Wil jij mijn Valentijn zijn? Vier de liefde en geef het door

Wil jij mijn Valentijn zijn? Vier de liefde en geef het door

Of je de liefde van je leven nu al hebt gevonden of dat hij nog langs moet galopperen op zijn/haar witte paard; love is all you need! Valentijnsdag is zo’n dag dat we even stil kunnen staan bij de lieve mensen om ons heen. Of hij/zij nu de ware is, een familielid of een lieve vriend(in), het is de perfecte dag om uit te spreken hoeveel deze persoon voor jou betekent. Doe kleine dingen met een groot hart!

Door de haast van het dagelijkse en de overlopende agenda’s, besteden we wellicht minder tijd met elkaar. De echte gesprekken, de warme knuffels en de bemoedigende woorden: vandaag is de perfecte dag om hier een verschil in te maken. Maar niet alleen op Valentijnsdag is het goed om hier bewust van te worden. Elke dag is er een mogelijkheid om liefde en warmte te geven, als een cadeautje mag je anderen hiermee blij maken en een glimlach op gezichten toveren. Liefde is magisch!

Liefde zit in een briefje stoppen in zijn/haar broodtrommel met bemoedigende woorden. Liefde zit in een ontbijtje op bed of een lekker diner verzorgen. Liefde zit in het geven van een compliment, een favoriet liedje opzetten en samen dansen door de woonkamer, hand in hand wandelen door de natuur. Liefde zit in het fluisteren van lieve woorden dankjewel dat je er altijd voor mij bent. Liefde is je rijk voelen met lieve mensen om je heen. Liefde is er zijn. Voor elkaar. Altijd.

The secret ingredient is always love ♥ 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 4 reacties.

  1. Romy

    Wauw, heel mooi geschreven en ook heel erg waar! Liefde is zo belangrijk, niet alleen voor een man of vriend, maar eigenlijk voor iedereen van wie je houdt. Vandaag, maar ook op de andere 364 dagen van het jaar. Fijne Valentijn! :)
    Romy onlangs geplaatst…8 ideeën om lief voor jezelf te zijn + WINACTIEMy Profile

  2. Nicole

    Amen. Helemaal mee eens! Ik hoop dat je een geweldige Valentijnsdag hebt :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge