Blog

Unboxing van de feestdagen Blogbox 2021

Feestdagen blogbox dagmar valerie

Speciaal voor de feestdagen ontving ik een feestelijk pakket van de postbode: de Feestdagen Blogbox 2021! Het voelde als een heerlijk kerstpakket met mooie items en ik laat jullie graag zien wat er allemaal in zat. Echt leuk om nieuwe merken en mooie producten te ontdekken waar je zoveel plezier door mag beleven. De Blogbox pakte ik naast de kerstboom uit met kerstmuziek op de achtergrond. Kijk je gezellig mee?

Allereerst ontvingen we het ideale product voor mijn verjaardag 31 december: een speelse wijnkoeler in de vorm van een champagnekurk. Hij ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook erg praktisch. Handig om op mijn 30e verjaardag te gebruiken wanneer we met elkaar het nieuwe jaar inluiden. De 1-bottle Champ is beschikbaar in drie kleuren en door de weerbestendige materialen kun je de wijnkoeler zelfs het hele jaar buiten op je terras of op je balkon laten staan. Maar binnen in je keuken of eetkamer staat de wijnkoeler ook erg goed; de 1-bottle Champ maakt elk feestje compleet!

Heb je ooit zo’n lange bakplaat gezien als deze van Nedis? Deze bakplaat komt zeker van pas, want met het gezin is het extra gezellig om te tafelen en we houden van gourmetten. Lekker eten en bijkletsen is geen vanzelfsprekendheid, maar een luxe. Even echt met elkaar zijn. En op deze bakplaat met een lengte van 90 cm past echt alles! De Nedis® teppanyaki-bakplaat is uitgerust met een instelbare thermostaat voor het perfect bereiden van alle soorten groenten, vlees en vis. De bakplaat is tevens voorzien van een uitschuifbare vetafvoer. Door de verwijderbare stroomkabel en een antiaanbaklaag is het opruimen en schoonmaken zo gedaan. Eet smakelijk!

Krijgen jullie ook de opruimkriebels na de feestdagen? Ik wil graag fris het nieuwe jaar in en dan komen de producten van HG goed van pas. Een vettige oven, aangekoekte grillplaat of vieze stoofpan; met de HG oven, grill & barbecue reiniger en HG vetweg is het zo schoon. De ovenreiniger rekent snel en doelgericht af met aangekoekt eten en vet. HG vetweg verwijdert eenvoudig en veilig spijsoliën en ook dierlijke en plantaardige vetten op roestvrijstaal, gegalvaniseerde, geëmailleerde en aluminium oppervlakken. HG tegen nare geurtjes in textiel verwijdert geurtjes uit kleding waardoor het vast van pas komt na het gourmetten met de feestdagen.

Ook zat er in de Blogbox de “ART” versie van SodaStream. Het design is een plaatje; door de unieke hendel en het tijdloze retro design, maar ook door de innovatieve, gepatenteerde Cylinder Quick Connect (CQC) technologie is het een must have voor in de keuken. Hiermee wordt de koolzuurcilinder met slechts één klik op het bruiswatertoestel aangesloten. Met deze blikvanger voor de keuken creëer je niet alleen heerlijke bruisende drankjes maar bespaar je ook nog eens veel plastic afval. Het perfecte cadeau voor de feestdagen voor wie design en duurzaamheid waardeert. Wat een blijmaker en luxe pakket, ongelooflijk! Want dat is nog niet eens alles, er zat ook nog een mooie zoutsteenlamp in de Blogbox. Zoutlampen hebben een zuiverende werking en er staat er al eentje op mijn nachtkastje, maar voor de kinderen leek het mij ook een mooie toevoeging voor op hun kamers. Deze zoutsteenlamp van Pure By Me (weegt zo’n 2 a 3 kg) geeft niet alleen een prachtige sfeer in het interieur is ook nog goed voor je.

Wat een verwennerij al deze mooie producten! Echt een feestje om deze laatste Blogbox van het jaar 2021 te mogen ontvangen met unieke merken en items.

Dagmar Valerie

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.