Blog

Wat zou je doen met een miljoen?

Wat een vraag om over na te denken. Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geld? Een grapje die soms wordt uitgesproken, maar zit er dan toch een kern van waarheid in? En wat zou ik eigenlijk doen als ik een miljoen tot mijn beschikking zou hebben? 

Als ik opeens een miljoen tot mijn beschikking zou hebben, dan zou ik als een pas geboren giraf héél ongecontroleerd door het huis dansen van vreugde. Maar wat is dan de volgende stap? De eerste kick is natuurlijk fantastisch, maar wat zou ik dan met het geld doen? Ik ken genoeg mensen die ik zou willen helpen en die het geld goed kunnen gebruiken, die ik in het dagelijkse nu ook probeer te steunen maar dan met kracht, aandacht en tijd. Tegelijkertijd heb ik ook wilde ideeën genoeg op mijn bucketlist staan, maar als ik daar nu serieus naar kijk kom ik tot een grote ontdekking: ik heb geen miljoen nodig om vinkjes te zetten op deze lijst, het is alleen een kwestie van prioriteiten stellen en doen! Herken je dit? Ik dacht altijd dat het financiële plaatje een barrière zou kunnen vormen om mijn levensdoelen na te jagen en er werkelijkheid van te maken, maar stiekem valt dat reuze mee. Wellicht gebruiken we het al snel als excuus?

Mijn conclusie? Geld hebben we lang niet altijd nodig om van onze dromen werkelijkheid te maken. Het is geweldig als het er is, dat maakt het dagelijkse echt een stuk makkelijker en plezierig. Je hebt immers meer vrijheid om te gaan en staan waar je zou willen en je leven kleur te geven. Maar hoeveel geld je ook op de bankrekening hebt staan, laat het geen barrière vormen en jou tegenhouden om te doen wat je hart je ingeeft. Enjoy life!

Geven maakt je rijker, liefde delen maakt je gelukkiger, ervaringen en herinneringen zijn pas echt goud waard en echte vriendschap is onbetaalbaar  ♥

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.