Blog

Welkom in december – Feest, mijlpalen en lekker eten

Welkom in december lieve allemaal! Wat een bijzonder idee dat de laatste maand van het jaar is aangebroken. Een maand waarin we terug kunnen blikken op 2017, we goede voornemens gaan opstellen, lekker eten de dagen hoogstwaarschijnlijk zal domineren en we gaan een hoop mijlpalen en feestdagen tegemoet. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe maand en ik gun je ook een onvergetelijke afsluiter van dit jaar toe. Lees je mee wat mijn plannen zijn? 

December is de maand waarin ik graag reflecteer op wat is geweest en hoe ik wil groeien als persoon. En daar heb ik al een aantal goede voornemens voor opgeschreven voor mijzelf, daar kom ik vast binnenkort op terug in de vorm van een artikel. Sinterklaas kwam al even bij mij langs op werk (wat echt een feest was om voor het eerst te ervaren met Lucas) en het komend weekend mag de schoen weer gezet worden. Daarna begint het feest pas echt, want dan vieren we Lucas zijn eerste verjaardag! Ongelooflijk dat we straks officieel geen baby meer in huis hebben… Ik kan het amper bevatten dat ik vorig jaar nog waggelend van mijn verlof genoot en Lucas nu al zo’n lieve schat is die niet alleen een groeispurt achter de rug heeft, maar ook al zoveel kan! Zojuist klom hij bijvoorbeeld nog op zijn speelgoedkist… Dat wordt opletten de komende tijd! Heerlijk dat hij zo op ontdekkingstocht is, bovendien is het een echte kletskous en brabbelt hij er maar al te graag op los. Een vrolijk mannetje waar we onwijs trots op zijn!

December wordt lekker emotioneel, want we gaan zijn eerste verjaardag groots vieren. De taarten zijn besteld en met lieve vrienden en familie vieren we vol warmte en liefde zijn feestje. Echt bijzonder om dit speciale moment met dierbaren te kunnen delen, daar hebben we veel zin in! Vervolgens is het tijd om de kerstboom op te zetten en ook dat is altijd een erg gezellige activiteit die zorgt voor zoveel sfeer en warmte in huis. Kan jij het bevatten dat het bijna tijd is om kerst te vieren met elkaar? Wat is dat toch snel gegaan!

Ik moet goed nadenken over een leuk verjaardagscadeau, ik ben nog een beetje inspiratieloos maar de 31e van december is het tijd om mijn verjaardag te vieren. Dat doe ik door lekker vakantie te vieren en extra veel tijd te spenderen met mijn lieve mannen. Er komen leuke dagen aan met vriendinnen en familieleden en ik hoop nog een hoop mooie boeken uit te kunnen lezen dit jaar. Dan heb ik mijn doel ook bereikt om een boek per week te lezen. De huidige status? Het is bijna gelukt!

En tussendoor? Dan moet er natuurlijk gewerkt worden, hoop ik leuke blogs online te kunnen zetten en willen we heel graag nog Paleis Het Loo bezoeken voordat de verbouwing zal plaatsvinden. Allemaal leuks om te ondernemen, maar ik vind het net zo lekker om te relaxen in bad of met een kruikje op de bank lekker te lezen. Die pepernoten en kerstkransjes moeten wel uit mijn buurt blijven; ik heb geen stopknop en blijf eten. Herkenbaar?

Ik hoop dat je ook leuke plannen hebt gemaakt voor deze laatste maand van het jaar. Sluit het jaar feestelijk af en maak er mooie dagen van. Let goed op jezelf!

Heb jij al leuke plannen voor in december? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.