Blog

Wij hebben 7,5 jaar verkering!

Tijd voor een feestelijke update, want Jordy en ik hebben 7,5 jaar verkering! Ongelooflijk wat er in die tussentijd allemaal is gebeurd. We zijn van een vriendschap gegroeid naar relatie en vervolgens zijn we in het huwelijksbootje gestapt waarnaar we trotse ouders mochten worden van Lucas. We zijn een kind, kat, huis, ring om de vinger en heel veel reizen rijker!

Ik vind deze foto bij het artikel zo leuk en grappig tegelijkertijd! Onze eerste bergtochten met ons kleinste vriendje zitten erop! Lucas vond de kabelbaan naar Monte Baldo met uitzicht op het Gardameer erg indrukwekkend en viel vervolgens lekker in slaap door het wandelritme. Toen hij weer wakker was vermaakte hij zich goed en was het extra gezellig. Het was een goede oefening voor Oostenrijk, waar we nog meer bergtochten met elkaar maakten. Jord en ik hoopten dat we tijdens ons ouderschapsavontuur bergen konden blijven beklimmen, daar genieten we eenmaal met volle teugen van. Dat dit daadwerkelijk is gelukt, voelde voor ons daarom als de kers op de taart.

We hebben deze verkeringsmijlpaal niet echt gevierd, sterker nog; Anne heeft ons eraan herinnerd dat we dit hebben bereikt! We vieren eigenlijk heel veel, maar we focusten ons meer op de jaren van ons huwelijk nu we getrouwd zijn. Wel ga ik vanavond met mijn mama naar André Rieu als feestelijke afsluiter van dit weekend. Om zo’n avond in Maastricht met Rieu te ervaren, staat al héél erg lang op mijn wishlist. Het lijkt mij zo gezellig en sfeervol! Ik kan dan ook niet wachten om deze avond te beleven en ben heel erg benieuwd hoe het zal zijn.

Er staat een drukke week op de planning, want ik mag werken aan mooie projecten voor mijn onderneming en het coachingstraject Dichterbij dan je denkt is in volle gang. Daarmee coach ik ambitieuze ondernemers zowel op persoonlijk als zakelijk gebied, om de onderneming (nog) beter op de kaart te zetten. Vanaf september start er weer een nieuwe groep, natuurlijk ben je van harte welkom om mee te doen! Je kunt een mailtje sturen naar bydagmarvalerie @ gmail.com voor meer informatie en persoonlijk contact. Ook heb ik veel tekstuele opdrachten waarvan de deadlines volgende week zullen plaatsvinden én redigeer ik een boekje. Allemaal mooie projecten waar ik veel liefde, aandacht en tijd in wil investeren. Ik moet echt aan de slag, want volgend weekend zit ik al in de lichtstad Parijs! Ik heb er heel veel zin in, maar eerst genieten van deze zomerse dag én mijlpaal!

Kijk jij vanavond naar de finale van het WK?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.