Blog

Welkom in december – Verbouwing, feestdagen en verjaardagen

bergen natuur dagmar valerie

Welkom in de nieuwe maand december, waarin we 2019 afsluiten en ons gaan verheugen op het nieuwe jaar. Heb jij er zin in? Kijk je uit naar de feestdagen? En staat de kerstboom al in de woonkamer te pronken of is dat nog een beetje vroeg voor jou? Wij zitten op dit moment midden in onze verbouwing en dus werk ik even tussen het stof. Dat is gelukkig geen probleem voor mij, maar het is wel een hectische en intensieve tijd. Jord is 30 jaar geworden en Lucas wordt bijna 3. Deze maand én dit jaar sluit ik af met mijn 28e verjaardag en tussendoor gaan we ook nog naar dierbaren in Polen. Ben ik klaar voor december? Yes, ik kan niet wachten om elke dag weer mooie stappen voorwaarts te zetten en verheug mij op de gezellige momenten. Ondertussen geniet ik van het vrolijke getrappel in mijn buik en blik ik trots terug op alles wat ik dit jaar mocht bereiken. Lees je mee?

De verbouwing maakt deze tijd erg hectisch, maar wat ben ik blij als het straks achter de rug is. Dan kunnen we volop genieten van het eindresultaat en beginnen met het inrichten van de babykamer. In de maand december sta ik altijd even stil bij wat het jaar mij heeft gebracht en waar ik volgend jaar hoop te kunnen staan. 2020 gaat extra bijzonder voor  ons worden; een jaar waarin we nieuw leven mogen verwelkomen en onze draai gaan vinden als gezin van vier. Ik vind het erg fijn om ook zakelijk mijn jaar goed af te sluiten als ondernemer; samenwerkingen worden afgerond, de inbox geleegd, de administratie compleet gemaakt en nieuwe ondernemersdoelen geformuleerd. Zo voelt 2020 als een frisse start en kunnen we 2019 ‘opgeruimd’ achter ons laten.

Ik heb ontzettend veel zin om de kerstboom op te zetten, de verjaardag van Lucas te vieren en zijn blije gezichtje te zien bij het ontvangen van de cadeautjes. Ook is hij fan van het uitblazen van kaarsjes dus die taart gaat er zeker komen. We hopen gauw uit het verbouwingsstof te komen, zodat we er in het nieuwe jaar nog meer een thuis van kunnen maken. We hebben in 2019 veel stappen genomen om ons wooncomfort te verhogen en daar gaan we het nieuwe jaar de vruchten van plukken met z’n vieren. Eind december sluit ik ook het tweede trimester af, een speciale mijlpaal waardoor de laatste 3 maanden van de zwangerschap ingaan. Ik koester deze tijd en geniet extra van de zwangerschap nu ik daar ook nog alle energie voor heb.

De decembermaand sluit ik feestelijk af met mijn eigen verjaardag, oliebollen en vuurwerk. Al met al belooft het een intensieve, mooie, gezellige en vooral sprankelende maand te worden vol fijne momenten. Waar kijk jij naar uit in de nieuwe maand december? Geniet, bewonder en maak er mooie dagen van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.