Blog

Terug in de tijd – Beugelbekkie, Hyves en Furby


Ik lijk wel een oud dametje nu ik het steeds heb over de tijd die zo snel gaat! Maar ik lieg niet, het gaat echt heel hard. En daarom leek het mij leuk om eens terug te blikken naar wat is geweest. Gezellig herinneringen naar boven halen, hoe grappig is dat? Speelden jullie vroeger ook Tetris op zo’n Brick Game 999 in 1? Deze zag ik laatst bij de Action waardoor ik de inspiratie kreeg om dit artikel te schrijven. We gaan samen terug in de tijd!

Tamagotchi & Baby Born – Is dit het speelgoed waarmee ik leerde te ‘zorgen’? Zelfs cactussen gingen vroeger bij mij dood door droogte, maar Tamagotchi’s en de Baby Born hebben het ook niet lang uitgehouden. Al vond ik het echt fantastisch: het lukte toentertijd niet bepaald om deze op niveau ‘levend’ te houden, maar ik vond het geweldig om ermee bezig te zijn.

Lizzie McGuire – Wauw wat was ik fan van Lizzie! In deze Amerikaanse komedieserie moest Lizzie de middelbare school zien te overleven. Hashtag heftig! Ik vond het echt zo leuk om haar avonturen te volgen, ja hier heb ik goede herinneringen aan…

Hyves – ‘Ik ga je even een krabbel sturen’! Serieus, een krabbel? Haha hoe leg je Hyves over tien jaar uit aan kids?

Beugelbekkie – Zal ik iets verklappen? Ik geloof dat mijn mama dit niet eens weet haha, maar het vriendinnetje van Sharon Spitz (a.k.a. Beugelbekkie) had zwart haar met rode plukjes. Die rode plukjes wou ik ook mega graag! Ik heb in ieder geval héél veel afleveringen van dit tv-programma gezien haha. Die goede, oude tijd toch ook…

De ‘Hoe overleef ik’-serie – Ken je Rosa nog? En Joon de Boon? Ik verslond die boeken, ik vond ze zo briljant! Rosa voelde bijna aan als een vriendinnetje. Ze was voor mij altijd een soort held, grappig hoe zo’n personage tot leven kan komen. Puur genieten! Heb jij de boeken van Francine Oomen ook gelezen?

Ch!pZ – Mag ik het vertellen Anne? In Turijn hebben we een avondje heel melig allemaal liedjes via YouTube geluisterd waaronder van K3, de M-kids en Ch!pz en toen gingen we daarop niet-bepaald-mega-zuiver-zingen. Het was echt zo’n grappige avond die ik niet snel meer zal vergeten. Maar op Ch!pz heb ik ‘vroegah’ heel veel gedanst en gezongen, het was echt een favoriete band van mij. Nu is het mijn guilty pleasure qua eten. Toeval?

Diddl – Had jij ook een Diddl en/of een Diddlina? Ik had deze knuffelmuisjes altijd bij mij en vond het ook heel leuk om deze te tekenen. Ik had een witte en een grijze, maar waar deze nu gebleven zijn…

Herken je bovenstaande nog?
Wat deed/ keek / las jij vroeger graag waar je leuke herinneringen aan hebt? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.