Blog

Unboxing van de Stay @ Home Blogbox

Met veel plezier deel ik deze unboxing van de Stay @ Home Blogbox met jou. Ik vind het altijd een feestje om het mooie pakket te ontvangen, want het zit vol met prachtige producten en merken die ik graag wil ontdekken. Ook dit keer is de Blogbox weer spectaculair en geniet ik enorm van de items. Helaas is de titel van de box nog steeds van toepassing, gezien de nieuwe maatregelen wordt dit najaar anders dan anders. Extra speciaal om de items en merken uit de box te leren kennen en de komende periode fijner, makkelijker en lichter te maken. Lees je mee?

Waar zal ik mee beginnen? De items uit de Blogbox zijn zo tof en stuk voor stuk echte blijmakers. De ballon werd meteen geclaimd door Lucas en hij kon zijn geluk niet op. Het is jullie vast niet ontgaan dat ik een plantaholic ben en je mij 9 van de 10 keer kunt vinden in de tuin tijdens een vrij moment. Ik geniet met volle teugen van het buitenleven en ik ontspan pas echt als ik lekker in de tuin de planten, bloemen en bomen aan het verzorgen ben. Lucas helpt ook graag een handje mee, maar de tuin is echt mijn happy place. Ik kan dan ook niet wachten tot het nieuwe moestuinseizoen aanbreekt, maar door de bon in de Blogbox ging mijn hart sneller kloppen. Bij Tuincentrum Leurs is vanaf oktober de kerstshow te bewonderen, maar je ontdekt er ook een indrukwekkend assortiment aan interieur, planten en bomen. Aangezien ik volgend jaar de moestuin naar een hoger niveau wil tillen, weet ik zeker dat ik bij het tuincentrum goed zal slagen. Momenteel verdiep ik mij ook in de permacultuur en zo blijf ik graag leren, waarbij mijn vingers groener en groener worden. Ik verheug mij op het dagje uit naar Tuincentrum Leurs!

In de blogbox zat ook een hele fijne fles van SIGG. Dit zijn kwalitatieve drinkflessen en zij vormen hét alternatief voor wegwerpbekers. Ik ben er heel erg blij mee (ook met de kleur; pretty pink!), omdat de fles makkelijk mee te nemen is en ik er warm water in kan bewaren voor de voeding van Simon. Het is een compacte fles die fantastisch werkt en wat mij betreft is het een musthave voor elke mama. Ook voor onderweg kun je er bijvoorbeeld lekker thee uit drinken; ik ben fan!

Over producten waar ik enthousiast over ben gesproken; dit najaar ligt voor ons als gezin de nadruk nog meer op voeden in plaats van vullen. Lekker en gezond eten kan je namelijk hartstikke goed combineren. Door de juiste voeding kun je bovendien werken aan jouw gezondheid en de weerstand een boost geven. Dit najaar ruilen we de barbecue in voor de Elypse Pure bakplaat van Princess. Met de funcooking items van Princess geniet je van uitgebreide etentjes zonder uren in je eentje in de keuken te hoeven staan. Dankzij deze luxueuze bakplaat met trendy bamboe voetjes dineer jij helemaal in stijl. De gegoten aluminium bakplaat is voorzien van een antiaanbaklaag waardoor de Elypse Pure na gebruik eenvoudig te reinigen is. Door het schuin aflopende design worden alle vetten opgevangen in het vetopvangbakje, wat zorgt voor een gezonde maaltijd. Bovendien is de bakplaat letterlijk ‘een plaatje’, want wat design betreft kan ik niet anders zeggen dan dat de Elypse Pure een beauty is. Extra leuk om Lucas meer te leren over koken en samen een lekkere maaltijd te creëren. Van deze bakplaat gaan we vast veel plezier ervaren deze komende periode!

Na een avondje lekker eten dankzij en met de Princess Elypse Pure, mag een spelletjesavond natuurlijk niet ontbreken. Je maakt ons ontzettend blij met een heerlijke maaltijd en het afsluiten van de dag met een gezelschapsspel. Daarom was ik erg verrast met deze topcombinatie in de Stay @ Home Blogbox. Een nieuw spel van Asmodee, daar zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar! Hint hebben we inmiddels uitvoerig getest en het is echt een geweldig spel. We spelen het regelmatig met vrienden, omdat je dit spel zelfs op gepaste afstand van 1,5 meter kunt spelen. Ideaal! Ontdek het spel en geniet van uren speelplezier. Have fun! Naast Dixit en Ticket to Ride is dit echt een aanrader voor het najaar of vraag het cadeau voor de feestdagen!

Mijn ideale weekend bestaat uit lekker eten, spelletjes spelen, tuinieren en ervoor zorgen dat we fris en fruitig de nieuwe week kunnen beginnen. We genieten volop van het buitenleven en elkaar. Maar nu de dagen korter en kouder worden, zijn we ook vaker binnen te vinden. En daar moet toch af en toe gepoetst worden. Daar komt HG om het hoekje kijken en die neemt het zware werk graag van ons over. In een handomdraai is ons huisje weer spik en span, zodat we met de boys verder kunnen genieten. Ik vind het ideaal dat voor verschillende ruimtes en materialen er een ander product is, zodat de schoonmaakmiddelen afgestemd worden op de behoefte van de plek en de producten. Heel eerlijk; een schoon huis voelt voor mij momenteel belangrijker dan ooit, net als het ventileren van de ruimtes. Schoonmaken is niet mijn favoriete bezigheid, maar HG maakt het een stuk makkelijker.

De blogbox zat vol blijmakers en fijne producten die deze periode lichter, leuker en vooral gezelliger maken. Het is een tijd waarin alles anders is, maar deze producten koesteren we. We zijn er heel erg blij mee!

Wij gaan genieten van de prachtige producten uit de Stay @ Home Blogbox!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.