je genoeg vertellen! Ben er zo blij mee. Enigste puntje is dat ie pas vanaf maatje 74 echt goed zit. Daarvoor heb je een insert nodig en dat is even puzzelen. Je mag anders via Sophie Mn mobiele nummer vragen en appen voor tips. Als je onze tula een keertje wilt uitproberen kan dat ook!
  Manon onlangs geplaatst…Hoe doen wij dat? | SparenMy Profile

 6. Iep

  Oh oh oh oh, dat boek HYGGE heb ik mijn mama afgelopen zaterdag op haar verjaardag gegeven. Het is écht een prachtig boek om te zien en de inhoud is zeer inspirerend!
  Liefs Iep
  Iep onlangs geplaatst…B L U E • M O N D A YMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge