Blog

Wij zijn 3 jaar getrouwd!

Dagmar Jordy getrouwd

Hoera! Wij zijn vandaag 3 jaar getrouwd! Op 10 juni 2016 stapten wij in het huwelijksbootje op een stralende en sprookjesachtige dag. We genoten met Lucas tijdens het terugbladeren van ons trouwalbum en het zien van alle liefdevolle foto’s van deze onvergetelijke dag. Lucas vond het prachtig en bekeek de foto’s aandachtig. De jurk past drie jaar later nog steeds, we zijn een prachtige zoon en ongelooflijk veel herinneringen rijker. Op naar een sprankelend en liefdevol jaar!

Tijdens de mooiste kanotocht van mijn leven, vroeg Jord mij op 6 december ten huwelijk in Thailand. Een jaar later werd onze liefste Lucas geboren, exact op onze verlovingsdag. Vandaag vieren we met z’n drieën nog een beetje extra de liefde op onze trouwdag. We blikken terug op een romantische dag vol hoogtepunten, warmte en  geluk. Onvoorwaardelijk en oneindig veel houden we van elkaar en we wensen elkaar ook in de toekomst altijd te blijven ondersteunen en versterken waar mogelijk.

We genieten na en denken terug aan de dag waarop we Mr & Mrs Verhoeven werden. De dag waarop we tijdens de opening van ons feest iedereen verrasten met onze dans en waarbij Lucas in mijn buik stiekem vast enthousiast mee zat te doen. De dag waarop er werd gelachen, gehuild, genoten en gevierd. De ceremonie in een stijlvol en sprookjesachtig kasteel, het eten en het feest op een sfeervolle boerderij. Een perfecte mix die goed aansluit bij hoe wij in het leven staan. Deze dag behoort absoluut tot een van de mooiste dagen uit ons leven. We hopen nog heel veel van deze mooie momenten dankbaar te kunnen koesteren en te beleven met elkaar. Samen en voor altijd.

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.