Blog

Welkom in maart!

Hortus_AmsterdamHoera, de nieuwe maand maart is aangebroken! Een maand waarin de lente gaat beginnen, de dagen weer langer worden en het zonnetje zich vaker zal laten zien. De vogels maken nestjes en fluiten er vrolijk op los, bloemetjes schieten uit de grond en we laten de winter achter ons. Een maand waarin nieuw leven, groei en energie centraal staan. Welke plannen heb jij gemaakt voor maart?

Lente, we zijn er massaal aan toe na de griepjes, verkoudheden en donkere dagen. Tijd om dit winterse seizoen achter ons te laten en het zonnetje tegemoet te lachen. Heb je al bedacht waar je in maart aan gaat werken? Waar je je energie en tijd in gaat investeren? Welke groei je door zou willen maken? Elke dag heb je de keuze om de beste versie van jezelf te zijn, maar zo’n nieuwe maand voelt als een nieuwe start en bovendien mogen we onszelf nu echt wakker maken uit de winterslaap. De lente staat voor de deur, vol nieuwe energie en momenten om te groeien. Heb je daar ook zoveel zin in?

Een nieuwe maand vind ik ook altijd een fijn moment om even terug te blikken en te reflecteren op wat is geweest. Zo heb ik bijvoorbeeld ontdekt dat ik niet eerder zoveel heb gelezen als in de eerste twee maanden van dit jaar. Het is echt ongekend, maar ik heb maar liefst 18 boeken uitgelezen. Bizar toch?! Ook heb ik een begin gemaakt aan de grote voorjaarsschoonmaak, het gaat weer kriebelen om het huis van boven tot onder lekker op te ruimen en om meer ruimte te maken. Lekker de ramen open en de lente verwelkomen in huis. Op mijn to-do lijstje voor maart staat in ieder geval echt het maken van de fotoboeken voor Lucas en het koken van nieuwe gerechten. Ik hoop dat de weersomstandigheden het toe zullen laten om vaker buiten te gaan wandelen en daarnaast wil ik mij blijven focussen op het positieve waardoor we worden omringd. Genoeg doelen en voornemens om aan te werken dacht ik zo, heb jij deze ook voor jezelf bedacht? Waar wil jij aan gaan werken de komende maand?

Februari had een hoop mooie hoogtepunten voor ons, waaronder het vrolijke gebrabbel van Lucas waarin steeds meer echte woordjes te horen zijn. Hij ontwikkelt zich geweldig en zit ook lekker in z’n vel, heerlijk om te zien. Ook het tekenen heeft hij helemaal ontdekt en kleuren met stiften is zijn favoriete bezigheid. Ik vond het uitlezen van Oorsprong een hoogtepunt (klik hier voor de recensie) en het bezoeken van de persdag die House of Rebels organiseerde. Dat was zo sfeervol en mooi! De nieuwste collecties en producten kwamen voorbij en ik vond het een erg geslaagde dag. Ook sushi eten met vrienden en spelletjesavonden waren heerlijk om te beleven. Ook mag aan dit lijstje het bezoek aan dierentuin Amersfoort niet ontbreken, dat was een topdag. Nu is het tijd om nieuwe herinneringen te maken in maart. Zin in!

Een onvergetelijke nieuwe maand toegewenst, geniet van maart!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.