Blog

Welkom in augustus! De maand waarin ik…

Parijs Louvre Dagmar Valerie

Meer ga lezen, slapen en relaxte momentjes ga beleven met mijn gezin. Ik kijk erg uit naar augustus en vond de maand juli indrukwekkend. Van Polen naar Parijs en tussendoor emotionele achtbanen met dierbaren waar het qua gezondheid anders is gaan lopen dan gepland. Tegelijkertijd was het ook een maand waarin ik steeds beter leerde te kiezen wat goed is voor mij en dat hoop ik vast te kunnen houden. Augustus is de maand waarin ik… 

Met mijn gezin geniet van een weekend Slagharen!

Echt een heel gaaf vooruitzicht, want we gaan in augustus een weekend met het gezin naar attractie- en vakantiepark Slagharen. We mogen logeren in een prachtige Lodge en duiken natuurlijk in het zwembad van waterpark Aqua Mexicana. Wat een feestje! Het aftellen is begonnen, op naar een onvergetelijke tijd met elkaar.

Met Anne Mamma Mia 2 bekijk in de bioscoop

Yes, ik ga eens een film kijken en daar verheug ik mij nu al op. Mocht je mij langer kennen dan vandaag, dan weet je dat ik regelmatig inslaap val bij het zien van de introductie van films. Ik ben meer een boekenmens ben ik bang…. Toch vind ik het kijken van films heel erg leuk. Alleen is het jammer dat ik er soms niks van mee krijg haha. Anne blijft logeren en de party wordt compleet met een bezoek aan de bioscoop (de kans dat ik wakker blijf is daar relatief groter). Heb jij Mamma Mia 2 al gezien? Het lijkt mij echt een hele gezellige, vrolijke en zomerse film waar je zingend de zaal uitloopt. Geen idee of het klopt, maar dat gevoel krijg ik bij het zien van de trailers.

Het aquarellen (her)ontdek, zin in!

Ik word alleen al dolgelukkig van het denken aan het feit dat ik dit weer ga doen. Aquarellen heeft mijn hart gestolen, het voelt als een nieuwe hobby die ik mij heel graag meer eigen wil maken. Ik wil de technieken ontdekken, de materialen beter begrijpen en tot mooie resultaten komen. Lekker genieten van het moment en in de flow terechtkomen dankzij deze creatieve uitspattingen. Yes, augustus = aquarelmaand (ofzoiets.. Aan enthousiasme geen gebrek in ieder geval).

Heel wat fotoalbums bestel, want ik loop een beetje achter…

Oeps! Ik ga niet vertellen hoeveel albums ik nog moet maken, maar het zijn er genoeg om de komende tijd lekker in de foto’s te duiken. Er is werk aan de winkel!

Geniet van de leesflow en mijn nieuwe Kobo e-reader

Oh wat zijn er toch weer veel mooie, nieuwe pareltjes verschenen. Het ene boek nog indrukwekkender dan de andere en ik kan zelfs niet kiezen in welke ik eerst moet beginnen. Prachtige covers, maar nog sterkere flapteksten… En dan ben ik ook nog eens de trotse eigenaresse geworden van mijn nieuwe Kobo Aura H20 Edition 2! Dit is de crème de la crème onder de e-readers, dus als je daar geen leesflow van krijgt dan weet ik het ook niet meer. Ik kijk naar deze e-reader en mijn boekenhart begint spontaan sneller te slaan. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik geniet volop van mijn Kobo Plus abonnement en om dan (onbeperkt!) te mogen lezen van deze heerlijke e-reader maakt het natuurlijk he-le-maal af. Een uitgebreide review over mijn ervaringen en eerste indrukken komt gauw online!

Augustus belooft een mooie maand te worden. Heb jij al leuke plannen gemaakt? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.