Blog

Terugblik op mijn eerste half jaar van 2019

Londen by dagmar valerie

De eerste helft van 2019 zit erop! Onwerkelijk maar waar, de langste dag van het jaar is gepasseerd en er zijn zelfs liefhebbers van kerst die aftellen tot de feestdagen! Nou is de kerstperiode nog lang niet aangebroken en de pepernoten liggen ook nog niet in de schappen, maar in 2019 heb ik al geweldige herinneringen mogen maken. Ze zijn niet op twee handen te tellen, zelfs niet op tien! 2019 is heel mooi begonnen en ik verheug mij nu al op wat er nog allemaal mag komen. Hoe kijk jij terug op de eerste helft van het jaar? Ben je blij, tevreden, gelukkig en energiek? Of zou je graag willen groeien in een bepaalde richting en specifieke herinneringen willen maken? Ik denk terug aan al die verrijkende momenten van 2019, lees je mee?

Wanneer ik denk aan de eerste helft van 2019, dan denk ik aan…

De mooie reizen die we hebben gemaakt. We begonnen met een prachtig en feestelijk verjaardagsweekend naar Kraków en ik genoot intens van vriendinnen op onze persreis naar Texel. Samen met mijn lieve gezin bewonderden we de bergen in Oostenrijk en met Anne bezocht ik het bruisende en kleurrijke Londen. Ik had nooit verwacht dat ik in 2019 zoveel mooie reizen zou maken en we zijn pas halverwege. Er staan nog te gekke bestemmingen in de agenda dit jaar, wat een verrijking dat we deze plekken mogen bekijken met elkaar. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Ontwikkeling en groei

Ook denk ik aan de groei die mijn lieve zoon heeft doorgemaakt. Van lief peutertje, naar grote jongen die opeens zindelijk is, zich kan aankleden, slaapt in zijn grote bed en lekker aan het kletsen is over alles wat er in zijn hoofdje omgaat. De ontwikkelingen gingen heel erg snel en volgden elkaar gauw op. Zo ging hij van de babygroep naar de peutergroep en heeft hij lieve vriendjes en vriendinnetjes waarmee hij graag speelt. Ons lieve vriendje zorgde voor grote sprongen en nog grotere en vooral gelukkigere herinneringen die we samen mochten maken. De dagen zijn gevuld met hartverwarmende momenten waarin we elkaar mogen versterken. Wat een feestje met Lucas!

Klein en groot geluk in 2019

Het geluk van de eerste helft zat in grote en kleine momenten. Van een kleurrijke bloemenzee in de tuin tot te gekke spelletjesavonden met vrienden en familie. Van meer balans in het huishouden dan ooit en meer lichamelijke energie tot gigantische groei van mijn onderneming en veel opdrachten die ik invulling mag geven. Van een nieuwe hobby waar ik mij dolgraag verder in wil ontwikkelen (illustreren met aquarel) tot meer ontspanning om te genieten van het nu. 2019 heeft mij veel moois gebracht en ik verheug mij op al die fijne momenten die de tweede helft van het jaar gaat brengen.

Welke lessen heb jij geleerd?

Ik heb heel veel lessen, inzichten en ervaringen opgedaan dit eerste half jaar van 2019. Welke lessen heb jij opgedaan? En heb je veel mooie belevenissen mogen ervaren? Wat was jouw hoogtepunt? Ik hoop dat het een geweldige eerste helft voor je was waarin al jouw verwachtingen zijn overtroffen. Op naar een onvergetelijke tweede helft van 2019!

Maak de volgende zin af: Wanneer ik denk aan de eerste helft van 2019, dan denk ik aan…

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.