Blog

What’s on my Lucky List #6

1742843_297481423745582_1303072205_nDeze zomer vliegt voorbij, vinden jullie ook niet? De dagen zijn gelukkig lekker lang, maar ondertussen zitten de agenda’s vol met fijne momenten. Dat zie je ook terug in mijn Lucky List, ik ben ook ontzettend benieuwd naar die van jou! Omdat alles zo snel gaat is het extra leuk om even stil te staan bij de mooie kansen die op ons pad komen. Enjoy!

Project Positief

Wauw wat een waanzinnige en openhartige reacties kwamen hierop! Ik had nooit, maar dan ook nooit durven dromen dat het zo goed zou worden ontvangen. Ik ben er al een tijdje mee bezig geweest en wist wel dat ik meer omtrent dit onderwerp op mijn blog wou publiceren, maar in welke vorm vond ik lastig. Nu ben ik extra blij dat ik het echt op mijn manier heb gepresenteerd en het schrijven van deze artikelen maakt mij oprecht extra gelukkig. Zo fijn om daadwerkelijk anderen vooruit te kunnen helpen met tips en handige challenges, dat is het mooiste wat het bloggen mij kon geven <3 Dankjewel voor jullie prachtige reacties en er zullen nog veel artikelen voor #ProjectPositief volgen!

Mini-moestuin
Ah hoe fijn is het om plantjes en bloemetjes te laten groeien zodat het een mooi en sterk geheel wordt? Ik heb een eigen moestuintje gemaakt, gewoon binnen in de woonkamer op de vensterbank omdat we nu nog geen tuin hebben én Jord maakte mij extra gelukkig toen hij vertelde dat we samen naar de Intratuin gingen voor mijn grote droom: een palmboom! Eenmaal daar aangekomen zochten we naar mooie exemplaren, maar ik vond de kleine toch het leukste. Ik heb hem dan ook gedoopt tot Palmie Paul. Cutie!

Events
Ik kan mijn inbox de laatste tijd niet goed meer bijhouden, omdat er zoveel leuks binnenkomt. Dat is echt onvoorstelbaar fijn en tegelijkertijd heel bizar, want er komen zoveel mooie uitnodigingen, te gekke ervaringen en leuke samenwerkingen binnen dat het ook een beetje spannend is. Ik hou jullie er van op de hoogte en mocht je mailtje ertussen zitten, ik probeer deze zo snel mogelijk te beantwoorden!

Inspiratie overload
Hoe lekker is het om een overstroming aan inspiratie te hebben? Alleen zo jammer dat er dan weer zo weinig tijd is. Ik maak erg veel uren op werk en daar omheen probeer ik te schrijven. Het is dan heerlijk om te weten welke artikelen je kunt uitschrijven en je kunt kiezen uit de onderwerpen en thema’s. Love it!

Van blogger naar WordPress + nieuwe lay-out
Wow wat een ongelooflijk spannende stap was dit! Ik stelde het steeds uit, want ja ingewikkeld! Maar toen lieve Anne mij zo vaak gerustgesteld had kon ik er natuurlijk niet meer onderuit. Tijdens de vakantieperiode is het ook extra fijn om te wisselen, want alles gaat net wat rustiger en ik ben ongelooflijk dankbaar dat Anne mij hierbij heeft kunnen helpen, zonder haar was mijn blog… nooit mijn blog geweest! Dan leek het op een chaotisch html-hoopje. Super superbedankt Anne voor je geweldige hulp, je bent een reddende engel, geweldige vriendin én een ontwerptalent!

SUITS
Haha dit is een verhaal apart, want ik val standaard in slaap bij films, programma’s en series. Er moet wel een extreem knappe held (lees: Channing Tatum) inzitten wil ik mijn ogen openhouden. Het is een soort automatisme: er gaat een serie/film aan en bij mij het lichtje uit. Maar we hebben ontdekt dat ik bij films met Channing verbazingwekkend goed mijn aandacht erbij weet te houden én er is een serie waarbij we het eerste seizoen al achter de rug hebben: SUITS! Oee deze serie is echt een aanrader en kijken we dan ook regelmatig. Maar ja, knappe mannen in pak zijn natuurlijk niet erg slaapverwekkend haha.

Parijs & Gent
De afgelopen tijd zagen jullie véél travel-foto’s voorbij komen, want we maakten mooie uitstapjes naar het romantische Parijs en het prachtige Gent. We hebben heerlijke weekenden gespendeerd in deze waanzinnige steden en het was zo leuk om jullie tips te lezen en deze mee te nemen op reis. We hebben er veel aan gehad, dankjewel voor het delen met ons! En mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe we het in Parijs hebben gehad, het verslag ervan staat hier online inclusief vlog. Het allerleukste vond ik het gooien van het sleuteltje in de Seine, heel romantisch en bijzonder. Gent was ook een onvergetelijke ervaring, we hebben het er zo fijn gehad en we keken er onze ogen uit. De plog van dag 1 in Gent staat inmiddels ook online.

Spelletjes
Ik ben een spelletjesmens, maar tegelijkertijd een beetje zielig omdat er in mijn omgeving weinig mensen zijn die echt van spelletjes houden. Haha, dat klinkt sneu! Maar ja, als ze dan eindelijk spelen dan is het waarschijnlijk uit medelijden haha, wel heel eerlijk. Ik ben dol op Skibo, Rummikub, Regenwormen en Triominos. Superleuk om te doen, ook op vakantie of juist met vrienden een avondje. En waarom het op mijn lucky list staat? Omdat we laatst een spelletjesavond hadden en ik mij daardoor heel gelukkig voelde haha. Ik koester dat moment!

Zakynthos
Deze prachtige vakantie staat nog op de planning en ik kan echt niet wachten totdat het zover is. Ik werk al een jaar fulltime (waarvan regelmatig vijftig/zestig uur in de week) en dat hakt er aardig in. Ik ben zeker toe aan vakantie, maar het is ook een te gek vooruitzicht om naar Zakynthos te gaan. Nog even wachten, maar daarna gaat de relax-modus aan. Heerlijk!

Welke lichtpuntjes zijn er op jouw pad gekomen de laatste tijd?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.