Blog

Nieuw – Mooie herinneringen vastleggen met de Iphone XS

Wat een feestje, want met veel plezier kan ik delen dat de Iphone XS officieel behoort tot de meest gebruikte apparaten bij ons thuis. We beleven nu al veel plezier met en dankzij deze nieuwe telefoon, gezien de camera fantastisch is. We leggen onze herinneringen graag vast en op deze manier gaat de kwaliteit van de foto’s zichtbaar omhoog. We zijn hartstikke blij met de Iphone XS en ik vertel je graag meer over deze nieuwe telefoon. Lees je mee?

De camera van de nieuwe Iphone XS

Wat een plaatje om te zien! De Iphone XS past perfect in de hand en heeft een mooi scherm. Je beweegt makkelijk door het menu en de Iphone kun je snel in gebruik nemen. De overstap van Samsung naar Iphone viel ons alles mee, binnen een korte tijd kon de Iphone al worden gebruikt. Ook de foto’s waren allemaal meegekomen en de komende periode worden er vast een hoop nieuwe foto’s gemaakt. De camera is namelijk echt fantastisch en een enorme blijmaker. Daarmee leg je met nog meer plezier mooie herinneringen vast. De fotoboeken van de boys worden goedgevuld met prachtige beelden en we zijn dankbaar dat we hun levensjaren op deze manier kunnen vastleggen. De Iphone XS zal daar een grote rol in spelen, want hoe fijn is het om al die mijlpalen later met de kids te kunnen delen? Samen herinneringen ophalen die we nu mogen creëren; magisch.

Duurzaam én goedkoper dankzij Swappie

We genieten volop van grote en kleine avonturen die we als gezin mogen beleven. Steeds vaker gaan we offline om nog meer te beleven. Maar als we online zijn, dan benutten we deze tijd extra efficiënt. Zo helpt de indeling en toegankelijkheid van de Iphone om de telefoon soepel te gebruiken en hebben we onszelf schermtijd gegeven. Je blijft stiekem toch heel wat tijd hangen op de telefoon, omdat de functionaliteiten het dagelijkse verrijken. Het gebruiksgemak van deze Iphone gaf de doorslag om voor een XS te kiezen. En we zijn extra blij dat we hebben gekozen voor het verkrijgen van de Iphone XS op een duurzame manier. Een refurbished Iphone XS geven we graag een tweede leven en ideaal als je deze kunt shoppen voor een scherpere prijs. Wij zijn een geweldige ervaring rijker bij Swappie, die ik graag met je deel. Zij zijn de specialisten op het gebied van refurbished Iphones en hun assortiment is groot. Voor elke Iphone liefhebber zit er een passend toestel bij, maar dan voor een scherpere prijs en met een duurzame twist. Bovendien wil ik mijn complimenten uiten naar de klantenservice, gezien zij meedenken met hun klanten op een enthousiaste en zeer vriendelijke manier. Wij zijn fan!

Een refurbished Iphone XS geven wij graag een tweede leven

We maken niet altijd duurzame keuzes, maar de wens om dat in toekomst vaker te doen blijft groeien. Waar we kunnen, proberen we bewuster te leven en willen we graag van denken naar doen. Ik ben daarom extra blij dat we niet een nieuw toestel hebben aangeschaft, maar dat we minstens zoveel plezier kunnen beleven met een refurbished Iphone XS. Dankzij Swappie zijn we een geweldige ervaring rijker en voelt dit nog beter. Het is een win-win situatie voor het milieu én onze portemonnee. Natuurlijk hopen we nog heel lang van deze prachtige telefoon te kunnen genieten, maar alleen al de camera maakt ons ontzettend blij. Overigens is Swappie niet alleen een platform waar je de beste refurbished Iphones kunt shoppen, je kunt er ook jouw oude Iphone op verkopen, ideaal!

We gaan veel plezier beleven met en dankzij de Iphone XS! Op naar gebruiksgemak, mooie foto’s, bellen en ontspanning. Het genieten kan beginnen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.