Welkom in de zomer van 2020

Welkom in de zomer van 2020

Hoera, het is zomer! Ik vind de zomer een fantastisch seizoen, jij ook? De lange avonden, fluitende vogeltjes, het eten van ijsjes, een bloeiende tuin, zwemmen in zee, zandkastelen bouwen en genieten van het buitenleven. Yes, daar krijg ik hartstikke veel energie van. Ik vind het dan ook heerlijk dat we eindelijk kunnen vieren dat het zomer is. De tuinkachel gaat in de avonden aan zodat we nog gezellig spelletjes kunnen spelen na het barbecueën in onze bloeiende tuin. Deze zomer is anders dan anders, want we genieten meer dan ooit in en om het huis. Toch heeft dat ook weer zijn bijzondere kanten. We creëren het ultieme vakantiegevoel thuis, waardoor we er elke dag plezier van hebben.

We gaan mooie plekjes ontdekken in onze eigen omgeving, ijsjes eten, vliegeren, fruit plukken, naar de kinderboerderij, zwemmen en vooral een onvergetelijke zomer creëren in eigen land. We verheugen ons heel erg op dit kleurrijke seizoen waarin alles groeit en bloeit. Daar bloei ik zelf ook helemaal van op! We gaan niet de grens over, maar mogen wel genieten van vakantie in eigen land en dat vinden we extra speciaal. Zo gaan we Zeeland ontdekken en ook op vakantie naar Schiermonnikoog. Als kers op de taart verblijven we bovendien een paar dagen in de Efteling. Daar gaan we Lucas vast en zeker blij mee maken! We zijn dankbaar dat we deze vakanties in het vooruitzicht hebben, maar in de tussentijd maken we er ook een geweldige tijd van rondom het huis. Hoe?

We genieten dagelijks van nieuwe plekken die we in onze eigen buurt zien. Over de grens de toerist uithangen is een feestje, maar we wonen zelf ook in een mooie omgeving waardoor er genoeg te beleven is. We wandelen door parken, maken fietstochtjes, knutselen, bouwen, stoepkrijten, zwemmen en spelen erop los! Ook duiken we heel graag de natuur in, waar we het bos, het strand en de duinen bewonderen. En regent het? Dan trekken we laarzen aan en springen we door de plassen. Of we bakken iets lekkers in de keuken, kleien grappige figuurtjes of bouwen hutten in de woonkamer. Er is genoeg leuks te doen en verveling is er niet bij!

Deze zomer is anders dan anders, maar we genieten meer dan ooit. We zijn samen én we zijn gezond; rijkdom in de puurste vorm. We hebben een heerlijk huis en een fijne plek om buiten te spelen. We ontdekken bovendien steeds beter hoe we thuis kunnen leven alsof we op reis zijn. We zijn heel blij met alles en iedereen waardoor we worden omringd. We hebben het hartstikke goed en met al die zomerse dagen in het vooruitzicht wordt het nóg beter. Yes, deze zomer wordt magisch en onvergetelijk op haar eigen manier.

Wat maakt jouw zomer onvergetelijk?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Sanne

    Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik besef me deze zomer ook meer dan normaal dat Nederland helemaal zo slecht nog niet is om je vakantie te spenderen. Voorheen wilde ik het liefst op een verre reis, maar dit jaar ga ik ook graag wat tripjes in Nederland maken om hier dat vakantiegevoel op te zoeken.
    Sanne onlangs geplaatst…10 tips voor het vakantiegevoel in eigen landMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge