Blog

Vul jij ook de ‘Project Positief Tag’ in? #ProjectPositief

IMG_9243
Op een zonnige middag aan het strand van Laganas (Zakynthos) was ik aan het bedenken hoe ik anderen kon besmetten met positiviteit middels Project Positief. Het leek mij ongelooflijk leuk om vrolijke vragen te verzinnen rondom geluk, warmte en dromen. En nu is het eindelijk zover, de Project Positief tag is een feit! Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt, vul je ook de vragen in?

♧ Wat is je favoriete quote en waarom?
Ik vind quotes zo inspirerend, ik schrijf mooie quotes dan ook graag op in mijn agenda zodat ik er regelmatig naar kan kijken. De allermooiste vind ik nog steeds de quote van Gandhi: You must be the change you wish to see in the world. Als je iets heel graag zou willen, laat het dan niet afhankelijk zijn van de ander of van een perfect moment waar je op moet wachten, begin zelf en creëer zelf dat perfecte moment!

♧ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Dat zijn er eigenlijk twee. Ik wil heel graag een verre reis maken met mijn vriend, het lijkt mij zo indrukwekkend om zo’n avontuur aan te gaan en daadwerkelijk aan de andere kant van de wereld te mogen zijn. Ik heb er veel over gelezen, ik heb films gezien en foto’s bewonderd, maar ook verhalen gehoord van anderen: ik ben nu heel nieuwsgierig hoe het écht is en ik zou het graag een keer in mijn leven willen ervaren. Mijn andere droom is ook groots en het heeft te maken met huisje, boompje, beestje. Ik hoop op een dag te kunnen trouwen met mijn vriend, een warm thuis te mogen creëren en samen een gezinnetje te vormen. Ik ben heel benieuwd of deze dromen op een dag zullen uitkomen, fingers crossed!

♧ Wat betekent geluk voor jou?
Voor mij betekent geluk het gevoel van warmte, liefde en lachen ervaren. Geluk geeft energie en is deelbaar, samen laat ik graag het geluk groeien. Geluk is groots, maar juist ook heel klein, ik hoop dat iedereen dat mag zien en voelen.

♧ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Iedereen met humor! Het is eigenlijk niet heel ingewikkeld om mij op te vrolijken, maar met Jord en Anne kan ik zó hard lachen dat ik zuurstof tekort kom. Ik huil dan ook regelmatig, gelukkig niet van verdriet maar om de geniale grappen die zij regelmatig uitspreken. Poes kan mij trouwens ook heel erg vrolijk maken, elke ochtend word ik wakker gemaakt door kopjes en knuffels en door de dag heen loopt ze als een schaduw achter mij aan. Ideaal, zo’n fluffy kruikje!

♧ Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?
Sushi is always a good idea! En Channing Tatum, om een dansje mee te doen. Haha ik hoorde je al denken: alleen om te dansen? Ja, ik heb echt een zwak voor mannen die goed kunnen dansen…

♧ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Ik heb deze week zoveel gelachen, dat is trouwens heel goed en positief haha maar om deze vraag te beantwoorden wordt het daardoor wel extra ingewikkeld. Ik had een feestje met als thema Texas en het was echt een ongelooflijk leuke avond met vrienden, op een gegeven moment hadden we het over koosnaampjes voor elkaar en toen kwamen er net kroketjes, frikandellen en bamischijfjes langs (haha nee niet wandelend, ze werden geserveerd haha). En nu noemen we elkaar bamischijfje haha. Of bij de opening van H&M in Rotterdam, ik ging met Anne treinen en gezellig samen naar het event. Op de heenweg werden er al geniale moppen gedeeld en op de terugweg waren we al helemaal niet meer te volgen haha.  Van Hoe doe je een olifant in de koelkast? (Antwoord: deurtje open, olie uit de olifant laten lopen, olifant opvouwen en in de koelkast leggen, deurtje dicht)  tot Hoelang is een Chinees? En Wie is zijn hondje? Ehm… ja, misschien had je erbij moeten zijn haha!

♧ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Op het feit dat ik afgestudeerd ben en de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie en Recht heb afgerond. Dat was een flink avontuur waarbij het merendeel had verwacht dat ik mijn propedeuse niet zou kunnen halen vanwege mijn gezondheid. Ik heb de opleiding afgerond in vier jaar, netjes volgens het boekje én alle extra cursussen, opleidingen en extra activiteiten die werden aangeboden ook gevolgd. Hierdoor heb ik niet één diploma in vier jaar gehaald, maar (haha nerdie-style) 8, een gemiddelde van twee per jaar! En dat op wilskracht, hier ben ik zeker trots op.

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Twijfel niet aan jezelf, je bent mooi zoals je bent! Het gras lijkt altijd groener bij de ander, maar heb vertrouwen in jezelf, daardoor ga jij ontzettend ver komen daar ben ik van overtuigd. Iedereen beschikt over mooie talenten en krachten, leg hier de focus op en blijf deze kansen ontwikkelen. Je staat er nooit alleen voor, we gaan er samen tegenaan!

Ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden naar de antwoorden die jij zou geven op de vragen, iedereen mag dan ook de tag overnemen en invullen. Laat je mij weten (via bijvoorbeeld Twitter @ByDagmarValerie of Instagram @ByDagmarValerie ) als je de vragen hebt ingevuld? Ik neem met veel plezier een kijkje, can’t wait! Ik tag lieve Anne, Lisanne, KimberlyTeske en Rosanne.

En om nog even extra vrolijk af te sluiten: voer geen oorlog, voer de eendjes!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.