Blog

The best thing about memories is making them

Als ik terugdenk aan de momenten dat ik mij echt heel gelukkig heb gevoeld, dan zijn dit zelden ervaringen in combinatie met nieuwe kleding, een gadget of een andere must have. Ja, daar word ik wel heel erg blij van, maar het zorgt even voor een méga piekmoment en daarna wen je er vrij snel aan. Globaal genomen kom ik bij de hoogtepunten uit waarbij er sprake was van een belevenis als ik bedenk waardoor ik echt heel gelukkig was. 

Hoe ik bij deze hersenspinsels kom? Ik liet deze vrolijke polaroids afdrukken (het eindresultaat vind ik echt zó leuk geworden! Ik heb deze laten afdrukken bij Polabora, dit zijn de Vintage Black foto’s) en ik moest toen selectief zijn, want wat wou ik tastbaar hebben? Ik maak dagelijks veel foto’s, maar lang niet alles krijgt een plekje. Dat past simpelweg niet in een huis, daar zou ik kilometers aan fotolijstjes mee kunnen vullen haha. En toen kwam ik tot de ontdekking dat ik helemaal niet zo blij werd van nieuwe items, maar dat bijzondere ervaringen de overhand hadden. Denk aan het moment dat we de sleutel kregen voor ons eerste huis, dat mijn opa en oma naar Nederland kwamen om dit huis te bewonderen en bij ons logeerden, uren knuffelen met Poes en lekker varen, maar ook aan de geweldige vakanties met Anne en natuurlijk mag het aanzoek niet ontbreken…

De laatste tijd denk ik er steeds vaker over na. Wat maakt mij gelukkig? En waar werd én word ik blij van? Welke hoogtepunten hebben mij gevormd en wat vind ik belangrijk als persoon? Ik vind het echt bijzonder om er even tussenuit te gaan, om nieuwe plekken te ontdekken, cultuur te snuiven, nieuwe gerechten te proeven en op avontuur te gaan. Ook vind ik het geweldig om belevenissen met lieve vrienden en familie aan te gaan, lekker samen te zijn en met hen het dagelijkse te kunnen delen. Maar weet je wat pas echt leuk is? Om samen herinneringen te creëren, de onvergetelijke ervaringen mee te mogen maken. Uit de comfortzone stappen om gebeurtenissen en vaardigheden te ontdekken waarvan je niet eens wist dat het kon. Those who don’t believe in magic, will never find it. Ga aan de slag en maak van je dromen werkelijkheid! Dreams don’t work unless you do, hup nu kan het! 

And they lived happily ever after…En later blader je terug door een overvol album waarin je de allermooiste en kleurrijke herinneringen hebt geplakt. Dat gun ik je van harte. Je kunt het!

Wat hoop je later nog écht te gaan doen? Welke droom zou je willen realiseren? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.