Van je voornemens een succes maken
Helemaal waar ❤️ #love #life #quote #gandhi #enjoy #happy

Van je voornemens een succes maken

Time flies when you’re having fun!  Kan jij het geloven dat we bijna het hoofdstuk 2015 afsluiten en beginnen aan een nieuw en vers jaar? Het lijkt wel alsof elk jaar sneller gaat. Niet alleen ik ervaar dit gevoel, ook velen in mijn omgeving. 2015 was gevuld met hoogtepunten, maar het goede nieuws is dat er een prachtig jaar voor ons ligt om gekleurd te worden met onvergetelijke momenten, geluk en stralende tijden waar we later met veel plezier op terug kunnen kijken. Wat zou jij willen bereiken in 2016? Laten we samen de voornemens tot een succes maken!

♧ Pak je bucketlist erbij 
(Tot op de dag van vandaag noem ik het trouwens een boeket list, alsof het roosjes zijn). Stel jij graag op wat je in een jaar wilt bereiken of doen? Misschien heb je dat voor 2015 ook gedaan en staan je verwachtingen op papier. Is alles gelukt of zijn er puntjes die je graag naar het nieuwe jaar wilt tillen? Maak een feestje van jouw bucketlist, gebruik mooie lettertypes of maak een collage, deze doelen zijn immers dromen die gerealiseerd worden!

♧ Wat is je droom? 
Er zijn kleine en grote dromen, sommige hebben een plan van aanpak nodig en andere kunnen lekker spontaan. Is het een droom van je om naar een concert te gaan? Kijk dan even op het programma welke je interesseren en boek snel een kaartje! Zou je graag een dagje door heel Nederland willen toeren? Haal een dagkaart bij de NS en just do it! Lijkt het je te gek om te leren paardrijden? Oriënteer je waar je lessen kunt volgen en bel om een afspraak te maken! Zo ingewikkeld is het stiekem niet, als je maar wilt!

♧ Prioriteiten
Als je het heel graag wilt, waar wacht je dan nog op? Misschien houdt het financiële plaatje je tegen of is het een kwestie van puzzelen met de tijd, maar als iets je ongelooflijk gelukkig maakt, moet je dan niet voor deze keer voor jezelf kiezen en ervoor gaan? Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk weet ik dat. Maar ik wil niet dat je spijt hebt van een kans die je hebt laten gaan, ik gun je alle geluk van de wereld!

♧ Van uitstel komt… 
Juist, wat morgen kan, kan overmorgen of volgende week óf volgend jaar ook nog! Maar zo gaat het feestje natuurlijk nooit door. Prik een datum en zorg dat je er niet meer onderuit kunt. Aan de slag!

♧ Ga ervoor!
Niemand heeft nog de stopknop gevonden voor de tijd, het gaat gewoon door. Of jij je dromen nu realiseert of niet, de klok blijft tikken. Nu klinkt dit heel dramatisch, maar dat is het natuurlijk niet. Hoe fijn is het dat we 24/7 kunnen vullen met wat ons gelukkig maakt? Maar helaas heb ik nog steeds niet iemand ontmoet die daadwerkelijk 24/7 gelukkig is, dus het is toch iets gecompliceerder. Je kunt wel het aantal uur geluk op een dag vergroten door juist te doen wat je blij maakt! En die keuze voor geluk kan je vooruitschuiven, maar je kunt er ook nú voor kiezen. En dan is het juist heel fijn dat die tijd blijft tikken, want de geluksmomenten zullen zich vermenigvuldigen als jij voor hen kiest!

Er liggen prachtige feestdagen voor ons met misschien wel familie, vrienden, warmte, liefde en hopelijk vooral veel geluk. Dat gun ik je van harte! Neem de rust om ervan te genieten en kijk naar het lijstje wat je nog zo graag zou willen doen. Wat heb je nodig om dit te kunnen realiseren? Just do it en maak van je dromen werkelijkheid, dat verdien je!

Welke droom zou jij heel graag in 2016 willen realiseren?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 19 reacties.

 1. Kelly

  Wat een prachtig onderwerp! Je kan nog zulke goede voornemens maken, maar als je voor de rest er niks mee doet en jezelf ook niet uitdaagt dan wordt het erg lastig! Ik vind zelf het puzzelen met de tijd lastig. Het is zo makkelijk om te zeggen ‘ik heb geen tijd’, maar als er een prioriteit van maakt en inderdaad puzzelt met de tijd die je hebt kan je heel veel voor elkaar krijgen in een bepaalde periode/tijdsbestek.
  Kelly onlangs geplaatst…En dit is waarom ik heel erg blij word van de maand decemberMy Profile

 2. Frauke

  Fijne tips! Ik heb begin 2015 een aantal doelen voor mezelf opgesteld en vind dat ik me daar behoorlijk goed aan heb kunnen houden, meer zelfs, heb zo ongeveer alle doelen gehaald :-). Maar daardoor val ik nu even in een zwart gat haha, want ik weet even niet wat ik wil bereiken in 2016. Ik ga er eens goed over nadenken! X
  Frauke onlangs geplaatst…Een heerlijk warm appeltoetjeMy Profile

 3. Amy

  Wat een mooi onderwerp Dagmar! Voor 2015 heb ik enkele doelen opgesteld die ik volgens mij best aardig heb kunnen nastreven. In 2016 zou ik heel graag naar Canada gaan, maar ben nu nog aan het puzzelen of dat financieel kan. Zou wel echt een droom zijn die in vervulling gaat!
  Amy onlangs geplaatst…Beauty | Raymedy Skin Solutions behandelingMy Profile

 4. Renske

  Een prachtig artikel! Wat ik in 2016 vooral wil realiseren is weer kunnen sporten en dit, fysiek gezien, kunnen volhouden. Maar ook het afronden van mijn master, zodat ik eindelijk na acht jaar studeren aan de bak kan! :)
  Renske onlangs geplaatst…Winactie | Cozy ChristmasMy Profile

 5. Evelien

  Wat een fijn artikel! Ik heb genoeg dingen die ik nog eens wil doen (daar gaat het geloof ik al mis, teveel keuzes haha), maar mijn droom voor 2016? Poeh, dat is best lastig eigenlijk. Ik ga er de komende tijd eens even goed over nadenken. Dank voor de inspiratie!

 6. Desiree

  Wat een mooi artikel! Ik ben en blijf een pitbull wat betreft het behalen van doelen en dromen..Zo ook in 2016! En inderdaad. De tijd gaat echt veel te snel!
  Desiree onlangs geplaatst…Winactie – Een kerstcadeauMy Profile

 7. Suuz

  Helemaal mee eens!!!!!! En wat een geweldige printable! Deze komt in mijn huisje! Dankje wel! X

 8. Suuz

  Hoo sorry! dat was een verkeerde reactie! OEPS!!!

 9. Justine

  Mooi geschreven! Ik hou okk wel van dit soort digen en heb dan ook een mega bucketlist en elk jaar nieuwe doelen. Sommige doelen heb ik echter nog niet gehaald. Ik ben okk wel een beetje te enthousiast geweest waardoor ik iets te veel doelen had opgeschreven haha. Oeeps
  Justine onlangs geplaatst…December tag – krullen, The Grinch & chocomelMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge