Blog

Valentijnsdag vieren – Antwerpen, bloemen en extra liefde

ValentijnsdagValentijnsdag, een dag propvol liefde en het samenzijn vieren. Of dit nu de liefde van je leven is of juist je lieve vrienden of ouders… Het is een mooie dag om even stil te staan bij de rijkdom van deze dierbaren om je heen. Ook wij vierden Valentijnsdag, het was de eerste keer om deze dag samen te beleven als gezin. Wat overweldigend, opeens kreeg Jord concurrentie door mijn andere liefde van mijn leven: Lucas! Twee mannen in mijn leven die ik voor geen goud zou kunnen en willen missen, zij maken mij compleet. Hoe wij Valentijnsdag hebben gevierd, vertel ik je in dit artikel. Lees je mee? 

Antwerpen_DagmarValerie

Antwerpen
Afgelopen zondag beleefden wij een geweldige dag met lieve vrienden in Antwerpen. Ik keek er ontzettend naar uit, eindelijk kon ik er even tussenuit en een citytrip vind ik altijd zo’n heerlijke belevenis. Maar anderzijds vond ik het ook een beetje spannend, want ik zou Lucas voor het eerst een hele dag moeten loslaten. En dat is toch wel een dingetje bij kersverse mama’s haha. Ja, die ervaring kan ik nu ook in mijn zak steken maar Lucas was in geweldige handen van mijn moeder en broertje en ik ben heel erg blij dat zij konden oppassen waardoor wij een te gek uitje hadden. Het was er héél erg koud, maar wat hebben we het mooi gehad. Als afsluiter gingen we lekker uiteten, maar ik zal nog uitgebreider vertellen over deze heerlijke tijd en misschien heb je wat aan de tips die ik zal delen als je ook de stad gaat bezoeken. Maar het mag duidelijk zijn: het was fantastisch om er even tussenuit te zijn en het voelde alsof we een week op vakantie waren geweest. Zo leuk om even de grens over te zijn, terwijl het voor ons nog geen 1,5 uur rijden was. Echt een feestelijke en liefdevolle dag!

Antwerpen

Valentijnsdag
Jord moest op Valentijnsdag werken en ik zorgde voor Lucas. Maar in de avond waren we als gezinnetje samen en daar hadden we allebei moeite en tijd ingestoken, zo leuk! Jord kwam namelijk thuis met een prachtige bos bloemen, een cadeautje en kaart met daarop hele lieve woorden. Ik smolt weg!  En ik had lekker uitgebreid gekookt, kaarsjes aangedaan en voor Jord ook een kaart, een knutseltje van Lucas en drie cadeautjes in de stijl ‘zo vader zo zoon’. Lucas heeft namelijk enkele kledingstukken met een vlinderdasje erop en mini bretels en Jord vond dat zo leuk dat hij enkele keren noemde dit ook heel graag te willen dragen. Daardoor kwam ik op het idee om voor hem een mooi vlinderdasje te bestellen (deze in het blauw met paisley motief) en deze bretels. Kunnen mijn mannen straks matchend verschijnen! Omdat Jord ook dol is op horloges en al jaren twijfelde over een horloge waarbij je ook het mechanische uurwerk ziet, hakte ik de knoop door en verwende hem met dit pareltje van IK Colouring. Hij keek zijn ogen uit en was er ontzettend blij mee, zo leuk om te zien! Een geslaagde verrassing, hoera! Ook het knutseltje is nog een verhaal apart, want het leek mij leuk om de hand van Lucas op papier te zetten middels verf maar dat werd zo’n bende! Haha, dat zeggen ze er nooit bij, maar echt: álles was blauw. Ik gebruikte hiervoor blauwe verf en lichtblauw karton, maar de verf zat overal in plaats van op papier. Bovendien vond Lucas het een goed idee om een vuistje te maken en ging zijn hand maar niet open, maar had hij de neiging zijn hand wel steeds naar zijn mond te brengen. Noooo! Je begrijpt: een hele belevenis, maar het is gelukt! Mommy goals!

En ik heb het nog niet over de lunch gehad voor Jord naar zijn werk. Nou, ik heb mijzelf dus echt overtroffen dit jaar op V-day #grapje (wellicht met een kern van waarheid haha). Maar ik had twee kleuren brood gekocht en met een hartjesvormpje voor koekjes uit beide broodjes het hartje verwisseld. Op deze manier zag het er extra leuk uit. Natuurlijk mochten oreo’s als verwenmomentje tussendoor ook niet ontbreken!

gezinbydagmarvalerie

Wij hebben de eerste Valentijnsdag gevierd met ons gezin en ik vond het heerlijk om samen te zijn en te genieten van zo’n leuke en relaxte avond. We speelden nog een spelletje (Qwirkle, echt een aanrader!), lazen Lucas voor uit Nijntje en deden hem in bad. Lucas is zo’n dankbaar mannetje en lacht al regelmatig, waardoor wij helemaal verliefd op hem zijn. Wij vieren de liefde elke dag, maar op Valentijnsdag vonden we het dit jaar extra leuk om elkaar te verrassen. Cupido heeft ons een prachtige Valentijnsdag bezorgd!

Hoe heb jij Valentijnsdag gevierd? Of vier jij ook de liefde elke dag?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.