Blog

Welkom in augustus!

Een nieuwe maand is aangebroken, welkom in augustus! Ik heb er onwijs veel zin in, want ik geloof dat deze maand een hele fijne gaat worden. Heb jij al mooie plannen gemaakt? Of juist lekker helemaal geen plannen? Ik hoop dat het zonnetje zich vaak zal laten zien, zodat iedereen kan genieten van de zomer en de zwoele zomeravonden. Geniet van deze nieuwe maand! Ik hoop in augustus te genieten van…

☆ Mijn opa en oma die naar Nederland komen en bij ons zullen logeren. Heerlijk om door hen te worden omringd en ook zo leuk dat zij tijd met Lucas kunnen doorbrengen. Nu al dagen waar ik mij ontzettend op kan verheugen! ☆ Het herontdekken van mijzelf, ik ga op zoek naar meer innerlijke rust om geen onnodige ballast meer mee te dragen. Mijn wens is om liever en vriendelijker tegen mijzelf te zijn en ontspanning te ervaren in het dagelijkse. Een mooi streven om in augustus een begin mee te maken. ☆ De heerlijke berg aan tijdschriften (veel Kek Mama, Flow en Happinez) te lezen die ik heb verzameld. ☆ Brugge onveilig maken! Met lieve vrienden gaan we een dagje naar België om deze mooie stad een bezoekje te brengen. Ik kan nu al niet wachten, omdat ik weet dat het als een vakantiedagje gaat voelen.  Tegelijkertijd ook zo leuk om met vrienden te gaan, heel gezellig en echt een feestje. ☆ De leesflow vasthouden! Er verschijnen veel heerlijke boeken die ik maar al te graag zou willen lezen. ☆ De serie Suits afkijken met Jord. Ik ben niet zo van de films en series, maar Harvey is always a good idea. ☆ We gaan naar de musical The Lion King! ☆ Het sporten oppakken, ik heb 1 augustus weer een begin gemaakt en nu is het de kunst om deze lijn vast te houden. Weer actief aan de slag gaan in de sportschool voelde fijner dan ik dacht. Alleen het zetten van de eerste stap is altijd zo’n dingetje… Gelukkig gaf het veel voldoening, zodat ik ook de volgende keer graag weer ga. ☆Aquarellen! ☆ De nieuwe meubels komen eindelijk! Zo zo zo fijn als de woonkamer afgemaakt kan worden. Zin in! ☆ Lekker barbecueën en de vuurkorf aan. ☆ Leven in het nu. Met mijn twee lieve mannen, familie en vrienden.

Verheug jij je op deze nieuwe maand? Geniet van augustus!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.