Vlog en verslag Love & Marriage beurs + unboxing

Vlog en verslag Love & Marriage beurs + unboxing


De Love & Marriage beurs in Utrecht was echt een feestje, net een pre wedding party waarbij de voorpret voor onze trouwdag extra werd vergroot. Samen met Anne (mijn getuige) en Jord gingen we gezellig naar de jaarbeurs waar het event zou plaatsvinden. Van leuke stands tot de nationale wedding show en geweldige inspiratie; we kregen nog meer zin in onze trouwdag dan we al hadden. En er kwam ook nog een waanzinnig tof pakket dat ik mocht unboxen met prachtige accessoires voor onze bruiloft. Lees en kijk je mee? 

Het gaat zo snel, de zomertijd gaat al bijna in én we trouwen deze zomer! Het schiet dus al zeker op, maar gelukkig gaat het met onze voorbereidingen heel goed. We moeten nog het één en ander regelen, maar het grootste deel zit er eigenlijk wel op. We hebben heel veel te danken aan de Love & Marriage beurs, zo hebben we daar veel getalenteerde en inspirerende mensen ontmoet die ons gaan helpen met de bruiloft. Van een te gekke DJ tot dé jurk, mooie accessoires en zelfs de ringen! Hoe bijzonder, ik had niet verwacht zoveel te kunnen regelen voor de bruiloft dankzij het bezoeken van de beurs. Het was heel erg leuk om de beurs samen met Anne en Jord te bezoeken. Jord keek zijn ogen uit bij de nationale wedding show, dit was een show vol bruidsmode en de modellen maakten er echt een feestje van door o.a. te dansen op geweldige muziek. De mooiste pakken en jurken kwamen voorbij, dat zie je ook terug in onze vlog. En ook vond ik het zo leuk om dit moment met Anne te delen, dat zij onze getuige is vind ik heel speciaal en op deze manier voelde het trouwen nog een stukje echter. Want soms voelt het gewoon echt heel erg onwerkelijk. Deze zomer sta ik al in een witte jurk en ik kan niet wachten om de reactie van Jord te mogen zien. En dat we deze trouwdag mogen delen met lieve familieleden en vrienden die ons zo dierbaar zijn maakt het natuurlijk heel speciaal.

In de vlog heb ik ook een unboxing gedaan, ik kreeg namelijk een gigantisch mooi pakket thuisgestuurd vol prachtige trouwaccessoires. De kwaliteit is zo goed; ik keek echt mijn ogen uit toen ik de doos opende. Haha ja dat kan je ook wel zien in de video, ik ben er eenmaal heel erg enthousiast over. Het is zoveel mooier allemaal dan ik had gehoopt dat het zou zijn. De trouwaccessoires komen allemaal van de webshop Instyledecoraties.nl en de items krijgen een prachtige plek op onze trouwdag.

Ik hoop dat je het gezellig vond om middels de vlog mee te kijken hoe het was op de Love & Marriage beurs die we bezochten in Utrecht én dat je de unboxing ook leuk vond om te zien. Anne en ik hebben heel veel leuke video’s voor je klaarstaan op ons YouTube-kanaal LieverTV; vergeet je niet te abonneren zodat je als eerste op de hoogte bent! P.s. er komen véél toffe bloopers aan haha.

Wat vind je van onze vlog en welke video zie je graag terug op ons kanaal?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 7 reacties.

 1. Rosanne

  Wat een leuke en gezellige vlog weer!
  En wat een praaachtige spulletjes heb je gekocht bij de webshop!
  Als zelfs de details al zo mooi zijn kan de bruiloft niet anders dan schitterend worden niet waar? :)
  Rosanne onlangs geplaatst…Haat en liefde, zo dicht bij elkaar.My Profile

 2. Ik ben wel getrouwd maar nooit op zo’n beurs geweest. Heel leuk dus om door deze vlog een idee te krijgen van wat daar allemaal te zien is. Veel plezier met de voorbereidingen en het aftellen Dagmar. Persoonlijk vond ik die fase bijna even leuk als de dag zelf.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Zilveren zicht – Anne BishopMy Profile

 3. Alyssa

  Leuke video! Ik ben toen een vriendin ging trouwen ook twee keer op deze beurs geweest, zo ontzettend leuk! We zijn zelfs nog een keertje gegaan toen ze al getrouwd was. Gewoon voor de fun! Ik kan me herinneren dat ik de modeshow echt heel leuk vond <3
  Alyssa onlangs geplaatst…Freebie | 3 x printable voor in de slaapkamerMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge