Blog

Unboxing – Testen en uitpakken van de lifestyle Blogbox

blogbox
Hoera! De postbode verraste mij met een gigantisch pakket; de BlogBox! Deze is samengesteld door RVG Media & Impact en zat vol toffe producten die ik mocht uitpakken en testen. Ik verklap alvast dat ik ermee een kunstzinnige barista kan worden! Ik vond het een te gekke ervaring om zo verwend te worden met nieuwe, mooie producten en ik vertel je gauw meer over de items die in deze editie van de BlogBox zaten. Kijk en lees je mee?

In de BlogBox zaten allerlei mooie lifestyleproducten waar ik je graag wat meer over vertel. Allereerst moet ik misschien nog even vertellen dat er echt een heel groot pakket werd afgeleverd en ik werkelijk geen idee had wat erin zou kunnen zitten. Iedereen grapte dat ik weer eens iets had besteld en het vergeten was, maar gelukkig was het echt een verrassing. Ik opende de BlogBox en de woonkamer lag vol met confetti, ook Lucas hielp bij het uitpakken en vond het een feestje! Vooral de fietstas viel bij hem goed in de smaak, daar moest de flap steeds van open en dicht en vervolgens ontdekte hij dat je er allemaal speelgoed in kon doen. Het is de fietstas van het merk Fastrider, de KUMO. De KUMO is een handige, multifunctionele en ruime fietstas, die er ook nog leuk uitziet! De fietstas is verkrijgbaar zowel een enkel als dubbel formaat, in diep donkerblauw of elegant zwart. Lucas is al fan! We stappen gauw samen op de fiets in het zonnetje, gezellig!

Waar ik echt onwijs blij  mee ben, is de Single Serve Steamer van Tomorrow’s Kitchen. Deze maaltijd stomer is ideaal voor iedereen die een gezonde levensstijl wil onderhouden, maar altijd handen en tijd te kort komt. Binnen een handomdraai ben je klaar met het bereiden van een healthy maaltijd. Het leek mij altijd al fijn om er eentje te proberen, maar dit product maakt het extra toegankelijk en praktisch om te ontdekken of het ook echt iets voor mij is. Heel erg leuk dat deze ook in de BlogBox zat, wat een feestje!

Over eten gesproken, door NewFysic zit ik er straks summerproof bij! Er zat namelijk een bon in om via NewFysic begeleiding te krijgen voor een unieke afslankmethode. Nu heb ik niet de behoefte om daadwerkelijk af te vallen, maar een coachsessie over mijn eetpatroon lijkt mij erg interessant en leerzaam. Ook leerde ik het merk Herbamare kennen dankzij de BlogBox. Het stond al heel lang op mijn wensenlijstje om bewuster te koken, daar hoort ook minder zout bij. Wil je ook met minder zout koken? Het belangrijkste is dan dat je veel pure ingrediënten in je gerechten verwerkt. Aan het eind van de bereiding voeg je bijvoorbeeld Herbamare toe als smaakmaker. De fijne korrelgrootte en de kruidenmix zorgen ervoor dat je er aanzienlijk minder van hoeft te gebruiken om dezelfde smaak te krijgen als met gewoon keukenzout. En dat is ook nog eens goed voor je lichaam. Leuk om te weten: Herbamare is een smaakvol kruidenzout en 100% natuurlijk. Het bestaat uit zeezout en 14 verschillende verse biologisch geteelde groeten, tuinkruiden en specerijen. Ik krijg gelijk zin om de keuken in te duiken van al die mooie producten en leuke tips! Er zaten in het pakket namelijk ook nog eens toffe recepten, ideaal om binnenkort te proberen met het gezin.

En de kers op de taart was de mooie melkopschuimer van Inventum (met leuke vormpjes om de barista in jezelf te ontdekken!). De Inventum melkopschuimer MK750 kan in een handomdraai tot 400 ml melk verwarmen en tevens tot 200 ml melk opschuimen. Een lekkere hot chocolate is ook simpel te bereiden in deze melkopschuimer. En laat ik daar nou fan van zijn! Voor de zomer en lente is het ook genieten, dan klop je koude melk op en gebruik je de schuim voor ijskoffie. Delicious! 

Ik vond het ontzettend gaaf om op deze unieke manier nieuwe producten te testen en met mooie merken in aanraking te komen. Wat een verwennerij! Dank je wel voor deze geweldige ervaring RVG Media & Impact!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.